Arama sonuçları: *

1. T

İnsanın evrimsel sürecinde ortaya çıkan anatomik hatalar

Evrim dediğin şey insanın hatta canlıların bulunduğu ortama coğrafya ya uyum sağlamasından ibaret hayvan türlerine bakabilirsin aynı cins hayvanları sıcak coğrafya ile soğuk coğrafya da farklılık gösterdiğini görebilirsin keza insanların ten renklerinin farklı olması vücut ve kemik yapılarının...
  2. T

Yapay zeka insanın oluşturduğu veri kaynağından başka bir şey değil sadece çalışma mantığı insandan farklı işliyor o kadar
  3. T

Evrim doğru olsa ne olacak sizin deyiminizle 80 milyar yılda ev evrimlesen insani 10 yılda yeni bir evrim mi getireceksiniz hadi geldi diyelim ne olacak uçalım ışınlanalım yada diğer abartilar gibi aslında simülasyondayiz falan. Susun kafa yormayı bırakın doğru düzgün hayatınızı yaşayın ekonomik...
  4. T

Bu savunmaya bakarsak başka insani varlıkların olmasıda lazım ya bugün ki yapımıza göre daha gelişmiş yada eksik kalmış neyse dediğim gibi başarılar hiç kafa açma Total 65 yıl kadar ömrüm varsa bu saçmalığa harcayamam 1743667364 Burada bahsi geçen evrim yaratıcıyı inkâr eden evrim senin...
  5. T

Evrim saçmalığıyla başarılar. Kendinize şunu sorun yeter, insanlık en son hangi evrimi geçirdi ve şuan neden evrimleşme tökezledi bilim insanları deneyler yaparak kendileri evrimi hızlandırmak için uğraşırken bilime sahip olmadan insanı bugüne evrimlestiren bilim neydi.
  6. T

Forza 5 oynayan varmı

Monitör hızı ile eşleştir yapıyorum kare yırtılması olmaması için
  7. T

Öneri #BOYKOT 2 NİSAN 2025

Vallahi İnşallah iyi biri gelir bunu ben illa şu şahıs olsun şu parti olsun demiyorum çünkü hepsinden sıkıldım. Toplum o kadar çaresiz durumda ki cumhurbaşkanlığı seçiminde alternatif olarak çıkan seçmenler dahi çok düşük oylarda kaldı. Bugün İmamoğlu gelecekse gelsin yalnız daha da kötüye...
  8. T

Bunların garantisi ne, parti içinde mi çalışıyorsun, verilen sadece söz bakın bunu sadece bir parti için söylemiyorum hangi parti gelirse gelsin fark etmez hepsini tek bir gayesi var bayrağı kim tutarsa kaymağı da o yiyor. Bize de bir umuttur yaşamak 1743558284 Söz konusu parti değil akıl da...
  9. T

Hükümete boykota devan ama İsrail ürünlerine her zaman boykot tabi o kadar şuurluysanız. Zira bebek katillerini boykota davet edildiğinde üni vs birçok kesim hâlâ inatla israil ürünü tüketti yüzsüz gibi burnu havada cevaplar verdi
  10. T

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılmıyor: Fanlar Çalışmıyor

Ram ve işlemciyi takarken yanlış takmış olmas ezilme varsa nanay
  11. T

Yardım İntel hd 4600 vs gigabyte gv n62 512l

https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/80817/intel-core-i54460-processor-6m-cache-up-to-3-40-ghz/specifications.html O işlemci 2014 yılında çıkmış içinde dahili grafik var DDR3 bir işlemci bugün ddr4 alt seviye kabul ediliyor
  12. T

Hayatını iğrenç olması ve seni bunu yaşamaya zorlaması

Bir amacın olmadığı için boşlukta kalmışsın 1741218964 Aynı sıkılası döngüye hapsolduğun için artık yorucu gereksiz anlamsız geliyor aynen robot gibi hissediyorsun doğru mu
  13. T

Hayatını iğrenç olması ve seni bunu yaşamaya zorlaması

İlk ne zaman hangi yaşlarında bıktın
  14. T

Donanım Arşivi Forumunu Neden Kullanıyorsunuz?

Etkileşim genellikle ikinci el
  15. T

Hangi 3 oyunun birleşimi bir oyun isterdiniz?

Crysis-just cause 3-battleroyal mod
  16. T

Evrim bir GERÇEKTİR.

Ruh hastası, inanıyorsan da kendine inanmıyorsanda kendine popülasyon kasacam diye burada böyle konular açıyorsunuz şunu ufacık beyinlerinize sokun inanç öyle kolay değişecek bir şey değil böyle konu açanların tek gayesi ya popülasyon kasmak yada ortalığı karıştırmak
  17. T

Şu an kullandığınız telefon hangisi ve memnun musunuz?

Mi 11 lite acayip hafif telefon işlemcisi falan baya iyi mi11 alacaktım hem garantili bulamadım hemde mı 11 e bi güncelleme gelmiş o guncellemeden dolayı çok şikayet vardı
Top Bottom