Arama sonuçları: *

1. sontoxic

Neden böyle oluyor? (Sağlık)

boşaldığını nasıl anlıyorsun
  2. sontoxic

İzlediğimiz Her Dakikaya Değecek Dizi-Film Önerisi

ters köşeleri ile ''Mouse''
  3. sontoxic

Bağımlılığımı nasıl yenerim

tabii senin tercihin vücut her türlü onu dışarı atmak zorundadır
  4. sontoxic

Bağımlılığımı nasıl yenerim

bırakmalık bir durum yok senin vücut zaten o yaşlarda ilişki istemeye başladı bile ama günümüz şartlarında mümkün değil ihtiyacını kendin gidermekten daha doğalı yok ayrıca bahsettiğin şey zararlı değil yararlıdır yapmazsan bile yüksek ihtimalle rüyalanma denilen durumu yaşayacaksın ve bu daha...
  5. sontoxic

Numaram Patlamış Ne Yapacağım

bu dediğin bet smslerinde de geçerli midir
  6. sontoxic

CS de Kaçan fırsata bak!!!!!

al sat yapıyorlar sen nerenden anlıyon
  7. sontoxic

En hafif Linux hangisi?

dediğim şeyler 4 sayılı rakamlara bile ulaşmayan ücretler yoksa da anlarım ancak imkansız değil bilgisayarı bu kadar çok seviyorsan hayatında bir süreliğine bazı farklılıklar yapabilirsin tabii sonuca gelirsek sen bilirsin senin kararın ben sadece tavsiye verdim
  8. sontoxic

🔥İndirim İNSTAGRAM MAVİ TİK 16,99TL

ödemeyi yaptıktan sonra onay verilmezse ne oluyor
  9. sontoxic

En hafif Linux hangisi?

anakartın yükseltim için uyumlu neden parça almıyorsun eski anakartların parçası yine ucuz olur 2. elde rahatlıkla bulabilirsin ddr3 4+4 8gb ram ve bütçen ile kullanım amacına uyumlu bir ekran kartı yeterli gelicektir yanlış anlama ancak sistemin artık tarayıcıda bile zor takılacak kadar güçsüz...
  10. sontoxic

15 Yaşında Boy Uzaması İçin Vitamin ve Melatonin Faydalı Olur mu?

nasıl bir açıklama bekliyordun ki ''sana bir ilaç vericem müthiş bir boy uzaması yaşayacaksın'' falan mı önce büyü ne kadar daha uzayacaksın gör sonra boy uzama teknikleri araştır veya şimdiden doktorun dediği gibi basketbol veya onun gibi sporlara başla doktor gayet mantıklı açıklamış
  11. sontoxic

Vozol nereden alabilirim

bit pazarlarında çok ama izmiri net bilmiyorum
  12. sontoxic

Tr iPhone 13 mü yoksa yd 15 pro mu

yd cihaz alırken çekinen cihazda sorun çıkarsa ne yaparım gibi düşüncesi olanlara da şunu söyleyeyim tr alacağına yd al zaten her türlü kardasın açtırma cart curt için vereceğin para karda olduğun paranın 4/1'i bile etmez
  13. sontoxic

Reeder Amiral Gemisi (!) Telefonu Reeder S919'u Tanıttı

reeder orta segment yapabilirse şükür etsin
  14. sontoxic

HBO Max Türkiye AÇILDI !🎉🎉

bu şirketler ***** değil muhtemelen bunun için bir madde veya yetkki vardı ki yaptılar
  15. sontoxic

Formacı Yusuf Adlı İnstagram Sayfası Güvenilir mi ?

çakma formaya o kadar para vereceğine git pazardan al ayrıca diğer formalara pek bakmadım da türkiye forması iğrenç duruyor bu mu kaliteli uzak dur
  16. sontoxic

Cimri bir insan mıyım

çok kötü birşeyse belki ayak hastalıklarına kadar gidebilir kişiye ve ürüne göre değişir benim ayakkabı orjinal tercih etme sebebim uzun ömürlü ve rahat olması 3 tane replika alacağına 1 tane orjinal yetiyor
  17. sontoxic

Cimri bir insan mıyım

ayakkabı alırken orjinal al gerisine gerek yok
  18. sontoxic

En az koku bırakan sigara

onun yerine elektronik sigara kullan koku derdin olmaz
  19. sontoxic

Türkçe Yama İsteklerinizi Bekliyoruz

teşekkürler
  20. sontoxic

Türkçe Yama İsteklerinizi Bekliyoruz

mümkünse Call Of Duty black ops 2-3