Arama sonuçları: *

• Users: Mitra
  • Order by date
  1. Mitra

Yardım Ücretsiz film izlemek hakkinda

İnat TV den izleyebilirsiniz..
  2. Mitra

🔥İndirim 3 ay bedava Süper lig (TOD) !!

Bana da dün kod geldi... 👍
  3. Mitra

M2 SSD Hangisi Alınır

Farklı marka önermeyin demesine rağmen inadına önermişler. 😅😅 İstediğin ürünler içerisinde fiyat olarak n11'de 2100 liraya olan Kioxia G2. Hızının diğerlerinden daha yavaş olmasına takılma sen bunu günlük kullanımda anlayamazsın. İçlerinde DRAM özelliği olan tek ssd de bu. DRAM'in yararlarından...
  4. Mitra

Listedeki Hangi M.2 SSD Alınabilir?

Tabi ki fiyat olarak en uygunu olan Crucial... Marka kalitesi de yüksek...
  5. Mitra

❌İndirim Bitti! Windows 11 Pro 32-64Bit Key 2 Adet 6TL

Ben yarın akşama kadar bekleyeceğim. Hadi bugün haftasonu diye bekliyeyim dedim nasılsa hepi topu 6 TL..
  6. Mitra

Yardım Tabii Üyelik İptal Etme

Ya bi git.. Madem bi işe yaradığın yok gölge etme bari.. Boş boş konuşup yardımcı olmaya çalışan insanlara laf yetiştirmeye çalışıyorsun... 1743952156 Bir önceki sayfanın screenshot unu atar mısın?
  7. Mitra

Mevcut paket yazısına tıkla hocam
  8. Mitra

Sen aboneliğini pc'den web sayfası üzerinden yapmıştın o zaman uygulamadan değil. Pc'den girdiğinde aboneliğini yönet'e tıklayınca çıkan sayfayı buraya screenshot u atar mısın?
  9. Mitra

"arkadaş iptal et tuşuna basıyor ama olmuyor" bu cümleyi mabadından nasıl uydurdun çok merak ediyorum "zeki" 1743948634 Hocam ne uygulamadan ne de pc'den web sitesine girdiğinde aboneliği yönet tuşunu göremiyorsun öyle mi? Her ikisinden de denedin... 1743949192 Bu yazıyı görüyor musun?
  10. Mitra

Uygulamadan resim resim
  11. Mitra

Nasıl olmaz ben web'den yaptım.
  12. Mitra

Üyelik iptal sayfası web sayfasında çıkıyor.
  13. Mitra

🔥İndirim 3 ay bedava Süper lig (TOD) !!

İlk sayfadaki link'e tıkladım. Açılan sayfada yukarıdaki üç noktadan sayfayı chrome'da aç'a tıkladım. Sayfa chrome'da açıldı. Yine üsteki üç noktadan ayarlar'a tıkladım. Varsayılan arama motorunu yandex olarak işaretledim ve sayfaya geri döndüm. İleri butonuna tıkladım. Benden telefon numaramı...
  14. Mitra

❌İndirim Bitti! Windows 11 Pro 32-64Bit Key 2 Adet 6TL

Dün aldım hala gelmedi kodlar... Trendyol MH 24 saat bekleyin gelmezse bize bir daha ulaşın diyor.
  15. Mitra

🔥İndirim Salomon 475856 X Ultra Snowpilot Wp Outdoor Siyah Erkek Bot ödeme adımında 2919₺

Alamıyorsun bir numara büyük fiyat fırlıyor o zaman. Ben 42 aldım umarım olur. İş bankası Maximum kart ile 2 taksit ve 250 TL maximum puan aldım. Teşekkürler @rabyrabz
  16. Mitra

Cyberpunk 2077 mı Uncharted Hırsızlar Mirası koleksiyonu mu?

Paylaşımlı hesap nasıl nereden alınıyor?
  17. Mitra

Yardım 1 TB m2 ssd önerisi ve gen3 mü gen4 mü?

Eğer sana biri DRAM'li bir ssd öneriyorsa bil ki SSD konusunda bildiği sadece sağdan soldan duyduklarını aktarıyor ki bu yanlış bilgi. Senin dram'li bir ssd'ye ihtiyacın yok dolayısıyla fazla para vermene gerek yok. Soruna gelecek olursak eğer yakın zamanda gen4 özellikli bir anakart'a geçmeyi...
  18. Mitra

🔥İndirim Spigen 45W Type-C Adaptör * Örgü Şarj Kablosu 484TL

İlerde Samsung Plus ve Ultra modeline geçilirse diye alınabilir. Düz modelde ise adaptör 45W desteklemesine rağmen telefonun 25W ise o Watt'a inerek şarj ediyor.
Top Bottom