2015-2025 arası dolar enflasyonu %37 yani 2015 de sizin attığınız veriler üzerinden gidersek. Yıl sonlarını alarak hesaplıyorum 2015 te 343 dolar --> 468 Dolara denk gelir ve
. 2025 te anlık olarak 516 Dolar yani 48 Dolarlık bir artış var...
bak bunlardan soldaki senin foton sağdaki adronun fotosu bak fark yok ya psikolojik yada senin gördüğün perspektifde sorun var.
1766439762
git arayüz ölçeğini küçült biraz daha düzgün durur
onu anlatmıyor sanırım lolde karaktere yakınlaştırabiliyorsun mouse scroll u ile muhtemelen yakınlaştırdı geri eski haline getirmeyi bilmiyor diye tahmin ediyorum
Honorda güzeldir hocam ama o işlemci cidden iç açıcı değil yani uzun ömürlü olmaz diyeyim yoksa yine herşeyi akıcı şekilde verebilecek şekilde(oyun hariç)
2024 modelindeki işlemci Snapdragon 7 Gen 1 muadili bir işlemci
2025 modelindeki ise Snapdragon 7 Gen 3 - 4 arası bir işlemci
Kirin işlemciler bana kalırsa gayet iyi ortalıkta söylenenlere pek inanmayın şuana kadar donan takılan bir uygulamam olmadı..
gboxla ugrasmayacaksınız gbox devri bitti hocam artık microG kullanılıyor yani yerel olarak tüm google uygulamaları indiriliyor sorun yaşamadım şuana kadar bende 11.5S kullanıyorum.
hocam sıkıntı şu x9 un içinde snapdragon 685 var ve bu işlemci pek iyi sonuç vermiyor yani x9 8K fiyatı asla haketmeyen bir tablet bana kalırsa..
Bakın şöyle ucuz bir alternatif var x9 dan çok daha iyi https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-huawei-matepad-11-5-6-gb-128-gb-fiyati,895643430.html...