Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

16 PRO PİLİ SU GİBİ GİDİYOR

Evet işte hocam çok büyük olması sıkıntı bende o yüzden pro aldım bataryayıda kabullenecez artık
  2. KaganKK06

Hocam biraz daha uzun süre dayansın isterseniz pro max daha iyi olur mah farkı fazla pili daha uzun süre gider
  3. KaganKK06

Birazcık öyle ama azda olsa bataryası biraz daha fazla gidiyor Zaten düz ile pronun batarya Mahı neredeyse aynıydı öyle ahım şahım uzatmıyor ama azda olsa yarar
  4. KaganKK06

Hiç kullanmadan %9 düşmüşse sanki biraz çok geldi bana Ayarlardan arkaplan kullanan gereksiz uygulamaları filan kapatın isterseniz. Çok tavsiye etmem ama 60hz kullanmayı kabulde ederseniz ayarlardan yine karehızı düşürebilirsiniz
  5. KaganKK06

Hocam nasıl kullanıyorsunuz biraz ona da bağlı birde ne zaman şarja taktığınızdan bağlı Akşam yatmadan doldurup bırakırsanız gece yine biraz boşalıyor %85 den %80lere filan düşüyor benimkide wifi veya mobil veriyede bağlı biraz @şahin doğan hocam söylemişti
  6. KaganKK06

STEAM 2025 İLKBAHAR İNDİRİMLERİ

Akşam 8 de başlıyor indirimler steamdb den de kontrol edebilirsin
  7. KaganKK06

19K ya bu sistem iyi mi?

Amdci değil intel ve rtx alacakmış hocam ona göre alınıp alınmayacağını söylerseniz sevinirim. Ankarada zaten içinden alacakmış
  8. KaganKK06

19K ya bu sistem iyi mi?

1 ay sonra satacak diyorum upgradeye gerek yokki
  9. KaganKK06

19K ya bu sistem iyi mi?

Zamanı kısıtlı vizelerden sonra 1 ay sonra yani satacakmış kaça satabilir sizce ilana koyduğunda?
  10. KaganKK06

19K ya bu sistem iyi mi?

Zaten 1 ay kullanacak sonra satmaya çalışacak yine aldığı fiyattan
  11. KaganKK06

19K ya bu sistem iyi mi?

Arkadaşım alacakmış 19k ya uygun mu sizce?
  12. KaganKK06

Hobi önerisi istiyorum

Lego technic filan alabilirsin hocam diğer iconic filianda olabilir ilk başta az parçalılarla başlar sonra olmadı temudanda filan alınabilir
Top Bottom