Arama sonuçları: *

1. A

Numara taşımada ne kadar ücret çıkar

Vodafoneluyum taahhütüm bitti numaramı türktelekom selfy e taşımak istiyorum. Paket fiyatları uygun geldi ama taşıma için ekstra ücret çıkarmı ek yazıları okudum ama bişey göremedim
  2. A

Güzel yurt dışı turu nasıl bulurum

Ailemle yazın yurt dışına tatile gitmek istiyoruz. İspanya İtalya taraflarına. İlk başta Cruise gemisiyle mi gitsek dedik ama emin olamadık. Bir sürüde tür sitesi var nasıl güzel bir tur bulurum
  3. A

N11 iade imkanı hiç mi yok

Ya şimdi Amazon gibi gönder abi hallederiz var. Bir de yok kargo hasar raporu göster. Yok bu kutunun kenarı ezilmiş olmaz çok istiyorsan tüketici hakem heyetine başvur diyen var. Bazı arkadaşlar n11 de iade butonu bile yok diyordu
  4. A

N11 iade imkanı hiç mi yok

Bı ürün almak istiyorum aynı satıcının farklı platformlarında 2500tl ama n11 kampanya var 2000tl. İade imkanı falan yok diye okudum doğru mu nasıl bir sistem var
  5. A

CLOUD 3 TAMİR EDİLİR Mİ ?

USB kısmı tamamen kesilip yenisi lehimlenebilir
  6. A

🔥İndirim IPad 10. Nesil Eğitim İndirimi İle 12.999 TL

Ne için kullanicaksiniz bilmiyorum ama 1 senedir aynısını derslerim için kullanıyorum daha 20gb dolduramadim
  7. A

🔥İndirim Trendyol Yemek 100₺ indirim Kodu

Hocam bilgisayardan girdim yaptım oldu mobil uygulama saçmalıyor 1741985628 Bilgisayardan veya web sitesinden deneyin benimde uygulamada olmadı web sitesinden yaptım oldu
  8. A

🔥İndirim Trendyol Yemek 100₺ indirim Kodu

Bende de aynı uygulaya basıyom tepki yok 1741985403 Hocam sanırım sadece senin hesaba özel
  9. A

Laptopa İkinci monitör olarak ne alabilirim

Eve laptopumu kullanirken duvara asacağım ikinci monitör almak istiyorum. Öyle bı özellik aramıyorum, 1080p 60hz olması yeterli ekran boyutu olarak hiçbir fikrim yok. 70cm lık bir mesafede olucak yazıları rahat okuyacağım bişey olsa yeter. Sizce bilgisayarcılardan veya ikinci elden çıkma eski...
  10. A

Apple TV+ dizisini nasıl izleyebilirim

Masters Of the Air dizisini izlemek istiyorum ama Apple tv+ Türkiye'ye açık değil sanırım Apple cihazımda yok korsan harici nasıl izlerim
  11. A

Poco x7 veya aynı bütçede öneri

Kuzenime bakıyom poco x7 veya onun fiyatlarında bir model bakıyorum ne önerirsiniz
  12. A

Cover yapcak yapay zeka önerisi

Sayılmaz hocam sadece şarkının içindeki bir kaç kelimeyi değiştircem nelere değiştircegim belli
  13. A

Cover yapcak yapay zeka önerisi

Daha önce suno kullandım ama sıfırdan şarkı yapıyor. Ben Türkçe bir şarkının içindeki bazı kelimeleri değiştircek bir yapay zeka arıyorum var mıdır öyle bir şey
  14. A

2025 ford Kuga alınır mı

Verimsiz motor verimsiz şanzıman muadillerine göre çok yakıyor. İçi kötü
  15. A

Gnu grubu versiyon 2.12 hatası

Bilgisayarıma yan işletim sistemi için Ubuntu kurmak istedim ilk başta ssdımden 30gb bir bölümü ayırdım kurulum flaşın taktım kurarken o ayırdığım kısıma yönlendiremedim kendisi başka bir bölüm ayırdı sanırım oraya kurdu. Birkaç kere açıp kapattım her açılışta Windows mu Ubuntu mu diye...
  16. A

Kaliteli Powerbank öneri

Xiaomi mi 11t pro kullanıyorum. Bataryası ölmeye başladı. Günü çıkarmıyor. En azından 2 3 kere telefonu full doldurcak. Bir model arıyorum mümkünse yüksek hızlı olsun telefon 120w A kadar şarj destekliyor. Bütçem 1k
  17. A

Ayakkabı Önerisi 5k bütcem var

Nike goretex li modeli var bende çok rahat ama tam su geçirmez değil. Cok yoğun yamurda falan geçiriyor. Ama bot giycegime ayağım biraz ıslansin bunu giyerim
  18. A

Ayakkabı Önerisi

Nike airforce
  19. A

Olta balıkçılığından anlayanlar

Hocam bu kamışla aynı zamanda canlı yemle av yapabilirmiyim yoksa 10 40 atarlı bir kamış mı tercih etmek daha iyi olur onun için
  20. A

Olta balıkçılığından anlayanlar

Bütçeye yemler dahil değil onları zamanla toparlarım. Hedef balık İzmir'de balık tutanlara sordum levrek lüfer karagöz çipura çıkıyormuş
Top Bottom