Arama sonuçları: *

1. Sheader

Buzdolabı aldım hasarlı geldi

Böyle fiziksel hasarı var Trendyol dan almıştım Merhaba Değerli Müşterimiz, ürün iadesi için, "Siparişleriniz" bölümünden iade talebi oluşturmalı ve ürünü barkoduyla birlikte kargo firmasına teslim etmelisiniz. Ürün bize ulaştığında iade işlemi gerçekleştirilecektir. Keyifli alışverişler...
  2. Sheader

Yardım Laptopum oyun oynarken ekran gitti gelmiyor

Şarjını bitmesini bekledim ve bitti kapandı ne yapmam lazım
  3. Sheader

Yardım Laptopum oyun oynarken ekran gitti gelmiyor

Victus 16 Dün uzun zaman sonra oyun oynamak için cs açtım laptop kendini otomatik şekilde uykuya alıp durdu ekran kararıyor klavye ışığı gidiyor harici klavyede ışık var ama bir müddet sonra kilit ekranı geliyor açıp devam ediyorum 1-2 dakika sonra gene oldu böyle devam edince kapattım Bugün...
  4. Sheader

İş başvurum kabul edildi nelere dikkat etmeliyim

Sigortayı sorun ederlerse ne yapmam lazım çünkü firma İngiltere merkezli geçen gün biseyler söylemişlerdi sigorta hakkında ama hem detay vermediler ben de tam anlamadım
  5. Sheader

İş başvurum kabul edildi nelere dikkat etmeliyim

Biryere iş başvurusunda bulundum ve kabul edildim bugün detayları görüşmeye gideceğim nelere dikkat etmeliyim sigorta vs nasıl işliyor ?
  6. Sheader

Call of duty modern warfe 2019 da bölum nasıl atlanır

oynarken bi bolumde odaya gırınce oyun takılıp crash yıyo başka yerlerde drıverler ıle ılgılı oldugu yazıyordu yaptım ancak bı sonuca baglanmadı ancak ne yaparsam yapayım duzelmıyor save dosyası vs ındırebılecegım biryer varmı veya hile vs de olabilir oyun torrenden indirdim
  7. Sheader

Araç kıralamak için turna sitesi güvrnli mi

https://www.turna.com/ ilk defa gördum bu siteyi araç kiralayacagım guvenli mi
  8. Sheader

Teknoway da pil değişimi yapılır mı

Google yorumları iyi ama başka da yaptırabileceğim bir yer var mı ki İstanbul’da
  9. Sheader

Teknoway da pil değişimi yapılır mı

iPhone 14 cihazım için dün Apple’a gittim cihazım yurtdışı olduğu için kabul etmediler Gürgençler’i aradım Gürgençler’de de parça yokmuş FPPro’da çok fazla ücret istiyor Teknoway diye biryer buldum Instagram’da bazen karşıma çıkıyordu 4750 TL’ye orijinal pil değişim yapacaklarmış daha önce...
  10. Sheader

Bu modem ne ise yarar

elimde eski internet sağlayıcımdan kalma çok kullanmadigim bir modem var kablolar vs sıfır durumda ne yapayım bunu satılır mı ?
  11. Sheader

Yurt dışı iphone 14 fiyatı ve birkaç soru

Bir yerde okumuştum BTK ve e-Devlet yurt dışından alınan yeni cihazlar için eski yurt dışı cihazımızın kayıtlı halini ona aktarabiliyorduk diye veya yanlış mı anladım
  12. Sheader

Yurt dışı iphone 14 fiyatı ve birkaç soru

2.5 senedir kullandığım kendi üzerime kayıtlı ip14 256gb pil 78 var bundan imei yi kaldırıp kaça satabilirim bi de bunun üzerindeki kayıtlı imei numarasını ip16 pro cihazına yasal yollar ile aktarabilir miyim
  13. Sheader

Hp victus 16 iyi mi ?

7640hs 4060 var Memnunm
  14. Sheader

Yd iphone 14 satarken nelere dikkat edilmeli

Almanyadan ip14 almıştım 2.5 sene oldu neredeyse kendi pasaportuma kayıtlı bu cihazı satmak istesem bemim imei üzerine kayıtlı olduğu için bi problem çıkar mı ?
  15. Sheader

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Kyk
  16. Sheader

Telefon galerisini kısa yoldan temizleme

15k civarı foto video var kısa yoldan nasıl temizlerim instada tinder benzeri sağa sola kaydırma mantıklı uygualamalar gördüm güvenli mi onlar
  17. Sheader

Yüksek hızlı tren de bagaj hakkı ne kadar

Ortaboy valiz ve sırt çantam var alırlar mı
  18. Sheader

Ceng ten Bilişim Sistemleri Mühendisliğine ganoyla geçiş olur mu

ceng daha yüksek bi bölüm ben bsm okuyom
  19. Sheader

Forumda konu nasıl silinir

Profilimden kaldırmak istiyordum
  20. Sheader

Forumda konu nasıl silinir

Forumda acmis olduğum bazi konuları silmek istiyorum nasıl silebilirim