Arama sonuçları: *

1. O

Type C Kablonun Yönü Nedir

Var hocam olmayınca mı bu dönüştürücüyü kullanmak gerekiyor?
  2. O

Type C Kablonun Yönü Nedir

Bende herhangi bir dönüştürücü yok fakat bağlı
  3. O

🔥İndirim EPOMAKER Happy Easter indirimleri(25 dolara 10 dolar kupon için ilk metinde link bıraktım )

Valla hocam bilemedim iptal talebi oluşturdum ederlerse ederler etmezlersede sorun değil.
  4. O

🔥İndirim EPOMAKER Happy Easter indirimleri(25 dolara 10 dolar kupon için ilk metinde link bıraktım )

Ne kadarlık cıkabilir 1744652956 Peki siparişi iptal edebilir miyim?
  5. O

Hocam aldım gümrükte vesayre ekstra ücret cıkmaz değil mi
  6. O

Hocam peki kargo vergi ücreti göremedim sadece 8 dolar mı?
  7. O

Hocam o kadar çıkamam muhtemelen sabah görseydim olurdu fakat ssd sipariş ettim.
  8. O

Hocam gümrüğe takılmaz değil mi? sadece bluebird
  9. O

ikisini almayı planlıyorum sizce mantıklı mı
  10. O

Hocam Wine red sizce nasıl üçünden birini alacağım.
  11. O

30-35k Arası sistem önerisi

Haklısınız hocam bugün 3 lira olan yarın 5 lira oluyor sadece uğraşmak istemediğimden kafam rahat olsun diye dedim.
  12. O

Macaron swicth sette 5 tane mi geliyor ve bluebird switch iyi midir?
  13. O

Hocam piyasayı bilmediğim için konu açtım zaten uğraştınız farkındayım fakat sistemi ben kullanıcak olsam benim için sorun değil kardeşim kullanıcak her hangi bi sorunda beni uğraştırmasın istiyorum son topladığım sistem yılbaşından önceydi piyasayı bilmediğim için konu açtım.
  14. O

İntel işlemci istemiyorum hocam.
  15. O

Hocam stokta kalmamış. 1744574243 Hocam 2. ele hiç bulaşmak istemiyorum.
  16. O

Hocam amd kartlardan korkuyorum ve kardeşimin kullanabileceğini sanmıyorum bu zamana kadar nvidia kullandı driver kurma açısından mavi ekran ve bu tarz hatalarla uğraşıp kendimi yormak istemiyorum. 1744557872 Hocam intel işlemciler hakkında pek bir şey bilmiyorum fakat amd tercihim o yüzden pek...
  17. O

Hocam Amd kartlardan yüzüm pek gülmedi rx570 kullandım fanlardan birisi bozuldu çekmediğim çile kalmadı o yüzden nvidia ya bir şans vermek istiyorum. Ve kardeşim kullanıcağı için ileride geliştirebileceğim bir sistem olmasını istiyorum.
  18. O

Benimde aklımda o işlemci var fakat ekran kartı vesayre kafamı karıştırıyor.
  19. O

Merhaba kardeşime bir bilgisayar toplamayı planlıyorum fakat bu bütçede ne alınabilir bilmiyorum ekran kartı nvidia olmasını istiyorum işlemcide aynı şekilde amd işlemci tercih etmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Top Bottom