Arama sonuçları: *

1. Cheazy

100 mb internet önerisi

zmaanında baya oahalıydı türknet şimdi 750 falan derlerse peder çıldırır almaz. Onlarda modem parası vs de ödüyoz bide. 1766492941 ona nası bakcaz hoca 1766492971 vdsl mi fiber mi nası anlarız hocam konuya cahilim biraz
  2. Cheazy

100 mb internet önerisi

Vodofon kullanoyoruz. İlk başlarda çok iyiydi ama şimdi videoyu atlatırken olsun, telefonla takılırkej olsun donduğu zamanlar oluyor. Telefonun kendi internetini açıyorum bazen. Memnun değilim anladığınız. 640 tl istenişler şimdi. Buna göre daha perfoemanslı. ucuz internet öneriniz var mıdır...
  3. Cheazy

Yardım 1 - 1,100 M. Otomatik Araç

hacı elantraya bak, citroen kısmını hiç bilmem, süreni çok ama piyasası da ucuz elise bakabilirsin. Onun dışında ben olsam i20 bakardım, attıklarımda golf falan vardı 20 model falan güzel 1000 de 1 düşebiliyor. (dolandırıcı değilse)
  4. rx 570 4gb

Comment by 'Cheazy' on the classified ad 'rx 570 4gb'

kargo işi olmaz hocam 1.4 karta desek 100-300 de bunun kargosu bar. + sizi tanımıyorum nası bir kart göndereceğinizi bilip parada yollayamam. Yakın olsa alırdım.
  5. Cheazy

Yardım Oyuncu koltuğu önerisi

o nası marka hoca
  6. Cheazy

Youtube deki videoları telefona indirme

telefon ipgone
  7. Cheazy

Youtube deki videoları telefona indirme

işe giderken serviste 40dk yol çekiyoeum, 40 dk da gelirken yok çekiyorum. 1 buçuk saat yapıyor. Bu saati de keyifli geçirmek için vidoları telefona insirmek istiyoeum. Bölüm bittiköe de silerim. Nasıl yapabilirim.
  8. Cheazy

Çözüldü✓ Bilgisayar Bileşenleri Yükseltme Tavsiyesi

5600 3060 çak geç üstü darboğaz ve para istafı
  9. Cheazy

https://shbd.io/s/iE8agT29 gibi 1766341888 çok tipsiz hoca 20 model 2005-2010 model gibi. 1766342102 https://shbd.io/s/AaRMJ0kE yükselip bunu bile alabilirsin dandirik bişey bineceğine elin kaliteye çarpar, değerse
  10. Cheazy

1200 e 18 model 2 boya, 150k de 50k tramerli aldı bizim arkadaşlar. Peder 1200 e elantra 2022 aldı, hatasız 50 binde. Dilersen elantra da bakabilirsin. Sürüşü de zevkli gayet direksiyonu falan akıyor. Bunların dışında hetchbeck falan istersen i20, golf,polo cart curtta bakabilirsin. 1 milyona...
  11. RTX 5050

Comment by 'Cheazy' on the classified ad 'RTX 5050'

sıfır parasına 2. el
  12. Cheazy

civic civic civic
  13. Cheazy

Öneri Zam Öncesi SSD Önerisi

4K OLAN şey 12k nası oluyo aaw
  14. Cheazy

Pc de bu fan sesi yüksekmi

darkın fanı vardı kule tipinde traktör gibiydi, thermalright taktım ses duyulmuyo
  15. Cheazy

Bu gamepad alınır mı

3 arkadaşımda da var dediğim gibi. 3 ününkinide denedim kopmanın k sini yaşamadım. Ağzı olan konuşuyor. En fp de onlar, diğerleri çin malı garanti yok hem logitech alıyon. 1250 tl şu an 800-900 e aldıydı arklar. İndirim falan görürsem ya da maaş yatsın bi bakacam.
  16. Cheazy

Dragos sıvı sogutma alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DVBW8514?psc=1&psc=1 buna ne dediniz
  17. Cheazy

Dragos sıvı sogutma alınır mı?

360 olsun ekran sorun değil, ses takıntım var bide şu an ki kasa da no name msi mg pano alamadım dıye yar fıyatına aldım. Görüntüsü tatmin ediyorda fanlar sesli calıstıgı ıcın oyun dışı kapıyorum. Neyse konumuzaa gelcek olursak 3k vermek istiyorum segotep iyi midir fan sessizlik vs konusunda...
Geri