Arama sonuçları: *

• Users: 0xabc
  • Order by date
  1. 0

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

tesekkurler keske alsaydiniz, bu riski almaya degerdi ki zaten epomaker hep dusuk fiyatlar girmis urunlere. Yeni indirim olursa kacirma. Benim de ilk mekanik klavyem ama bundan sonra sonu gelmez muhtemelen cok zevkli yazmasi vs. indirime girdikce kovalarim klavye ve switchleri
  2. 0

Selam arkadaşlar, benim ak820 pro da elime ulaştı 0₺ vergiyle 3k'lık klavyeyi 795₺'ye getirmiş olduk. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Ayrıca klavyenin sesi ve gift switchler muhteşem. En başta skloong almıştım, epomaker'a stok sorunu nedeniyle çok sövdük ama sağ olsunlar yerine iyi bir klavye...
  3. 0

Yeşillendirirseniz sevinirim ^^
  4. 0

Ben ilk defa mekanik klavye alıyorum linear tercih edip rose pink aldım, tactile alacaksan rose sea blue switch. Ayrıca rose pink switchi aşağıdaki videoda kullanıyor sesine bakabilirsin;
  5. 0

https://epomaker.com/products/skyloong-gk87-pro-lite arkadaslar ben bu modeli aldim, ilk kez mekanik klavye aliyorum ama aklima bir soru takildi keycaps degistirmek istersem herhangi bir ANSI uyumlu keycaps ile degisebilir miyim yoksa illa kendi sitesindeki GK7 Profile keycapslerden mi almam...
Top Bottom