Arama sonuçları: *

1. Trifact

Yardım Thermalright Frozen Edge 360 mm iyi mi? kullanan varmı

thermalright'ın sevmediğim nadir soğutucularındandır kendisi
  2. Trifact

En iyi RTX 5070 hangisidir

benim favori ekran kartı markam palit her daim. 2000li yılların başından beride acayipte severim bu markayı :D fakaaaat şu tabloda gigabyte oc modeliyle ön plana çıkıyor. keşke palit biraz daha ucuz olsaydı
  3. Trifact

Yardım 5060 mi 9060xt 16gb mi

9060xt 16gb modeli 5060'a şundan şundan yapıyor :D
  4. Trifact

9060 XT 16 GB Mİ RTX 5060 Tİ 16 gb mi

fiyatına göre tavsiye sıralamam ucuz: 15-17K bandı rx 9060xt 16gb orta: 26-27K bandı rtx 5070 (kampanyada değilse 30K bandı ve üstündeyse alma) orta2: 28-31K bandı 9070xt yüksek: 5070ti bulabileceğin en ucuz model 5060ti 16g ekran kartı, 9060xt 16gb ile aynı bantlarda savaşmıyorsa 5060tidan uzak...
  5. Trifact

Bilgisyr biosta donuyor

monitöre ne ile bağlı hdmi mı dp mi?
  6. Trifact

Bu artifact sorunu neden oluyor

başlığı yalapşalap okuyunca bana yazıldı sandım la :D
  7. Trifact

12000 tl eder mi bu sistem

şu kasaya 5000tl ver deseler gider kıyma alırım. ne 12bin'i?
  8. Trifact

🔥İndirim Kıyafetlerde 200tl indirim varmış ama 800tl üzerine

emeğine sağlık dostum. herkes herşeyden anlayacak diye bir şey yok. hangi indirim olursa olsun konusundan, işten anlayan diğer kullanıcılara fayda sağlıyorsa gerisi boş.
  9. Trifact

PCH GG9 Alınır mı? R5 7500f + 9070xt (60.500TL)

oem paket için 60K aşırı pahalı
  10. Trifact

Oyuna girince kulaklıktan ses az geliyor

3.5mm jaklı mı kulaklık ve anakarıtn marka model?
  11. Trifact

Veri kaybetmeden Windows 11'den Windows 10'a nasıl dönerim?

benim bildiğim hiçbir şekilde. dönme zaten alış bende alışıyorum win10 çok özlüyoruz gözlerimiz yaşlı ama ne çare :D
  12. Trifact

Alibabadan thermalright işlemci güclendirme kiti aldım gelmiyor

faturana bu işlenmedi büyük ihtimal. çünkü alibaba toptancıdır, yani sen iş yeriymişsin gibi sana gönderim yapar. genelde sample yani deneme örneği gönderdiğinde bile ona göre evrak hazırlar. TR gümrüğünden senin ürünü çekmeni bekleyebilir. 3 kuruşluk ürünü gümrükten çekmek içinde bir kamyon...
  13. Trifact

Alibabadan thermalright işlemci güclendirme kiti aldım gelmiyor

iş yeri olarak mı sipariş verdin son tüketici olarak mı?
  14. Trifact

❌İndirim Bitti! KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 MediaMarkt 3299 tl

aklımı çıkaran ssdlerden biri. video çekim yedeklerimi bunda tutuyordum 2 kere anlık bağlantı kopardı ve sistemde görünmemeye başladı. zor bela yedeklerimi kurtarıp şutladım
  15. Trifact

Ekran kartı sabitleme aparatı standartı nedir ?

kanka bence sende simetri hastalığı var çünkü bu kadar takılacak bir konu değil kenardan kartı dürtsün yeter denilen bir konu bu :) çok fazla takma böyle şeyleri :)
  16. Trifact

Çözüldü✓ SSD format atmadan yeni sisteme takılabilir mi?

kalıntı bırakacak ve anlamsız çökmeler mavi ekranlar garip kitlenmelere neden olabilir. temiz kurulum en ideali
  17. Trifact

ARKADAŞLAR SSD FİYATLARININ DÜŞME İHTİMALİ VAR MI ?

marka model vermicem ama güvendiğim 1 ssdyi yıllardır sürekli alıyorum. 2 yıl önce 1900e aldım, 1 yıl önce 2500 aldım, bu kasımda 2800e aldım, şuan 4500tl. düşermi gerisini sen düşün.
  18. Trifact

5060ti 16gb, 7500f hazır sistem önerisi?

5060ti değilde bu sıralar 4070li oem paketlere ekstra bir göz atın çünkü stok sonunu süpürecekler gibime geliyor. ve 4070 5060tidan her alanda daha güçlü olduğuda biliniyor. ucuza kapatırsanız kaçırmayın
  19. Trifact

AMD RADEON RX 9070 XT NİTRO PLUS sistem topladım onaylimmi ?

şu sisteme şu fiyata versem ertesi gün dağa taşa vururdum kendimi
Geri