Arama sonuçları: *

1. TyShame

Eternal Fire Kapandı!!!!!!!!

Normal değil mi bu ekonomide ? büyük şirketler zaten hiçbir zaman Tr de elini taşın altına koymamıştır. En iyisi oldu bence
  2. TyShame

Bir anda fps duşme oluyor

Cs Minimum 8 gb ram diyor. O değer de muhtemelen 720p low veya orta ayarlar içindir daha yüksek ayarlar için 16 yapmanı tavsiye ederim.
  3. TyShame

Windows 11 nasıl hızlandırabilirim? Oyunlarda düşük FPS

Bu adamın aracını kullanıyorum bayağı güzel videoyu izleyerek yapabilirsiniz işlemleri ciddi ölçüde azaltıyor.
  4. TyShame

Öneri Laptop yorumlama Hp victus

Foruma hp victus yazıyosun çıkıyor hocam bissürü konu var okuyabilirsiniz.
  5. TyShame

Am*rikan ekonomisi neden bu kadar düşüşte?

Düşmeden yükselemezsin. Planladığı şeyleri yaparsa çok büyük yükselecek yapamazsa çok büyük batacak 😂
  6. TyShame

AMD ve NVIDIA Ekran Kartlarını Birlikte Kullanarak FPS Artışı

Her ekran kartında çalışması da cabası mx serilerinde eski ati kartlarda bile çalışıyor ( denendi )
  7. TyShame

Yıpranmış sert saç yumuşatıcı krem önerir misiniz?

Ne kadar saç kremi spreyi kullansam saçlarım daha da sertleşti. Sana tavsiyem budur + saçlarını duş sonrası direk kurut kurutamıyorsan kafana bir şapka geçir bu tavsiyeyi de kuaför vermez sana.
  8. TyShame

Yıpranmış sert saç yumuşatıcı krem önerir misiniz?

Bioblas ve zigavus ürünleri iyi oluyor. Saç dökülme sıkıntın varsa onlara da faydalı olabilir güzel şampuanlar
  9. TyShame

T*lib*n gibi bir rejime neden itaat edesin ki?

Akşam saldır gündüz çiftçi ol seni biri ispitlemediği sürece kim nerden bilsin ? + Vur kaç taktiği adam üs bölgelerine roket atıp kaçıyor. Taliban saf bir organizasyon değildi ayrıca sovyetler afganistana girdiğinde amerika cia aracılığı ile talibana eğitim verdi. Taliban'ı eğitimsiz 3 5...
  10. TyShame

Nvdia 40 serisi çıktığında dlss 3 ü rtx 30 serisi için vermemişti şimdi dlss 4.5 vermek üzere nedenleri neydi sözde uyumsuzluk sistem desteklememesi vs şimdi aynı şeyi hem 40 hem 30 serisine yapıp multi frame gen vermiyor. Eee kıçı kırık 3 5 dolara satılan araç nasıl veriyor kardeşim ? O fg...
  11. TyShame

Bu 3 5 dolarlık ( steam tl de olsa muhtemelen 20 25 tl ) program beni hep şaşırtıyor. Milyon dolarlık firmaların sunmadığını garip bir şekilde böyle araçlardan alabiliyoruz çok iyi ya
  12. TyShame

İnsanın evrimsel sürecinde ortaya çıkan anatomik hatalar

Evet :) herkes geçiyor. Mükemmel dediğin evrim sürecine asla ulaşamayacaksın ayrıca ulaşmaya yaklaştığında bile ( ki bu genelde milyonları alır.) evrim devam ediyor olacak. Dünyanın evrimi içinde yaşadığın dünya sürekli değişiyor aynı mı kalıyor ? Müthiş zannediyorsun ama kırılgan yapının...
  13. TyShame

Parfüm cilde mi kıyafete mi sıkılır?

Duruma göre cilde duruma göre kıyafete sıkılır. Buluşmaya gideceksen vücuda normal günlük hayatta kıyafete. Vücutta 1 saat giden parfüm kıyafette 3 5 saat gider. Ortalama uzaklıktan boyuna ve vücuda 3 fıs yeter ayrıca parfüm ve koku temiz kıyafete ve temiz vücuda sıkılır yoksa bir işe yaramaz.
  14. TyShame

Evrime müdahale ediyor veya kusursuz yarattı diyen de olmadı. Sınav dünyası burası ona bakarsan kusursuz bir makinada Genetik hatası ( down sendromu vs vs ) gibi hatalar da olmamalı :D İşte onların sınavı da o. Körelmeyecek şekilde tabii yaratabilirdi ama yaratmamış neden yaratmadığını öbür...
  15. TyShame

AMD Virtual Super Resolotion çözünürlük arttırma

Teknik olarak gerçek 2k ekran kalitesinde görmüyorsun ama senin gördüğün görüntüyü ekran çözünürlüğünden daha yüksek bir çözünürlükte renderlayıp senin ekran çözünürlüğün 1080p ye sığdırmaya çalışıyor. Yani mantıken 1080p den bi tık daha kaliteli görüntü elde ediyorsun.
  16. TyShame

Din ile çelişmediğini ben bir önceki konuna yazıp açıklamıştım bidaha yazmaya uğraşmak istemiyorum. Evrimi reddettiğimi veya kabul etmediğimi söylemedim evrimi kabul ediyorum. Sadece ben bütün düzenin tanrı tarafından kontrol edildiğini savunuyorum. 20 lik dişlerin günümüzde kullanılmaması...
  17. TyShame

650W Power Supply yeterli mi?

9070xt için minimum önerilen 700w 650 hayatta yetmez. Kullanacağın diğer araçları da hesaba katarak 750 veya 800 lük al garanti olsun.
  18. TyShame

Hata veya körlük değil henüz evrim sürecinde kaybolmamış desen daha mantıklı değil mi hocam ? Sonuçta eskiden kullandığın şuan kullanmadığın şey artıktır körlük değil veya hata değil. İleriki evrim sürecinde belki daha farklı olacak bunu bilemeyiz tabii. Hata ve körlük diyerek din eleştirmek...
  19. TyShame

Evrim ve Tanrı ilişkisi

Teşekkür ederim okuduysan. İnsanlar çünkü doğruyu yanlışı öğrenmeye çalışmıyor duyduğu şeyi doğru kabul ediyor. Türkiyede her kesim duyduğunu doğru kabul ediyor.
  20. TyShame

Mining Sorunu CPU %100

Biostan değil bu windows aracı svchost.exe nedir diye aratırsanız çıkar. Otomatik güncelleştirmeler vs açıksa ondan oluyor windows 7 den beri var bu virus vs değil 😂
Top Bottom