merhabalar alıcağım gitarın linkini bırakayım öncelikle : https://www.trendyol.com/ibanez/gsa60-bkn-gio-sa-serisi-siyah-elektro-gitar-p-93761104?boutiqueId=61&merchantId=135315
toplam 6000 lira bütçeyle amfi ve elektro gitar almak istiyorum her türlü türü çalmak istediğim için karakteristik...
Normalde klâsik gitaristiyim ve elektro akustiğe geçmek istiyorum temiz bir washburn wd10-cebpack buldum ve fiyatı 1500 lira yanında yedek tel ve askıyla beraber sizce bu fiyata değer mi ve fiyattan bağımsız olarak gitarı onerir misiniz? (Başka gitarlarda önerebilirsiniz)
çok teşekkürler farklı markalara bakıcam başlangıç için değil
1635678574
çok teşekkürler almaktan vazgeçtim ve bende zaten akustik gitar bakıyorum ama elektro akustik bu fiyata bakınca sormak istedim dediğiniz modele bakıcam çok saolun
Eklediğim dosyada ki yere yolluyor. Bugün aldığım laptop pc elime ulaştı ve açtım acilirken tam anlamadığım bir hata verdi tamam a basinca eklediğim dosyadaki yere geliyor ve contunie dediğim de de Windows kurulu olmadığından hata veriyor. Napmaliyim?
Kasayı dediğiniz kasa yaptığım da fiyat düşüyor nedeni nedir. birde anakart eklimi bu sisteme ben göremedim de belki gözden kacirmisimdir bide son olarak depolama alani ne kadar
Arkadaşlar bütçem maksimum 10.000 tl daha aşağısı da olabilir içinde monitör klavye kulaklık vs olabilir veya olmayabilir farketmez maksimum 10.000 TL bütçe ile dizilebilecek en iyi toplama pc yi yazabilir misiniz
Arkadaslar bi laptop almayı düşünüyorum özellikleri aucsizce fiyatı ne kadar olmalıdır ben 10.000 tl ye alicam laptop un markası asus
İ7 10750
8 gb ram
512 gb ssd
1660 ti 6 gb
Sizce bu özellikler bu kadar eder mi