Arama sonuçları: *

1. Quincy

Kızla nasıl iletişim kuracağım

Öncelikle kızla aynı okuldayım bir alt sınıfta bir suredir hoşuma gidiyor bugün halısaha yaparken halısahanın yanından geçiyorlardı o sıra arkadaşla kıza bakıp hakkında konuşuyorduk o da farketti arkadaşıyla beni konuştular sonra maçtaykwn geldi saçım sarışındır evet evet sarışın falan dedi...
  2. Quincy

Depersonilizasyon yaşıyor olabilir miyim?

yasadigim seyi merak ediyorum sadece tanı bile koymamışım kendime deli falanda demedim akil sagligim gayet yerinde
  3. Quincy

Depersonilizasyon yaşıyor olabilir miyim?

öncelikle selamlar ben yaklaşık 5 yıldır okbye sahip biriyim yaklaşık 7-8 ay önce tedavi olmaya başladım ve olduğum dönem yüksek miktarda kaygı bozukluğu yaşıyordum ve bununla birlikte depersonilizasyon da yaşadım kendime yabancılaşma çevreme yabancılaşma kendimi bazen rüyada gibi hissediyorum...
  4. Quincy

IPad'in ekranı aşındı

7-8 yıldır farklı ipadler kullanıyorum bazen günde 10 saat kullandığım oldu hala tertemiz sapasağlamlar
  5. Quincy

Ryzen 5 5600x soğutucu önerisi

sıvı mı almalıyım yoksa kule tipi yeterli midir mesh kasa almayacağım akvaryum tipi olacak kasam
  6. Quincy

Hoşlandığım biri var ve durum çok garip

kral asılma olayını çıkaran sizlersiniz kadın sadece hoşuma gitti yani 0 cinsellik
  7. Quincy

“dövmek lazim seni”🥺🥺
  8. Quincy

kadınla aramda max 5-6 yaş var 1752003986 çekmiyorum :D 1752004023 23-24 1752004062 kral kadin 23-34 yasinda falan ** kadin diyince aklina milf gelen sensin
  9. Quincy

napıcam ben beyler şimdi şöyle ben lise çağı bir ergenim ve düzenli olarak gyme gidiyorum gymde bir tane kadın antrenör var ve son birkaç haftadır ondan aşırı hoşlanıyorum bugün benimle bayağı ilgili gözüküyordu çıkarken 1-2dk sohbet ettik bu zaten gayet notmal bir şey ama aşırı hoşlanıyorum daha...
  10. Quincy

tamamdir teşekkürler
  11. Quincy

sistemim bu sizce hava soğutucu mu eklemeliyim yoksa sıvı kalsın mı
  12. Quincy

13. Quincy

Sizce hangi anakartı seçmeliyim?

hocam fark nedir arada chatgpt bana daha güncel daha teknolojik dedi
  14. Quincy

Sizce hangi anakartı seçmeliyim?

15. Quincy

Hangi soğutmayı almalıyım?

arkadaşlar bir sistem topladım işlemcim AMD RYZEN 5 5600x sizce sıvı soğutmaya gerek var mı
  16. Quincy

SİZCE HANGİ EKRAN KARTINI ALMALIYIM?

bu ikisi
  17. Quincy

İTOPYA PC TOPLAMA PARÇA SEÇİMİ

selam arkadaşlar ben itopyadan bir hazır sistem beğendim üstünde birkaç oynama falan yaptım mesela işlemciyi falan değiştirdim orada ekstra olarak çıkan işlemci seçenekleri falan o pcyle uyumlu olarak mı çıkıyor yoksa rastgele mi
  18. Quincy

Kızla nasıl iletişim kurabilirim

öyle falan da bizimkileri kıskanmıyorum değilim biraz neyse bakıcam
  19. Quincy

denenir hocam 1742843356 maininde varım da privinde yokum
  20. Quincy

bizim sınıfta bir kız var kendisinden yaklaşık 1 aydır hoşlanıyorum ama bazı durumlar var özgüvenim çok yüksek değil cesaretim de yok ara sıra çok nadir konuşuyoruz yaptığım şakalara gülüyor ara sıra bakışıyoruz bilmiyorum nasıl ilerleyeceğimi bizimkiler bununla bayağı samimi mesela ben o...
Geri