Arama sonuçları: *

1. mehmtates

Yardım Mühendislik için Laptop şart mı ?

Arkadaşlar mühendislik için laptop şart mı merak ediyorum ? Hani şöyle üniversitede masaüstü toplamak istiyorum. Hani mühendislikte laptop tam olarak ne işe yarıyor sadece yaptığınız sunumu orada göstermek için mi yoksa çok daha farklı şeyler de var mı ? Hani sadece sunum göstermek gibi...
  2. mehmtates

Playstation 5te Xbox kolu oynanır mı ?

Merhaba arkadaşlar. Ben bir fifa oyuncusuyum. Origin üzerinden oynuyordum fakat hileler vs. konsola geçmek istiyorum. XBOX ONE S koluyla oynuyorum. PS5 almak istiyorum fakat XBOX koluna çok alıştım. PS5 üzerinden XBOX kolunu oynayabilir miyim ?
  3. mehmtates

Öneri Steam ve EA Anlaşması

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bir süre önce EA Games ve Steam anlaşma yaptılar ve şuan EA oyunları steamde var. Ben bir Fifa oyuncusu olarak şunu merak ettim bu zamana kadar Origin üzerinden oynadım. Steamde Fifa 21 satın aldığımda oyun için origin gerekecek mi ? Rainbowda Uplay olayı gibi mesela ?
  4. mehmtates

Öneri 50 - 150 TL Kulakiçi kulaklık önerisi

Merhaba dostlarım! Müzik ve film için kulakiçi kulaklık arıyorum 100 TL civarı. Tavsiyeniz var mı ?
  5. mehmtates

İlk öğrenilmesi gereken yazılım dili veya dilleri nelerdir ?

Hiçbir şey için "geç kalınmış" diyemezsin bence. Öğrenmenin yaşı yoktur.
  6. mehmtates

İlk öğrenilmesi gereken yazılım dili veya dilleri nelerdir ?

Hey! Dostlarım. Lise son öğrencisi olarak hayalimdeki meslek bilgisayar mühendisliği. (Kodlama tarafı) Çok aşırı bir bilgim yok kodlama hakkında. Az çok bilgim var ama yazacak kadar değil öyle söyliyim. Başlangıç seviyesi olarak hangi yazılım dilini öğrenmem gerekiyor ? Yardımcı olur musunuz ...
Top Bottom