Arama sonuçları: *

• Users: 21ebu
  • Order by date
  1. 21ebu

Kırık ama CD'li PS4 olur mu?

Dediğim gibi 1080P Upscale olayı için alacağım sırf. Oyun falan oynamam. Ama PS3 bile şu anda 4-5 arası geziyor. Çok fazla fiyatlar gerçekten.
  2. 21ebu

Aslında DVD ve Bluray dışı kullanmam. Sırf DVD'leri 1080p upscale ediyor diye almak istiyordum. Konsolda oynamak istediğim tek oyun anca güncel Fifa serisi olur onun için de en az PS4 gerekiyor. Doğru düzgün DVD Upscale eden aynı zamanda bluray destekli bir player alırsam PS3 almama gerek...
  3. 21ebu

Evet. Kırık almak istiyorum ama kırıkların fiyatı daha fazla oluyor ve normal kullanıcı ilanına denk gelmek çok zor.
  4. 21ebu

Genel olarak Bluray ve DVD arşivi için almak istiyorum. Dvd'leri 1080p'ye upscale ediyormuş diye duydum. Başta Ps3 alacaktım ama alıyorken 4 alayım bari dedim. 5'e verecek bütçem yok. Daha önce hiç oynamadım ama almışken de sadece DVD ve Bluray arşivimden ötürü arada oyun da oynayayım diye almak...
  5. 21ebu

Philips 720P 1000 HZ Monitör Tanıttı

75:)
  6. 21ebu

🔥İndirim Çelik cımbız maşa 70₺

Ben almıştım hiç kullnamadan eve geldiğimde annem 1 kere yıkadığı için 2'ye ayrılmıştı.
  7. 21ebu

Lütfen Artık AtlantisNet Popüler olsun Övülsün

Kardeşim geçeli 1 ay oldu ve ilk bağlattığım günden beri sorunlarım bitmiyor. Üst üste 4 gündür sürekli her akşam 8'de ve sonrasında internet gidiyor. Ayrıca müşteri hizmetlerini de kapatıyorlar ne kimseye ulaşabiliyorsunuz ne de internetinizi kullanabiliyorsunuz. Çok fazla sorunları var ve her...
  8. 21ebu

🔥İndirim Amazon Moda Kıyafetlerde %50 indirim Var

Güzel hiçbir şey yok genelde kolsuz sporcu atletleri, süper kahraman çorapları ve kadın kıyafetleri.
  9. 21ebu

WP'den yaptığım web sitesi

Şunun gibi olduk akşam akşam. Şaka maka WP kullanacağına yapay zekaya daha doğru düzgün bir arayüze sahip birkaç sayfalı fazla karışık olmayan HTML+Js+TailwindCss üzerine bir web sitesi tasarlatabilirsin.
  10. 21ebu

Öneri Hangi Mousepad alınır?

Wraiht olan tükenmiş zaten ya tüh.
  11. 21ebu

Hocam ben de cebimdeki son paradan vereceğim. Tek tek parçaları da böyle topladım ama maalesef diğer uygun fiyata aldıklarım ya dikiş izleri kalktı ya da kendi kendine esnedi ve saçma sapan haller alır oldu. O yüzden kaliteli bir tane alıp rahatlamak istiyorum. Yoksa bende isterdim 200 liraya...
  12. 21ebu

Merhaba, bu zamana kadar sadece 90x40 mousepad'ler kullandım ama artık sıkıldım. Halı gibi oluyorlar ve hiç güzel değil. Sadece mouse çevresine bir mousepad arıyorum. Bu ikisini buldum maksimum bütçem 800 sizce hangisini alayım? VXE R1 kablosuz mouse kullanıyorum...
  13. 21ebu

BİTAKSİ İLK YOLCULUK 1TL

Güzel kampanya. Geçen Tag ile Beylikdüzüne beleşe gitmiştim. Tag'a da iyi kampanyalar oluyor.
  14. 21ebu

🔥İndirim 🔥Gank 300 TL indirim kuponu(Sınırlı Stok)🔥

Abime bir klavye çektim teşekkür ederim.
  15. 21ebu

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Adam akıllı bir PSU
  16. 21ebu

Bannerlord "mono exception occurred" hatası

Steam vb. değil hocam maalesef.
  17. 21ebu

Herhangi bir mod falan yok sadece kendi içindeki hilesini aktif ettim cheat 1 falan yaptım.
  18. 21ebu

Merhaba, sistemin aşağıdaki gibi. Oyunu oynarken bir anda dondu ve bu hatayı aldım. Nasıl çözerim?
  19. 21ebu

Tek modül Rami nereye takcam

Mis gibi oturmuş. Hocam bu arada parçaları paylaşma şansın var mı? Çok iyi metalik beyaz bir sistem. Hayırlı olsun.
  20. 21ebu

Warzone tarzı online oyun önerisi

Bakayım hocam. Sağ olasın.
Geri