Arama sonuçları: *

1. A

İngilizceyi A1'den C1'e Nasıl Geliştirebilirim?

düz mantık ilerlemek gerek duolingo nasıl olur bu süreç de
  2. A

anlayarak konuşmak kağıt üzerindeki etkisi ne olur 1743775321 benimde tek derdim o okullarda öğrettiklerinden bişey anlamadım taaki yabancı biri ile konusmaya başlayana kadar dile maruz kalarak kendimi geliştiricem bu süreçte düşüncem o yönde
  3. A

Peki düzenli ve azimli en kısa sürede kendimi geliştirmek için ne yapabilirim zaman hızlı geçiyor ve geçen zamanın aleyime olmasının istiyorum daha önce görmediğim bir sınav bunun için nasıl bir strateji izleyebilirim neler doğru neler yanlış bu süreç de 1743774508 peki bu kaliteli okullar...
  4. A

çok mantıklı bir uygulama kendimi daha hızlı geliştirebilirim
  5. A

deneyeceğim aklımda, kelime haznem genişler hersey +1 yazar bana şuanda
  6. A

85 puan almak söylenildiği kadar zor mu
  7. A

ben onun yerine böyle omegle gibi insanlarla konusabileceğim uygulamaları düşünüyorum o nasıl olur 1743773275 dile ma ruz kalırsam yani bir dili öyle öğrenirsem bana daha fazla yararı olur mu
  8. A

dediğim gibi amacım toefl den 85-87 almak onun içinde C1 seviyesi lazımmış onun için düzenli bir şekilde suana kelime calısıyorum nasıl bir yol izleyeceğimi bilmediğim için 1743773107 yani ortalama 1 ila 2 yıl arası benim bu seviyelere cıkmam
  9. A

kaç ay lazım C1 için
  10. A

teşekkürler yetişmeme ihtimali var mı 1743770746 kurs merkezlerine gitmeyi son çare olarak düşünüyorum 6 ay gibi bir sürede evde kendi çalısmam ile halledemez miyim
  11. A

TOEFL ya da EILTS sınavlarına girmek istiyorum ama inglizcem yetersiz A1-A2 civarında C1 seviyesinde cıkartmak istiyorum 5-6 ay da basarabilir miyim nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyeleriniz neler
  12. A

Yurt Dışında Üniversite Eğitimi İçin Tavsiyelerinizi bekliyorum

geçen yıl liseden mezun oldum ve bir üniversiteye yerleşmedim yurt dışında üniversite okumak istiyorum aracı şirketlerde yüksek mevlalar istiyorlar. yurt dışına gidip orada eğitim alan kişiler nasıl gittiniz hangi yolları izlediniz. önceliğim AB ülkesi olması aklımda da birkaç ülke var polonya...
Top Bottom