Arama sonuçları: *

1. D

Texture Shimmering sorunu nasıl giderilir?

olabilir ama %100 olacağını sanmam hiç dikkat etmedim açıkçası bakmak lazım 1744313107 yok değil gibi ya biraz baktım ama msi anakartlar ile de aynı sıkıntıyı yaşayanlar var
  2. D

asus prime B650 MA WIFI 2
  3. D

yok inan değil. 2 farklı yerde denedim çünkü farklı evlerde. ama kimisinin sorunu böyle de çözülmüş bu arada. en azından benimki bundan kaynaklı değilmiş
  4. D

evet ama aynı anda değişmedi dediğim gibi farklı zamanlarda teker teker değiştrime fırsatımız oldu belki iki parçanın aynı anda uyumsuzluğunadandır yada bu durumda yazılımsal bir sıkıntı var bilmiyorum.
  5. D

evet farklı gpu denedim farklı işlemci ram ssd power hepsini denedim ama aynı durum aynı anda değişmedi heppsi farklı zamanlada değişti
  6. D

sistemini sen mi topladın yoksa toplanmış mı aldın peki ben kendim topladım acaba hazır alsam en azından böyle bir sorun yaşasam firmaya gönderirdim diyorum artık öyle bir şans da yok 1744312500 keşke ama nasıl yapacağız ki?
  7. D

inanır mısın artık sorunu çözüp oyun oynama hevesinden çok gerçekten sorunun neyden kaynaklandığını merak eder hale geldim hayalet gibi asla bulunamıyor çok garip
  8. D

ben geçen aylarda bayağa bir şey denedim. anakart değişti, farklı evde farklı monitör ile denedim, bios sürekli değiştirdim, driver zaten, yok ne yaptıysam olmadı. 1744312333 yazılımsal olarak çözünürlük arttırınca sorun düzeliyor evet ama FPS ten ciddi sıkıntı yiyorum
  9. D

gerçekten öyle hevesle sistem topluyorsun sonuç bu. yabancı forumlarda onlarca sayfa yazılmış çözümü bulabilen yok şaka gibi.
  10. D

Neredeyse tüm oyunlarda (Spider-Man Remastered, Elden Ring, Battlefield 4, Witcher 3, Cyberpunk) bu problemi yaşıyorum ve ne yaptıysam çözemedim. Sistemim yeni. BIOS güncelledim DDU ile sürücüleri kaldırıp yeniledim, Windows değiştirdim, internette çözüm olarak sunulan şeyleri denedim ama yok...
  11. D

Texture Shimmering Nasıl Giderilir?

yok ben de 1080 de kullanıyordum geçenlerde 2K ya geçtim aynı sorun devam ediyor onunla bir alakası yok. Windows'u da değiştirmiştim eskiden ama net hatırlamıyorum eğer W10 yüklerseniz denemek için işe yararsa bana da haber verebilirseniz güzel olur.
  12. D

geçen sene aldığınız sistem açıklamanızda yazan 4060 lı sistem mi?
  13. D

AC Valhalla Bulanıklık Problemi

AC Valhalla'da motion blur kapalı olmasına rağmen hareket halindeyken uzaktaki nesneler ve ağaçların çözünürlüğü biraz düşüyor. Durunca eski haline geliyor. Hareket bulanıklığı açık gibi. DSR yükseltince bu problem ortadan kalkıyor ama ciddi FPS kaybına sebep oluyor. Her oyunda olmuyor ama...
  14. D

çok ilginç gerçekten eğer bir çözüm bulabilirseniz bana da haber verebilirseniz sevinirim. Büyük heveslerle sistem topladım ama hayal kırıklığı hakikatten.
  15. D

Neredeyse tüm oyunlarda (spider man remastered, elden ring, battlefield 4, witcher 3, cyberpunk) bu problemi yaşıyorum ve ne yaptıysam çözemedim. Sistemim yeni. BIOS güncelledim DDU ile sürücüleri kaldırıp yeniledim, Windows değiştirdim, internette çözüm olarak sunulan şeyleri denedim ama yok...
  16. D

Texture Shimmering Sorunu

Neredeyse tüm oyunlarda (spider man remastered, elden ring, battlefield 4, witcher 3, cyberpunk) bu problemi yaşıyorum ve ne yaptıysam çözemedim. Sistemim yeni. BIOS güncelledim DDU ile sürücüleri kaldırıp yeniledim, Windows değiştirdim, internette çözüm olarak sunulan şeyleri denedim ama yok...
  17. D

Oyunlarda Uyumluluk Sekmesi Görünmüyor

dosya konumundan deniyorum zaten. steamapps ardından common ve oyunlar gözüküyor. özellikler diyorum ama uyumluluk gözükmüyor 1743950515 başka ne yapabilirim?
  18. D

Oyunlarda Uyumluluk Sekmesi Görünmüyor

Oyunların orijinal exe dosyalarına gidiyorum. Sağ tıklıyorum özellikler kısmına tıkladıktan sonra 'Uyumluluk' kısmı görünmeli ama yok. Steam ve Epic Games oyunlarında gözükmüyor sadece Valorant'ta gördüm bu ayarı. Nasıl ulaşabilirim?
  19. D

Cyberpunk Dokular Geç Yükleniyor

Oyun SSD ye kurulu. DLSS Kalite de ama bu gibi ayarlar ile ilgili değil. Sanırım monitör değiştirdikten sonra oldu. Eskiden 1080p kullanıyordum 2K ya geçtim ve böyle oldu. Ağaçlar ve yollar ben arabayla ilerledikçe oluşuyor ağaçlar uzaktayken bulanık gözüküyor yakına geldikçe doku yükleniyor...
  20. D

Oyunlarda Shimmering Problemi

ryzen 5 7500f ama yetersizlikyaşamıyorum darboğaz vs yok 1743721995 denedim ama sorunu çözmüyor 1743722065 görüntüsel açıdan yaptığım değişikler etki etmiyor gibi fxaa eş yönsüz süzme vb yada ben ayırt edemiyorum emin değilim performanssal açıdan yaptıklarım etki ediyor ama
Top Bottom