Arama sonuçları: *

1. O

Deneme sonrası nasıl bir yol izlemeliyim?

Palme yayınlarıydı 1766080512 9. sınıf konuları varmış baktım ama 10. sınıf olarak 15 tane üçgenlerden vardı kalan sorular asal sayılardı asal sayıları ve bir kaç üçgen sorusu çözdüm onlarda 10 net yaptı fizik kısmında sorunum yoktu 8 soru vardı 7D yaptım kimyada ve biyolojide hocamızın...
  2. O

Toplam 100 soru vardı dediğiniz gibi yanlışlarıma bakıyorum tekrar ediyorum 1 2 hafta geçiyor bakmadan çözmeye çalışıyorum genel ortalamam şuan 85 sosyalleşme ve kültürleşme konusunda ki önerinizi ön plana alacağım teşekkürler.
  3. O

10. Sınıfa gidiyorum bugün deneme yaptılar 53 net çıkarttım matematik kimya ve biyolojide sıkıntım var matematik de 7 net çıkarıyorum nasıl bir yol ilerlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
  4. O

Yardım AOC Q27G4ZR 27″ Monitör alınır mı

hocam sorunu vesayre var mı
  5. O

Yardım AOC Q27G4ZR 27″ Monitör alınır mı

AOC Q27G4ZR 27'' bu monitör sizce alınır mı bütçem 10.5k max hem fps hem hikayeli oyunlar için kullanacağım
  6. O

Bilgisayarın fanı motor gibi çalışıyor

Ben zamanında WD40 kullanmıştım. Daha sonra bozulmuştu hocam dikkat edin
  7. O

Çözüldü✓ A9 Plus'ın Altındaki Mavi Kısımları Sökmeli Miyim?

Aynı mouse bende var hocam onları sökmenizi tavsiye ederim diğer türlü mouse kaymıyor ve arada takılma yapıyor sökün gitsin.
  8. O

Nvidia app oyunlarını alamıyorum

Merhaba, Nvidia arada sırada oyunlar veriyor biliyorsunuzdur. Fakat ben bu oyunları alamadığımı fark ettim. ‘Kodu kullan’ diyorum ama geçersiz diyor, Steam’de de gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Az önce 2 kod daha vardı, onları da kullan dedim fakat kod geçersiz diyor.
  9. O

Sizce nasıl ilerlemeliyim

Merhaba 10. sınıfa gidiyorum fakat yetersiz çalıştığımı ve 11. için yetersiz kaldığımı düşünüyorum elimde test kitabı vesayre var fakat belli bir yere kadar gidebiliyorum devamı gelmiyor sizce ne yapmalıyım notlarım ortalama olarak 82 civarında fizik dışında 75 altı notum yok yeni müfredata...
  10. O

Yardım Forza Horizon 4 açılmıyor?

Hocam dosyalarda bir dosyayı silmiştim TargetHardwareProfiller.dll dosyasını silmiştim bence silmek yerine oyun dosyalarından çıkarıp bi yerde saklayın ne olur ne olmaz diye
  11. O

Bütçeye göre monitör önerisi

Farkları nedir hocam?
  12. O

Havit h2002p mi yoksa gamepower mihawk mı?

Mihawkı tavsiye etmem bende var alalı 1.5 sene oluyor cızırtı problemi var 10 dakikaya bir başlıyor 6-7 dakika sürüp susuyor pedleri 5 ay da yıpranıp döküldü zaten h2002p yi bilmiyorum ama dediğim gibi mihawk tavsiye etmiyorum.
  13. O

ASUS TUF GAMING VG27AQML1A

Hocam ismini tam bilmiyorum bakamıyorum da köyde olduğum için 300hz falan diye aratın çıkar muhtemelen.
  14. O

Yeni olması önemli değil aralarında 2 yıl var sanırım ama çok daha iyi bu monitör aoc göre. Dediğim gibi 14k ya yeni modeli var 300hz ona da bakmanızı tavsiye ediyorum.
  15. O

Dediğiniz durumu hiç yaşamadım yazılarda titrekleşme olmadı. 1760285299 14k ya 300hz modeli çıkmıştı sanırım ona da bakın bi isterseniz.
  16. O

Asusun renk sayısı daha iyi teknoloji bakımından da iyi.
  17. O

Renk ve parlaklık olarak iyi dediğiniz gibi bilemeyiz ben bu sorunları yaşadım size de aktarmak istedim yardımcı olmak için umarım siz yaşamazsınız rahat rahat kullanırsınız <3
  18. O

Almadan önce aklınızda bulunsun bu monitörü 26 Ocak 2025 de aldım Mayıs 2025 de monitörde kılcal çizik oluştu 2 tanede ölü pixel servis değişim yapmadı 3 den az diye. Kılcal çizikleri gidermişler fakat servis raporunda nasıl yapıldığı yazmıyor monitörü aktif olarak neredeyse her gün kullanıyorum...
  19. O

Öneri Claws Spectrum K1 alınır mı?

Merhaba Claw's Spectrum K1 almayı planlıyorum çok hoşuma gitti dış görünüş olarak elimde MAD60HE var zaten keyiflik almayı planlıyorum sizce alınır mı herhangi bir sorun yaşar mıyım
  20. O

Öneri SSD almak icin en dogru zaman nedir? Kasim indirimleri beklenmeli mi?

bende aynı düşüncedeyim fiyatlar her gün artıyor @shankar1 de dediği gibi kasıma kadar 2 artar kasımda da 2 düşer
Geri