Arama sonuçları: *

1. BabaYaga89

Yardım Sata3 Ssd ürün tavsiye

Merhaba arkadaşlar. 1 adet sata3 ssd lazim f/p olarak. Şöyle bisey buldum ama marka hakkında bilgim yok. Nasil bir ürün bu sizce? Önerebileceginiz ürünler nelerdir? https://www.teknolojibayi.com/fury-e-sport-1-tb-550mb-500mb-s-sata3-2-5-gaming-ssd-fury1tb?ref=akakce&v=1.29.5 Bir de bu var...
  2. BabaYaga89

Hangi monitörü almalıyım?

Msi ya da asus
  3. BabaYaga89

Asus 7700 xt mi gigabyte 7700 xt mi

Hangi sistem isteklerine uyuyorsa al. Pek bir fark yok aralarinda
  4. BabaYaga89

Galax Rtx4070ti Super Ekran Kartı tutucusu nasıl takılır?

Üstteki çıta olmasa da olur ama doğru. Amacına hizmet ediyor
  5. BabaYaga89

Bu sistem darboğaz yaparmı?

Yani ekran karti biraz güçlü kalmis gibi. 1080p de sıkıntı çıkarabilir. Msi afterburner indirip bakabilirsin
  6. BabaYaga89

35e yakın bütçem var kasam var ikinci ele mi yönelsem

Arkadaşın önerdiği sistem gayet iyi. Bütçeyi artırırım dersen nvidia kanadında 4070 ya da 4070s olabilir ama yok dersen o sistem güzel.
  7. BabaYaga89

HDMI to DisplayPort önerisi

Çeviriciyle kesin sonuc alacaksin diye bir sey yok sonucta kullanacagin kablo yine hdmi. Sorunun tam olarak nedir yani ekran kartinda mi dp girisi yok yoksa monitörde mi?
  8. BabaYaga89

Yardım Bu bileşenler darboğaz yapar mı

Neden deneyerek bakmiyorsun? Indir msi afterburner bak. 2k da belki minimal olur belki de olmaz. Oyununa gore degisir.
  9. BabaYaga89

Steam'de 60 dolarım var ne alabilirim ?

Patlat bi silent hill 2 remake gerisi dursun baska bi oyunda kullanirsin :)
  10. BabaYaga89

Ekran karti darbogaz

Bu durum senin günlük kullanımını etkiliyor mu? Yani kac kere yapiyor ve nasil bir olumsuzluk yasiyorsun? Bu bir sorun bile olmayabilir oyun kullaniminda vs anlik droplar yasatmiyorsa. Ayrica bu sisteme neden 1080p monitor kullandığını da anlamis değilim zorlasan 4K bile denenir cogu oyunda.
  11. BabaYaga89

Çözüldü✓ Yardım lütfen Format atmak ile alakalı

Kastettigim buydu zaten. Oyunlar ve uygulamalar icin kullanacagin ikinci ssd ye virus bulasmamissa sorun olmaz. Tertemiz kurulum yapmis olursun. Ikinci ssd de virus varsa formattan sonra açtığında yine sisteme yayılır.
  12. BabaYaga89

Çözüldü✓ Yardım lütfen Format atmak ile alakalı

Tek ssd kullaniyorsan bir tane daha baglayabilir ya da sanal olarak ikiye bölebilirsin. Windows u kurduğun disk ayrı olur oyunları kurduğun disk ayrı olur. Windows sifirlama da bir secenek ama temiz olmuyor.
  13. BabaYaga89

4060 undervolt sıkıntı olur mu

Ekran kartları 85 dereceye kadar performanstan ödün vermezler. Durduk yere karta undervolt yapmayin.
  14. BabaYaga89

Yardım 4070S+7800x3D mi, 4070TiS +7500F mi?

7500f e ileride upgrade gerekebilir ama 7800x3d ye gerekmez ;) 4070 ti super eyvallah ama 4070 super de gayet yeterli bir kart. karar vermek zor ama ben oyun tarihinin en guclu islemcisini seçiyorum. Yaninda da güçlü bir kart var sonuçta
  15. BabaYaga89

Her türlü 2k kullanacaksin iki sistemi de alsan. Ben olsam ti super li sistemi secebilirdim. Ama diger yanda tarihin en iyi oyun islemcisi var.. bilemedim :) ya bisey diymmi.. al 7800x3d + 4070s devam et. Guzel de bi 2k monitor.. miss
  16. BabaYaga89

Çözüldü✓ AM4 ekran kartı am5 anakartta uyum sağlar mı?

Am4 ekran karti diye bir şey yok.
  17. BabaYaga89

Bu sorunun cevabi oynayacagin oyun türüne göre bile degisebilir :)
  18. BabaYaga89

Yardım Hangisi Kasa Daha İyi Sizce..!!!

O zaman sadece kasa linklerini paylassaydiniz dogru anlasilirdi. Ikinci linkteki kasa hava akışı açısından daha iyi olur.
  19. BabaYaga89

Çözüldü✓ Ryzen 5 5500 ile Ryzen 5 5600 arasındaki fark büyük mü?

Değer. 5600 varken 5500 alınmaz.
Top Bottom