Şuan lastvoice inki gibi olan yaylıyı kullanıyorum ve stabil çalışıyor, 2 yıldır kullanıyorum. Bu 333 tl lik olan daha güzel olur dıye aldım ama belki benimki sorunludur çünkü yaylı çok daha stabil benimkinde
Fiyat iyi ama ben memnun kalamadım, eğer mikrofonu sabit tek bir yerde kullanacaksanız alınır ama benim gibi bi o tarafa bi bu tarafa çevir, indir kaldır gibi hareketleri sürekli yapıyorsanız memnun kalmazsınız büyük ihtimal çünkü doğru ayarı bulamadım ben. vida çok geniş olunca mikrofonun...
BOYA BY V20 mikrofon alacaktım. Sadece n11 de satıldığını gördüm akakçe'de. n11 normalde güvenilir bildiğim alışveriş sitelerinden ama bu mikrofonu satanların çinli gibi isimleri var ve yüzlerce ürün var sayfalarında ve hepsi birbiriyle aynı ürünlerin. Ayrıca hepsinin profil fotosu ve afişi...
ZOTAC GAMING RTX 3070 Ti
Ryzen 5 5600
GSKILL Ripjaws 8x2 RAM
Crucial 1 TB SSD CT1000P3SSD8
Rampage ICED-120 Kule Tipi Soğutucu
ASUS PRIME A520M-K
Rampage 650W Bronze 4x Fan Siyah Kasa
Bu sistem kaç tl eder 2 yıl oldu alalı ve garantisi bitti şuanda
youtubeda tam ekrana aldığımda hiçbir kontrolcü özelliğini kullanamıyorum altta videolar çıkıyor. Android TV deki youtube gibi yapmışlar hiçbirşeye dokunamıyorum. Sizde de böyle mi?
yok hocam özellikleri pek iyi değil gibi ben ucuza iyi bir şey almak için 2. el bakıyorum
1755805233
ben ne casper kullandım ne de kullanan birini tanıdım, daha tanıdık birşeyler almak istiyorum samsung xiaomi lenovo honor gibi