Arama sonuçları: *

1. ONURRS

700-800 TL arasında f/p oyuncu kulaklık önerisi

kanka havit gamenote fuxi ye bakacağım teşekkürler
  2. ONURRS

700-800 TL arasında f/p oyuncu kulaklık önerisi

Arkadaşlar konu başlıkta şimdiden teşekkürler
  3. ONURRS

Arkadaşlar 30k ya kasa + monitör tavsiyesi lazım

Hocam Intel tabanlilaedan ne var acaba
  4. ONURRS

Arkadaşlar 30k ya kasa + monitör tavsiyesi lazım

Arkadaşlar başlıkta görüldüğü gibi toplama kasa 4060 lı falan olura iyi olur + içinde de güzel bir monitör olursa çok güzel olur. incehesap olursa daha iyi olur başka arkadaş için bakıyoruz nedense İncehesap olmasını istiyor.
  5. ONURRS

Mühendislik öğrencisi için bilimsel hesap makinası önerisi

söylediğini anladım kanka ama almışken yapsın ya
  6. ONURRS

kanka 991ex çok pahalı ya biraz ucuz ve söylediğim gibi 3 bilinmeyenli 3 denklemi veya işte matris oluşturarak istediğim problemleri çözen başka alternatif var mı ?
  7. ONURRS

Arkadaşlar Elektrik-Elektronik Mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim bende eskiden kalan casio fx82 es plus var ama araştırmalarıma göre bu 3 bilinmeyenli 3 denklemi çözemiyormuş bana 3 bilinmeyenli 3 denklem çözen hesap makinası önerir misiniz ? Daha çok devre analizinde karmaşık devreleri çözerken...
  8. ONURRS

Bu fiyata bu araba alınır mı ?

Öncelikli olarak yorumunuz için teşekkür ederim , bilgi alış verişi yapılan şu yerde üslubunuzu bozmanız ne kadar bilgili de olsanız sizin düşüncelerinizi kimse bir yerlerine bile takmaz. Önce lafı iğnelemeden düzgünce kendinizi ifade edin sonra yorum yaparsınız. Arabayı yarın almaya gideceğim...
  9. ONURRS

Anladım hocam , hayırlı olsun
  10. ONURRS

İhale ile nasıl oluyor hocam yani hem ihaleyi hem arabayı mı alıyor ?
  11. ONURRS

Hocam o fiyata nasıl almış o arabayı 82 binde ?
  12. ONURRS

Teşekkür ediyorum hocam lakin aile arabası olarak da kullanılacak o yüzden sedan olmalı
  13. ONURRS

Hocam arabaların tutulması ya da tutulmaması kimsenin keyfine kalmaz ama sonuç olarak piyasayı baz almak zorundayız insanlar beğenebilir ve satın almak isteyebilir bu o arabayı/motoru/modeli tutulan ve beğenilen bir parça yapar. bu durum olumsuz anlamda da geçerli. ayrıca üslubuna biraz dikkat...
  14. ONURRS

çok teşekkür ediyorum hocam gönül isterdi ki o yılların arabalarını tramersiz bir şekilde kullanıp vakti zamanı gelince de satmak ne yazık ki şuanlık durum böyle
  15. ONURRS

Hocam kime sorduysam gaza dokunmadan 2 3 bin devirde uzun yolda 7.5 yaktı. Motorun kronik sorunları var, zincir sorunu, gaz kelebeği sorunu, yağ eksiltmesi, su eksiltmesi yapıyor. Diyenlerden geçilmiyor ama bana göre tutulmuyor oluyor bu durumu anlamış değilim araba tutulsaydı bunları söyleyen...
  16. ONURRS

Hocam hatasız olması benim için önemli attığınız araçta 106 bin hasar kaydı var bu fiyatlarda egea baktığımda da 200 bini devirmemiş nadir araçlar var
  17. ONURRS

Hocam teşekkür ediyorum , ben biraz kaliteli fiyat performans ve piyasası olması çok önemli bir husus ben mazdayı alırım evet hoş ve güzel araba ama yarın satamadıktan sonra pek bir anlam ifade etmiyor.
  18. ONURRS

Hocam Mazda Türkiye'de pek tutulmuyor araba güzeldir lafım yok ama piyasası olan araçlara bakıyorum
  19. ONURRS

Hocam emeğiniz için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Maksimum 750 bin TL ye önerebileceğiniz başka ne tür arabalar var acaba ?
  20. ONURRS

hocam yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim emek verip bulmuşsunuz sağolun accenti biraz da ekonomik olduğu için tercih edeceğiz gibi duruyor 100 bin lira kadar fark var fiyat performans arabası olarak alacağız ayrıca accentte performansı ile bilenen bir araba o yüzden yokuşlara...
Top Bottom