Arama sonuçları: *

1. B

Byd Fiyat Listesi Açıklandı 💵💶💷💴

Bana kalırsa tesla da alınabilecek bir araba ama bu sadece tesla alınabilir diğer arabalar alınamaz yapmaz tesla fiyatını 1 milyon 500 bin indirsin bende senle aynı şeyi savunurum ama.
  2. B

ne yapsın kredi vermesin tesla gibi satış rakamlarımı düşün diyorsun kredi veriyor daha fazla satıyor bunu Türkiye de yapmayan araba markası mı var bana kalırsa togg ısı pompası olmaması dışında kötü bir yanı yok yerli marka diye de savunmuyorum fiyatına göre hakkını veriyorum tesla da 15...
  3. B

v1 versiyonu almış aradaki tesla ile olan 400 bin fiyat farkını siz veriyorsunuz herhalde ve 800 bin TL krediyi tesla versin ozaman düşünür adam.
  4. B

byd dolphin vergisi yüzde 10 ÖTV ve 20 KDV aynı fiyatta örnek verebileceğim elektrikli araba yok ama polo var onun vergi dilimi yüzde 80 ötv artı yüzde 20 kdv bunla aynı fiyat. Aynı şekilde Avrupa birliğinde dolphin de yüzde 17 daha fazla vergi var Yunanistan'da 25 bin euro bizde 35 bin euro bu...
  5. B

tabii ki bende aynı düşünüyorum kredi imkanı ortada servis desteği de iyi yazılımı da düzeltmeye başlamışlar ama yine de fiyatları yakın olduğu için çok seçenek var ama byd bunlardan biri değil.
  6. B

TOGG , KİA EV3, Hyundai IONIQ falan var hangisi kullanıcının hoşuna gidiyorsa onu alır.
  7. B

Yerli üretim olmasa bilene vergi indiriminden yararlanıyor şuan Türkiye'ye bu arabalar Avrupa'dan daha düşük vergiler ile geliyor dolphinin Almanya fiyatı şuan 25 bin- 30 bin euro arası bundan daha düşük fiyata satılan Avrupa ülkeleri de var. Zaten Çin fiyatı ortada 15 bin euroya satılıyor böyle...
  8. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Arctic LF III 360mm rgb alacakken vazgeçip lian li galahad II trinity sl ınf 360mm rgb aldım umarım pişman olmam
  9. B

MSI Delta 15 laptopta 2K 180Hz monitör kullanılabilir mi?

MSI kendi sitesinde laptopun HDMI girişinin HDMI 2.1 olduğu ve 4K da 60 Hz desteklediği yazıyor ama 2K da kaç Hz desteklediği hiçbir yerde yazmıyor. Araştırdığımda ise HDMI 2.1 girişi olmasından dolayı bu girişten en fazla kaç Hz alabilirim dediğimde ise 2K da 240Hz gösteriyor ama bu da bana...
Top Bottom