Arama sonuçları: *

1. enesskooc

Arabanın Rotu tutmuyor yardım.

Merhaba clio 4 Marka aracımı aldıktan sonra sola çekiyor diye rot balans lastik takısı altında faaliyet gösteren bir dükkanda tamire verdim. Alt takımda iki parça değişti rota sokuldu ama araba düzelmedi halen çekiyordu tabi eskisi gibi değil. Tekrar götürdüm bir vida kasıyor dediler onu...
  2. enesskooc

Araç bakımında parça kalitesi, standartları önerilerinizi bekliyorum.

Bu seferlik faturalı orjinal parçalarla değişsin bakalım arabanın başka sorunu da olmayınca biz sorun açmayalım kafamız rahat olsun hocam çok sağolun.
  3. enesskooc

İşte şuan bana parça fiyatını kaktırıyorlar 4000 işçilik ağır bakıma normalmi bilemiyorumda çok gibi yarım gününü ayırıyor bir usta sonuçta. Parçaları en başta kendim alsaydım işçiliği belki geçireceklerdi bu ustaların eli vicdansız vallahi. 1739293508 Teşekkürler.
  4. enesskooc

Yok şefim yani satarsamda tanıdığıma vermek istiyorum çok güzel bakımlı araç bende masraf ediyorum yabancıya gitmesini istemem çevremde vereceğim kişiler var o yüzden bilindik bir parçaçıya gidip malzemeleri alıyim araştırmalarıma göre 6500 civarına internetten toparlayabildim ama 2500 yazanda...
  5. enesskooc

Kendim almam daha mantıklı evet ama trigerde sanmıyorum zaten renault 60-160 bin KM Arası kullanım süresi vermiş. Biz korkumuzdan sık değiştiriyoruz önceki değişimi serviste 64 binde değişmiş erken girmiş şuan 137 binde araba tekrar değişiyorum usta 100 bin sonra değişmek gerekir diyor yan...
  6. enesskooc

işte 13.500 Orjinal takacaklar. 8500 Yan sanayi takacaklar fiyatları düzleyelim 5000 TL Gibi fark var. Ama devirdaim parçası örneğin yan sanayiyle orjinal arasında 2000 lira fiyat farkı var internette kontrol ettiğimde bu fark neden var sırf orjinal diyemi kalite farkı da mı var yoksa deyecek...
  7. enesskooc

Ustalardan çektiğimiz nedir birbirimize yardımcı olalım :) Merhaba,Yeni bir araba aldım CLİO 4 Aracı alır almaz bakımlarını yaptırdım ama aklım triger bakımındaydı eski sahibi bilmiyordu ne zaman yaptırdığını bu sebeple yeniletme kararı aldım. 2 Servisten fiyat aldım birisi 11.000 Birisi 13.500...
  8. enesskooc

S23 MÜ ? YOKSA İPHONE 15 Mİ(düz) ?

İphone. Marka fanatikliği değil telefonu sosyal medya resim ve kararlılık için kullanıyorum bunu bene en iyi sağlayan iphone. Yazılımı düzgün ve androidden daha güvenli ek olarak icloud gibi sistemleri kullanmak daha cazip ve kolay.
  9. enesskooc

Araç lastiğinden anlayan varmı?

sağolun. 1736120727 Öyle vallahi sorma
  10. enesskooc

bende aracı şehir içi kullanmıyorum pek günü birlik şehir dışına çıkmam gerekiyordu ondan kafama takıldı durum değiştirme kararı aldım teşekkürler.
  11. enesskooc

Anlatan adamlar kanalı böyle bir yorum yapmış ; Ben size gidin eski lastik iyidir mutlaka alın 40 senelik lastik bulursanız onu alın demiyorum. Burada yaptiğımız şey temel bir bilgilendirme. Bazı ebatlarda stokta yoktur 1-2 yıllık bulursunuz ya da daha uygun fiyata bulutsunuz bunun bir degisime...
  12. enesskooc

evet hocam beyfendi 10 yıllık dişli lastiğin kullanıcı deneyimine göre iyi olduğunu söylüyor kafam karıştı gene de değiştireceğimde bilgi edinmek iyidir. 1736120111 Yarın bi sorayım lastikçimize ne diyecek bakalım.
  13. enesskooc

Hocam evet haklısınız yani kullanan kullanıyor ustada öyle söyledi yorumları gezindim 10 yıl kullananlar bile var ama genel kabul görmüş kurallar dışında benim lastiğimde 10 yıl olmuş sıfır ama 10 yıl sonuçta o yüzden değiştirme kararı aldım yenisi 4000 lira bu lastiklerin ona üzülüyorum
  14. enesskooc

Petlas 2023 ile goodyear 2022 aynı para goodyear tercih edicem sanırım. 1736119896 Teşekkür hocam değiştireceğim önümüzdeki hafta.
  15. enesskooc

Evet hocam sizinkisi birazcık ekstrem sürüş :) Ama bende iyi markanın farkını anladım ayrıca internette fiyatlara bakıyorum benim lastik ebadında çok fark yok yani lastik başı 700 lira fark var verilebilir gibi geldi. 1736118801 Hocam lastikçim sitesinde 2022 tarihli goodyear grip8 var 2000...
  16. enesskooc

yok fiyat olarak 600-700 liralar var aralarında. 1736118167 Hocam lastik durmuyorki bizde benim 3. arabam sık araç değiştiriyorum lastikten ziyade :) zenginlikten değil imkanlar çerçevesinde hepimiz en iyisini yapmaya çalışıyoruz malum türkiye serveri.
  17. enesskooc

internette fiyat araştırması yaptım çokta uygun değil https://www.servislet.com/lastik/continental/urun/continental-ct-22-18560-r15-84t-wintercontact-ts-870-ms-3pmsf?srsltid=AfmBOopl2Ik2Cyru3Y1xI3DvMxU4UbBrSzZxp7-c2viVVQVZhjO8fECW&shop=keskin-otomotiv-sasmaz&year=2024 böyle bi model buldum bir...
  18. enesskooc

Sağolun bende bakınayım yarın bi. 1736117940 hocam bu markadan aliyim uygunsa o zaman 1736117988 Michelin hızlı aşınıyor diyorlar ekstradan o kadar eskitecek kadar deneyimlemedim.
  19. enesskooc

evet hocam ya teşekkürler öyle yapacağım artık bakındım uygun fiyatlara var günlük olarak şirket aracım var ona da sıfır lassa taktırdım tabi şirket karşılamıştı sanıyorum 5000 lira bulmadı bile ondan taktırırım teşekkürler.
  20. enesskooc

Hızla işim yok çukurlarda patlamasından korkuyorum sorun orada. 1736117711 hangi marka hocam çok önem veririm ben lastikle markaya farkın bariz hissedildiği kanaatindeyim şirket aracıma sıfır lassa lastik taktırdım kışlık babamın aracında continental var farkı deneyimlerek hissediyorum :)
Top Bottom