Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Dns ayarlamama rağmen çalışmıyor

Hocam kurdum fakat çalışmıyor.
  2. O

Kablonet kullanıyorum 1745326507 Tr mi yükleyeyim normal mi hocam bide hep açıp uğraşmak istemiyorum.
  3. O

Norton kullanıyorum
  4. O

goodbyedpi yı duydum fakat kullanmadım hocam vanguard vesayre sorun çıkartmaz değil mi?
  5. O

Merhaba dns ayarladım fakat discord açılıyor ama roblox vesayre açılmıyor neden?
  6. O

Amd ryzen7 9700x oc yapmak

Katılıyorum.
  7. O

Amd ryzen7 9700x oc yapmak

Yani bence de gerek yok gayet yeterli bir sistem fps takıntısı yapmaya gerek yok.
  8. O

Topladığım sistem nasıl

anladım hocam aklımda bulundurucağım teşekkürler bu arada.
  9. O

Topladığım sistem nasıl

Hocam gördüm fakat bu fazla değil mi?
  10. O

Topladığım sistem nasıl

Hayır tabikide hocam ama çoğunlukla valorant oynuyor o anlamda.
  11. O

Topladığım sistem nasıl

Anladım hocam insanlık hali olur böyle. 1745179866 Benimde aklımda o var fakat anakart girişlerinin bazıları boş kalsa sorun olmaz değil mi 24 pin anakart çünkü
  12. O

Topladığım sistem nasıl

Hocam sistem am5
  13. O

Topladığım sistem nasıl

Hocam ileride muhtemelen onuda değiştiririm geliştirme 2-3 seneye o zamana götürsün yeter önerdiğiniz bir model var mıdır?
  14. O

Topladığım sistem nasıl

Hocam yazmamışım ramleride alacağım bi arkadaştan 32gb olacak 9700x bende var kardeşim fps oyunlarını çok oynuyor o yüzden bunu tercih ettim kasa konusunda ise zevk psu konusunda kaldım sadece ne önerirsiniz? 5070 tarafında ise o kadara gerek yok ileride değiştirebilmesi açısından b850 tercih...
  15. O

Topladığım sistem nasıl

Merhaba kardeşime yeni bir sistem alıcağım geçenlerde konu açtmıştım fakat o zaman bütçe kısıtlıydı biraz daha arttırdım şuan nasıl olmuş. Psu tarafında bir bilgim olmadığından bir şey bulamadım bütçe 60k önerilerinizide alabilirim nvidia şart ssd elimde var. Anakart: Msi B850 Gaming Plus Wifi...
  16. O

Type C Kablonun Yönü Nedir

Var hocam olmayınca mı bu dönüştürücüyü kullanmak gerekiyor?
  17. O

Type C Kablonun Yönü Nedir

Bende herhangi bir dönüştürücü yok fakat bağlı
  18. O

🔥İndirim EPOMAKER Happy Easter indirimleri(25 dolara 10 dolar kupon için ilk metinde link bıraktım )

Valla hocam bilemedim iptal talebi oluşturdum ederlerse ederler etmezlersede sorun değil.
  19. O

🔥İndirim EPOMAKER Happy Easter indirimleri(25 dolara 10 dolar kupon için ilk metinde link bıraktım )

Ne kadarlık cıkabilir 1744652956 Peki siparişi iptal edebilir miyim?
Top Bottom