Arama sonuçları: *

1. efetg

🔥🔥ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI 🔥🔥

5 adet ekmek alın 1 hafta sonra bana dua edersiniz (YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR)
  2. efetg

2 yıl değil 20 yıldır aşağıya doğru gidiliyor ama bunu yavaş yavaş yaptılar yedire yedire şimdi herkes bu şartlara adapte oldu maalesef.
  3. efetg

2015-2025 arası dolar enflasyonu %37 yani 2015 de sizin attığınız veriler üzerinden gidersek. Yıl sonlarını alarak hesaplıyorum 2015 te 343 dolar --> 468 Dolara denk gelir ve . 2025 te anlık olarak 516 Dolar yani 48 Dolarlık bir artış var...
  4. efetg

Dolar enflasyonuda var + dolar artıcak yani rekor olduğu falan yok..
  5. efetg

Yardım 2K'da LoL çok yakın gözüküyor

hah şöyle be.. yani paylaştıklarınızla bu kıyaslanamaz bile başka sorun var gözüküyor ama şuan yardımcı olamayacağım meşgulum.
  6. efetg

hocam bi fotoğraf eklesenizde bi yorum yapsak şuanda sizin gördüğünüz şeyi tahmin etmeye çalışıyoruz :D
  7. efetg

attıgın görüntüde anormal bir şey yok hocam siz ne görüyorsunuz anlamadım telefonda çekip atın
  8. efetg

bak bunlardan soldaki senin foton sağdaki adronun fotosu bak fark yok ya psikolojik yada senin gördüğün perspektifde sorun var. 1766439762 git arayüz ölçeğini küçült biraz daha düzgün durur
  9. efetg

fark yok psikolojik sizinki hocam
  10. efetg

bi top lane ve mid laneden bide maviden foto atarmısınız tam anlaşılmıyor he bide ekran görüntüsü aldınızmı buraya direk crtl + v yapıp atabilirsiniz.
  11. efetg

fotoğraf atarmısınız lol gurmesi olarak değerlendireyim
  12. efetg

onu anlatmıyor sanırım lolde karaktere yakınlaştırabiliyorsun mouse scroll u ile muhtemelen yakınlaştırdı geri eski haline getirmeyi bilmiyor diye tahmin ediyorum
  13. efetg

mousenin scroll unu kendinize doğru döndürmeyi denedinizmi
  14. efetg

ChatGPT RX 9060 XT Diye Bir Ekran Kartı Olmadığını Söylüyor

dize getirmişsin helal olsun gel elini sıkayım
  15. efetg

Ders calısma ve film izleme İcin kalemli tablet onerisi

Honorda güzeldir hocam ama o işlemci cidden iç açıcı değil yani uzun ömürlü olmaz diyeyim yoksa yine herşeyi akıcı şekilde verebilecek şekilde(oyun hariç)
  16. efetg

ChatGPT RX 9060 XT Diye Bir Ekran Kartı Olmadığını Söylüyor

Gemini 3 Pro dene bide gpt çöpp
  17. efetg

arasındaki fark Ekran Kalitesi - Batarya - Kamera bu arada honor-huawei aynı markadan çıkmalar zaten çoğu şeyleri benzer olucaktır.
  18. efetg

2024 modelindeki işlemci Snapdragon 7 Gen 1 muadili bir işlemci 2025 modelindeki ise Snapdragon 7 Gen 3 - 4 arası bir işlemci Kirin işlemciler bana kalırsa gayet iyi ortalıkta söylenenlere pek inanmayın şuana kadar donan takılan bir uygulamam olmadı..
  19. efetg

gboxla ugrasmayacaksınız gbox devri bitti hocam artık microG kullanılıyor yani yerel olarak tüm google uygulamaları indiriliyor sorun yaşamadım şuana kadar bende 11.5S kullanıyorum.
  20. efetg

hocam sıkıntı şu x9 un içinde snapdragon 685 var ve bu işlemci pek iyi sonuç vermiyor yani x9 8K fiyatı asla haketmeyen bir tablet bana kalırsa.. Bakın şöyle ucuz bir alternatif var x9 dan çok daha iyi https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-huawei-matepad-11-5-6-gb-128-gb-fiyati,895643430.html...
Geri