Arama sonuçları: *

1. Smash-22

Masaüstü resmi böyle gidip geliyor neden ?

arkadaşlar merhabalar bilgisayarda masaüstündeki resmim bi siyah oluyor bi geliyor bi gdiyor bazen mouse ile kednım silebiliyorum değişik bir şey ekran kartı günellemelri yapıldı dün birde intel update yaptı ss olarak ileticem aygıt yöneticisinden inteli iptal ettim rtx4050 sadece açıktı aynı...
  2. Smash-22

Bu test değerleri iyi mi?

merhabalr cihazı bugun bakımdan aldım furmark yaptım 8 dk test sonucu bu ıyımıdır nasıl
  3. Smash-22

Monster furmark nasıl yapılır.

peki bu fps degeri iyi midir?
  4. Smash-22

böyle bir sonuç var 7 dakika durum nedir servis kaydı açmalımıyım cihaz 1 1.5 sene oldu olmadı normalmidir sizce
  5. Smash-22

merhabalar cihazı biraz önce monster teknik servisten bakımdan aldım cihazıma sıcaklık testi apacagım nasıl yapılıyor herhangı bır ayarı varmı kaç dk durması lazım tesste yardımcı olurmusunuz uygulama aşağıda ekran goruntusu aldım koydum
  6. Smash-22

Bilgisayar fan açmıyor

fanlar dışarı atıyor ama yanı bu kadar da normal degıl bence hepte en fazla fan ayarında olursa kafa sısırıyor
  7. Smash-22

Bilgisayar fan açmıyor

fan ayarları otomatikte oyuna girince en falzaya alıyor zaten kendısı 98 100 derece falan gezıyor oyundayken :/ boştayken neden 85 90 larda macun da az sürmedim yanı ıy ısürdüm
  8. Smash-22

Bilgisayar fan açmıyor

faza bi değişiklik yoktu aynı yanı 1762459645 aldığım macun bu bu arada link olarak bıraktım https://www.trendyol.com/arctic/arctic-ar-actcp00002b-mx-4-4g-yuksek-performansli-termal-macun-p-33915811?boutiqueId=61&merchantId=107520
  9. Smash-22

Bilgisayar fan açmıyor

hava almıyodur diye kaldırıp bütün hava delikler iaçık şekilde 5 dk bekledim elimde 80 85 civarlarında gezdi
  10. Smash-22

Direksiyon seti tavsiyesi

uygunmudur piyasayı tam bılemm ama arkadaşım daha 2 3 kere kullandıgı garantısı devam eden G29 direksiyonu 5 6 ay önce 10 k ya sattı o manakı piyasası 15 falandı ve vitessiz di arkadaşım vitesli 10 a bıraktı 2. el olarak eğerki g29 düşürebilirsen dolap veya sahibindenden oralara bakmanı öneririm
  11. Smash-22

Bilgisayar fan açmıyor

merhabalar bir monster leptopa sahibim ısındıgını biliyorum yazmanıza gerek yok cihaz daha 1 yıl falan olmuştur alalı bakımı servıse degıl kendım yaptım bı tane toz yok ıcınde yapalı 1 ay oldu bakım macun dğişti mk4 mü neydi adı onu kullandım control panelınden baktıgımda ciahaaz işlmeci saati...
  12. Smash-22

Bu sistem minecraft 90 100 fps normal mi control uygulamasında (performance)modu açık

hayır önerir misiniz? 1.20.4 sürüm kullanıyorum 1761995272 benım tuhafıma gıden şey farklı oyunlarda örnek ets falan max en yuksek ayarlarda 80 90 veriyor minecraft da nedne böyle :/
  13. Smash-22

Bu sistem minecraft 90 100 fps normal mi control uygulamasında (performance)modu açık

suncu max en fazla 40 kişi onlar da baya uzakta benden genel 5 10 kişi sunucu
  14. Smash-22

chunklar sunucuda oynadıgım ıcın towny bır sunucu 64 çeksem bile sunucu da 15 oldugu ıcın max 15 oluyor
  15. Smash-22

merhabalar böyle bir sistemim va ve minecraft gibi bir oyunda 80 90 fps alıyorum bazen 70 shader mod var shadersiz de 100 bilemedin 130 falan geliyor oyun ayarları da oyle cok yuksektre değil shader kullandıgım ıcın ama neden o fpslerde geziyor normamidir 1 tb depolama 32 gb ram rtx 4050...
  16. Smash-22

Çözüldü✓ Bu termal macun iyi midir??

neden ki ne dayanır
  17. Smash-22

teşekkkürler 1759776399 mx 6 sabah stokta gözükmüyordu bende toplu bır alışveriş yaptım o da aradan cıksın dıye ekledım bundan sonra onu da alım o zaman
  18. Smash-22

selamın aleyküm monster bir leptopum var ve bakımı kendım yapmak istiyorum tozunu falan alıyorum ama macun da değişmem gerekişyor zamanında bir adet macun almıstım surmustum ama monster ısınan bır oc olmasına rağmen csgo gibi bir oyunda bakımı yenı yapılamsına ragmen ıslemcı sıcaklıgı 90 85...
  19. Smash-22

Para hilesi cheat engin

arkadşlar merhaba steam da bir oyun oynuyorum kart oyunu bj falan bilirsiniz para lazım diye cheat engin kullandım yapamadım normalde oyundaki parayı yazıp next dediğimizde kodlar çıkar parayı yükseltip bir daha uygulamaya döndüğümüzde yeni parayı yazıp yapardık şimdi denediğimde sanki parayı...
Geri