Arama sonuçları: *

1. EFI Shell

Laptopum varken el konsolu alınır mı?

Zaten o laptoba sahip. ASUS ROG Ally alayım mı diye soruyor.
  2. EFI Shell

NVIDIA Ekran Kartı 10bintl

Bundan önce SSD, RAM, işlemci vs. almanız lazım.
  3. EFI Shell

Boykot edilen markaların alternatifleri listesi

Var, evet. Normal Yıldız Holding'ten falan Samsung Türkiye'ye geçen çalışanlar var. Tersi de vardı sanırsam. Birde Wikileaks'de sızdırılan ABD Ankara Büyükelçiliği yazışmalarında bahsediliyordu bizzat. AKP'nin yandaşlarıyla ilgili bir yazışmaydı yanlış hatırlamıyorsam. Başka AKP'nin...
  4. EFI Shell

A520M K V2 format nasıl atılır?

Şöyle yapın: Windowstayken shifte basılı tutarak yeniden başlatın. Sorun gider, gelişmiş, komut istemini seçin. Sonrasında usbnin harfi ne ise onu yazın. Mesela e ise e: yazıp enterlayın. Sonra setup yazın ve entera basın.
  5. EFI Shell

Boykot edilen markaların alternatifleri listesi

Samsung yandaş. Samsung Türkiye, Ülker'e yani Yıldız Holding'e ait. 2000'li yılların ortalarına kadar sanırsam, Anadolu Grubuna aitti.
  6. EFI Shell

A520M K V2 format nasıl atılır?

Sizde şuan windows kurulu mu ve açılıyor mu? Açılmasa bile kurtarma seçenekleri açılsın yeter. Bir yol var.
  7. EFI Shell

CHP VE AKP VS EKREM İMAMOĞLU

Olay sadece Yeni Dünya Düzeni için (her zaman olduğu gibi) kontrollü muhalefet. Çözüm ise Erkan Trükten liderliğinde Hak Birliği Hareketi. Başka oy verilecek insan, oluşum yok: Bunu da izleyin:
  8. EFI Shell

(Şok Olacaksınız) 11 Eylül, Yeni Dünya Düzeni İçin Böyle Yapıldı

**Türkiye'de ilk defa ben anlatmış oluyorum** WTC'nin yıkılması için dinamitlerin nasıl döşendiğini açıkça gösterildiği bir kitap olduğunu biliyor muydunuz? Yeni Dünya Düzeni için yaptırılan ekibin adı Gelatin'di. Gelatin, bomba yapımında kullanılan bir malzemenin adı ile (Gelignite) benzerlik...
  9. EFI Shell

Vestel televizyonumun yazılım güncellemesini yapamıyorum

Cihaz giriş seviyesi. Dolby Vision olması dışında bildiğin giriş seviyesi cihaz (göz boyamak için var resmen). Hantal o yüzden biraz.
  10. EFI Shell

Vestel televizyonumun yazılım güncellemesini yapamıyorum

Desteği bitti çünkü. Ben de çok bekledim Disney+ falan için ama gelmedi bir daha güncelleme bu modele. MB230 anakartı var.
  11. EFI Shell

MSİ MAG 256F karanlık ekran sorunu

Yapacak bir şey yok. Bir sürü hp victus kullanıcısı mağdur aynı sebepten dolayı muhtemelen.
  12. EFI Shell

MSİ MAG 256F karanlık ekran sorunu

250 nit monitör. Normal.
  13. EFI Shell

Çözüldü✓ Laptopta Nvidia Ekran Kısmı Yok Monitör ile düzelirmi?

Evet, masaüstü bilgisayarlar ile aynı olacak çünkü görüntü işini üstlenen NVIDIA olacak Intel yerine.
  14. EFI Shell

Bu ne biçim bir öneri? NVIDIA Optimus, 13 yıldan bile daha eski bir zamanda standart olmuş bir şey. Günümüzdeki bütün NVIDIA'lı PC'ler böyle.
  15. EFI Shell

HDMI 2.1 kabloyla bağlarsanız, olur. Akıcı olur, evet.
  16. EFI Shell

HDMI olan NVIDIA, Type-C ise Intel. O yüzden HDMI kullanmak zorundasın (NVIDIA için).
  17. EFI Shell

Ankarada yaşayan arkadaşlarım bakabilirmi

İkisi aynı yerde oluyor. O yüzden değişen bir şey yok. Balgat köyünün arazileri hepsi. Dikmen'den ucuz bir ev bulup, Sokullu dolmuşu ile Demokrat Parti'nin önünde inip karşıya geçmeniz yeterli. Bu, en mantıklı yöntem çünkü tek bir araçla gidiyorsunuz + Sokullu'da vs. eski ve daha düşük kiralı...
  18. EFI Shell

Ankarada yaşayan arkadaşlarım bakabilirmi

Çalışacağınız yer Çukurambar vs. ise Mamak'a vs. taşınırsanız, aktarmış (2 kez otobüse) binmek durumunda kalırsınız genel olarak.
  19. EFI Shell

Trump'ın yeni dünya düzeni ve Reis

Erken seçime hazırlanıyorlar. Ondan yine RTE'yi gömmeye yine başladılar. Ümit Özdağ, Mansur ve Ekrem ayrı ayrı seçime girecekleri için RTE yine kazanacaktır. Ümit Özdağ bunun için kullanılıyor + bu sayede de Türkçülüğün tamamen ölmesi hedefleniyor.
  20. EFI Shell

Gt525m sisteme oyun tavsiyesi

Asus n53 serisinden bir cihaz mı kullanıyorsunuz?
Top Bottom