Arama sonuçları: *

1. TyShame

Türk telekom aldığım hızı vermiyor?

O zaman Türk telekomda sıkıntı var diyemezsin kabloyla test et. eğer 60 70 çıkarsa gene wifideki gibi o zaman diyebilirsin. Zaten kablolu olarak o hızları alabileceğini söylerler.
  2. TyShame

Steel series prime Fps scroll bozuldu

Agacım yazsana google a zaman kaybetmemek için valla bi alemsiniz ya. https://www.despec.com.tr/musteri-hizmetleri#cagri-merkezi Ara bakim ne diycekler daha önce hiç tecrübe etmedim bi şey diyemiyom 😂
  3. TyShame

Steel series prime Fps scroll bozuldu

Garanti devam ediyor senden kaynaklı değilse değiştirirler büyük ihtimal. Nereye gideceğini daha önceden gönderen biri söylerse iyi olur bende öğrenmiş olurum belki lazım olur.
  4. TyShame

Microsoft Store Minecraft Alınır Mı?

Eskiden 50 60 dolardı şuan 16 17 dolara tekabül ediyor sanırım. Geçmişe göre fiyatı iyi ama alıp 3 gün sonra bırakacam diyosan değmez.
  5. TyShame

Twisted Monitor Almayın Aldırtmayın!

Bune olum gökyüzü gibi
  6. TyShame

Euro sizce yükselirmi?

Euro düşmesi Türkiye için iyi bir şey değil. Ticaret hacminin büyük bölümünü avrupa oluşturuyor.
  7. TyShame

Türk telekom aldığım hızı vermiyor?

Modemin dibinde derken ? Kablosuz mu bağlanıyorsunuz
  8. TyShame

Windows 11 pro sorunları

Bende de aynısı hocam cs 2 oynuyorum bende cs 2 de yapıyor. Programları windows arayüzünü kitliyor tarayıcı açtığımda yapıyor genelde dosya vs açtığımda değil. Spotify da tarayıcı olarak bakabiliriz aynı sorun. Tarayıcı açmayı deneyin bide aynısı olacak 😂
  9. TyShame

Kiralık Katil Nerden Bulabilirim Satılıyor mu

Pazarda yok mu ya ben gördüm. Pahalıydı ama almadım.
  10. TyShame

Windows 11 pro sorunları

23 h2 home da ben yaşamıyordum böyle bir sorun ama 24h2 home sürümüyle yaşamaya başladım. 23h2 yi bayağı bi kullandım bu arada 5 ay kadar.
  11. TyShame

🫥 DUBAİ ÇİĞKÖFTESİ!?

Fıstıklı çiğ köfte zaten yapılır yani olmayacak bir şey değil de popüler kültürün Allah belasını versin.
  12. TyShame

Windows 11 pro sorunları

24 h2 mi hocam ?
  13. TyShame

Windows 8.1 Windows 11'e yükseltilebilir mi?

Windows 10 lisanslarının yükseltilmesine izin veriyor Microsoft 8 in değil bu yüzden yapamazsınız sistem önemli değil.
  14. TyShame

Windows 8.1 Windows 11'e yükseltilebilir mi?

Hayır.
  15. TyShame

Hangi meslek daha iyi

Motor tamircileri paraya para demiyor ama kir pasın içinde. Meslekte belli bi yerden sonra da çok saygı duyuluyorlar hem halk hemde diğer ustalar tarafından diğer mesleklerde öyle ama bana kalsa ben kaportacı olmanı tavsiye ederim. İnşaat elektriği gidip 2 elektrik teli sokmak şeklinde...
  16. TyShame

Anakart bios mantığı nedir nasıl çalışır?

Anakarta kaydoluyor o keyler doğru ama 30 TL çok az geldi bana. Oem keyleri anakart değiştirmediğin sürece kullanırsınhocam
  17. TyShame

Anakart bios mantığı nedir nasıl çalışır?

Microsoft sana idarelik sürücü kuruyor ethernet için ama çoğunlukla laptop kullanmıyorsan kartlarda wifi modülünün sürücüsünü kurmuyor. Yani windows kurduğunda eğer modlu saçmasapan yerlerden windows indirmediysen idarelik ethernet sürücüsü yükler yani kablolu bağlarsın gider anakartın...
  18. TyShame

Yardım 1000 tl Modem Önerisi

Bu modem ADSL 2 + için senin hattın ne her modem aynı değilki millet nasıl önersin. 1731155030 1300 çıkabileceksen bu modemi öneririm VDSL kullanıyorsan tabi adsl için daha ucuzunu buluruz. 24+ hızlar için bu attığım modem güzel...
  19. TyShame

Fatih Tarihteki en büyük Hükümdardır

Bikere yanlışlarını söyleyeyim. Tarih bilimi şöyle olsaydı böyle olsaydı diye yorumlanmaz. Timurun dehasına laf edip işte venedik ordusu osmanlılara saldırsaydı şöyle olurdu böyle olurdu vs diye tarih bilimi yapılmaz. Senin dediğin tarihi yontmaya girer. O açıdan bakarsan her komutan en iyi...
  20. TyShame

Acer nitro v15 laptop nasıl

Az daha koyabilirsen 100W lıklara bak hocam.
Top Bottom