Arama sonuçları: *

1. F

Logitech g305 aldım internette kötülüyorlar

Bütçe elveriyorsa, her zaman daha iyisini almak en iyisidir.
  2. F

Hangi ekran kartını almalıyım?

9070XT bence daha iyi bir tercih
  3. F

Zaten 1000 Hz, 1 ms tepki süresi demek. Bu değerin üstüne çıkmak, o tepkime süresini gözle fark edemeyeceğin için sana pratikte bir fayda sağlamaz. Ancak psikolojik olarak tatmin olmak isteyenler tercih edebilir.
  4. F

Bu kadar yüksek Hz kullanmak işlemciye gereksiz yük bindiriyor; 1K Hz'den sonrası pek de gerekli değil.
  5. F

Windows 11 kullanmayın kullandırtmayın

Eklenen özellikler çok faydalı değil, aksine sistemi daha fazla yoruyor.
  6. F

Her zaman yeni sürüm daha iyi olmuyor. DX12, zaten 7'ye verilmedi. Verilmiş olsaydı, bu sefer de kullanıcılar 10'dan geçmek istemeyecekti. Kısacası, yazılımların yeni sürümlere geçmemiz için ömürlerini direkt olarak kısaltıyor. 10'dan 11'e geçmek için düzgün bir sebep yokken, 11'e geçmeye...
  7. F

11, performans açısından 10'un gerisinde kalıyor. Belki 7'yi denersek, 10'a kıyasla çok daha iyi bir performans elde edebilir. 1743905837 LTSC sürümleri gibi sade olması gerekirken, Windows 11 ile birlikte sistem iyice şişti ve adeta bir RAM canavarına dönüştü.
  8. F

BİLGİSAYARIMI KAÇA SATMALIYIM?

Bu fiyata 4060'lı kasalar varken satman zor, ama işten anlamayan birini bulursan belki satabilirsin.
  9. F

40k ya nası bi kasa toplarız

2K monitörün varsa alınabilir gibi, ama onun dışında FHD’de ciddi darboğaz yaşatır. Fiyat olarak daha iyisini bulabilir misin, biraz araştırman lazım. AMD kartlar, mesela 7700 XT, bazen 30K bandında ucuza geliyor.
  10. F

Beklediğim FPS değerlerini göremiyorum sebebi nedir?

Intel’den sürücü bekleyeceksin, çünkü sorunun sürücü kaynaklı olması muhtemel görünüyor. Nvidia'da bu tarz bir düşüş yaşamıyorum.
  11. F

BİLGİSAYAR KAÇA SATMALIYIM

Bu dediğiniz fiyatlara, bilgisayarı ancak konudan uzak biri alır; o da ancak arkadaşlarına danışmadan almaya kalkarsa. Yoksa o bile bu fiyata almaz.
  12. F

AMD Sistem Performans Sorunu

CS2'de çözünürlüğü düşürmek pek işe yaramıyor; 1080p ile 1280x960 arasında neredeyse hiçbir fark yok, FPS değerleri aynı kalıyor. Low ayarlarda test ettim.
  13. F

RX 7600 ve r5 2600 darboğaz yapar mı.

RX 7600, Ryzen 2600 için fazla güçlü kalır; bu yüzden ikinci elden RX 6600 almak mantıklı bir karar.
  14. F

600w psu ile 4070 s kullanacam kablolar aynı mı?

Elinizdeki sistemi satıp çok daha iyi bir sistem toplama imkanınız varken, neden i5-11400F'ye yatırım yapıyorsunuz? 1743465178 O ekran kartlarıyla 11400F’in darboğaz yapma olasılığı çok yüksek, bu yüzden GPU tam verimle çalışamayacaktır.
  15. F

Yardım CS2 EN İYİ AYARLAR ÇÖZÜNÜRLÜK

1280x960 denedim, ancak bazı yerlerde 1920x1080'e göre daha düşük FPS veriyordu. 1743288852 CS oynuyorsan Nvidia kart almak daha mantıklı, çünkü daha fazla FPS alabiliyorsun.
  16. F

Yardım CS2 EN İYİ AYARLAR ÇÖZÜNÜRLÜK

İşlemcin çok kötü değilse, çözünürlüğü düşürmek FPS'yi fazla artırmaz. Low grafiklerde oynarsan FPS değerin oldukça artar. Ayrıca, yapay karelerle oynamamak için FSR modunu kapat.
  17. F

ASUS DUAL RX580 ISINMA SORUNU NASIL ÇÖZERİM ?

Metal blok doğrudan değişiyor, bunun dışında bir çözüm olup olmadığından emin değilim.
  18. F

Bu pc internette gezinmek için ve oyun için nasıl bir performans sunar?

Günü kurtarır gibi duruyor ama gelecekte çok şey vaat eden bir anakart gibi görünmüyor; 8 GB maksimum bellek limiti var. Günümüzde bu yeterli mi dersen, bence değil.
  19. F

O serilerde i7 mantıklı, ancak öyle bir fiyat belirliyorlar ki neredeyse o fiyata AM4 işlemci alabiliyorsun.
  20. F

H61’in 16 GB destekleyen modelleri de var galiba. Onlardan alırsa ileriye daha uyumlu olur.
Top Bottom