Arama sonuçları: *

1. stbeox

IPhone 13 vs xiaomi 13

İyi de 35.000 e Xiaomi 14t pro var neden 13 alıyorsun
  2. stbeox

❌İndirim Bitti! SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Şuan lastvoice inki gibi olan yaylıyı kullanıyorum ve stabil çalışıyor, 2 yıldır kullanıyorum. Bu 333 tl lik olan daha güzel olur dıye aldım ama belki benimki sorunludur çünkü yaylı çok daha stabil benimkinde
  3. stbeox

❌İndirim Bitti! SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Fiyat iyi ama ben memnun kalamadım, eğer mikrofonu sabit tek bir yerde kullanacaksanız alınır ama benim gibi bi o tarafa bi bu tarafa çevir, indir kaldır gibi hareketleri sürekli yapıyorsanız memnun kalmazsınız büyük ihtimal çünkü doğru ayarı bulamadım ben. vida çok geniş olunca mikrofonun...
  4. stbeox

❌İndirim Bitti! Qcy Sp2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör -299 TL

İndirim bitti mi yoksa kupon falan mı kullanmamız gerek
  5. stbeox

🔥İndirim Honor Pad X7 - 3539₺

Güzel bir tablet mi, fiyatına göre daha iyileri var mıdır
  6. stbeox

N11'deki bu satıcılar dolandırıcı mı?

BOYA BY V20 mikrofon alacaktım. Sadece n11 de satıldığını gördüm akakçe'de. n11 normalde güvenilir bildiğim alışveriş sitelerinden ama bu mikrofonu satanların çinli gibi isimleri var ve yüzlerce ürün var sayfalarında ve hepsi birbiriyle aynı ürünlerin. Ayrıca hepsinin profil fotosu ve afişi...
  7. stbeox

Yardım Bilgisayara Güç Gitmiyor

Garantiye gönderdim sorun PSU'daymış psuyu tamir edip geri gönderdiler.
  8. stbeox

Sistemim ne kadar eder?

ZOTAC GAMING RTX 3070 Ti Ryzen 5 5600 GSKILL Ripjaws 8x2 RAM Crucial 1 TB SSD CT1000P3SSD8 Rampage ICED-120 Kule Tipi Soğutucu ASUS PRIME A520M-K Rampage 650W Bronze 4x Fan Siyah Kasa Bu sistem kaç tl eder 2 yıl oldu alalı ve garantisi bitti şuanda
  9. stbeox

Youtube'da player sorunu

youtubeda tam ekrana aldığımda hiçbir kontrolcü özelliğini kullanamıyorum altta videolar çıkıyor. Android TV deki youtube gibi yapmışlar hiçbirşeye dokunamıyorum. Sizde de böyle mi?
  10. stbeox

Öneri 2. el tablet önerisi

yok hocam özellikleri pek iyi değil gibi ben ucuza iyi bir şey almak için 2. el bakıyorum 1755805233 ben ne casper kullandım ne de kullanan birini tanıdım, daha tanıdık birşeyler almak istiyorum samsung xiaomi lenovo honor gibi
  11. stbeox

hocam android tarafında ne alınır acaba
  12. stbeox

Sosyal medyada gezinme, not alma gibi günlük işleri görebileceğim ekranı güzel bir tablet arıyorum, max bütçe 6k
  13. stbeox

Öneri 1000 TL'ye İkinci El Direksiyon Seti Tavsiyesi

Max 1.000 tl ile alabileceğim ikinci el en iyi direksiyon seti nedir
  14. stbeox

IPhone 11 vs Samsung S24 FE

Tamamen her konuda s24 fe
  15. stbeox

Yardım İnternet ışığı kırmızı yanıyor

Safece internet ışığı Görseldeki gibi kırmızı yanıyor. Ne yapmam gerek?
  16. stbeox

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AJ159 PRO 873 TL (22 DOLAR)🔥🔥🔥

bende 17 dolar gösteriyor
  17. stbeox

Random Hesap Satın Alma

Alabilir.
  18. stbeox

Öneri Yarı-palm grip 2000 TL Mouse önerisi

kaç ay oldu
  19. stbeox

Öneri Yarı-palm grip 2000 TL Mouse önerisi

Gameraider ilk defa duydum. Genel bi bakınca 2 3 ayda gıcırtı yapmaya başlayacakmış gibi duruyo :D
  20. stbeox

Google drive dosya silememe sorunu

üyeliği yenilemeniz veya google destek ekibinin bu konuyu halletmesi harici bir çözüm yöntemi yok
Geri