Arama sonuçları: *

1. TyShame

Kablolu Kulak içi kulaklık Önerisi

Kulaklıkta sony den şaşma. Her ürünü üreten adamdan kulaklık alınmaz rampage snopy vs boşver. Sony, jbl, philips, creative veya sennheiser tavsiyemdir bu 5 marka içinden de sony mdr xb55 para arttırırım diyorsan xb75 Mdr ex 650 ap
  2. TyShame

Modding CS2 İÇİN EN İYİ "OS" SİZCE HANGİSİ

Kendi modladığın os. Bilmiyosan nasıl yapılacağını öğren kendin modla ne üdüğü belirsiz modları indirme. Kimse de dememiş. Christitustech in win11 ve 10 için optimizasyon aracı ve videosu var. İzleyerek yaparsın.
  3. TyShame

En hafif Linux hangisi?

Termal sınırı aşmış işlemcin güç kesiyor soğutmak için diyor. Daha kaliteli macun + soğutma yöntemleri uygulamalısın muhtemelen kasmalar anlık donmalar şeklindeyse sorunun o
  4. TyShame

Yardım 7500F Peerless Assassin 95 Derece

Hocam kasan da önemli bu arada söylemeyi unuttum veya arkadaşlar yazdı mı bilmiyorum mesela o 50 60 çalıştıran acaba uzay montaj mı yapmış ? Veya kasasında 5 6 adet fan mı var ? Senin kasanın hava akışı nasıl egsoz ve besleme fanları iyi mi fanların devirleri bile değişiklik gösterir. Hatta...
  5. TyShame

Biostan anlayan yardım etsin lütfen

Anakartta kontrol et clear cmos var mı. Veya dual bios varmı anakartta varsa dual biosa geçir yoksa bios programlayıcı lazım. Arduinoyla olmaz.
  6. TyShame

Sigaranın kilo ile bağlantısı var mıdır

Ben kilo almadım hocam. Özellikle sıkı diyete girdim mülakatlarım vardı dahada kilo verdim. Hatta sigarayı bırakınca kilo vermek daha kolay oldu çünkü daha uzun süre ve hızlı antrenman yapabildim. Daha az tıkandım. Hatta denemeni tavsiye etmem eğer acil durumun yoksa 10 günde 7 7.50 kilo verdim...
  7. TyShame

Normal. -30 dan aşağı inemedin mi hocam ?
  8. TyShame

Yardım BU MOUSE PADİ SİPARİŞ ETTİM KLASSE CLASİC İYİ Mİ?

Sen de haklısın. Çoluk çocuk, işten anlamayan , önerdiği ürünü denememiş insanlar doluşmuş bende o yüzden bakmıyorum yalan olmasın. Klasse mousepadler güzel. Ben aldığının büyük versiyonunu kullanıyorum sadece boy farkı var. Gerçekten de büyük ben niye onu almadım dedirtti bana.
  9. TyShame

CPU ve GPU kullanımı

Yani oyundan oyuna değişir işlemci kullanımı da genelde gpu %90+ işlemci kullanımı ekran kartı kullanımından az ise normal gözüyle bakılıyor. Benim cs de ekran kartı kullanımı %45 işlemci %17 18 mesela ( fps sabitledim ) oyundan oyuna değişir.
  10. TyShame

Ekran Kartı Sıcaklığı Sabit 25 Derece

Sensör veya windows hatası olabilir. Cmd yönetici aç sfc ve dism komutlarını çalıştır. sfc /scannow dism komutlarını unuttum araştırıp bulabilirsin.
  11. TyShame

CPU ve GPU kullanımı

Boştayken ekran kartı kullanmax zaten kaç kullanacak ? Grafik işlemi yapmıyor. Ayrıca o kullanımlar her oyunda düzgün değer vermez sen sistemi zorlayacak güzel oyun seçmişsin darboğaz yok işlemci kullanımı ekran kartı kullanımını geçerse darboğaz sözkonusu olur. İşlemci ekran kartına yetemez...
  12. TyShame

Yardım BU MOUSE PADİ SİPARİŞ ETTİM KLASSE CLASİC İYİ Mİ?

Normalde sipariş geçmeden önce açman gerekmiyo mu reis konuyu ? Veya foruma klasse mousepad yazsan kaliteli mi değil mi ordan da bulurdun. İyidir ben de kullanıyorum mousepad işte fare iyiyse o da iyi
  13. TyShame

Bir paradoksun içinde sıkışıp kaldım? (Öneri ve tavsiye istiyorum)

Normal erkeğin ayda 3 veya 4 kere atımı gerek zaten 😂 insanlık her zaman 18 yaşında evlenmiyordu.
  14. TyShame

Sizce hangi internete abone olayım?

Fiber varsa direk geç hocam. Bakırda parazit çok fazla pingim niye fazla internet niye dalgalı diye söylenip durursun hergün ( yaşanıyor )
  15. TyShame

Valla çok iyi hocam. Kas gelişimine direk katkı. doktor değilim yanlışım varsa düzeltir doktor varsa aramızda ama sigara kaslarına taşıyan kanda bile etkili hocam. Atıyorum yılda 6 kg kas kütlesi geliştirebilecekken sigara yüzünden 5 hatta 4 bile geliştirirsin, daha çok yorulursun sebebi...
  16. TyShame

Kablonet sorgulamanızda çıkan ne ? 100mbps fiber + 4k yazıyor
  17. TyShame

Hangisi fiber veriyorsa ona geç boşver bakır pişmanlıktır.
  18. TyShame

Hızlı yapılan hiçbir vücut aktivitesi iyi bir şey değildir. Kim diyor iyidir diye ? 2. Konuya gelirsek sigara konusunda kesinlikle bırak. İlk günden etkisini hissetmeye başlarsın.
  19. TyShame

PSU daki coil whine ı geçirmenin yolu var mı?

Bobinleri nasıl yağlıycak ? Coil whine fan kaynaklı değil ki ? Geçmez yalıtım yapmadığı sürece.
  20. TyShame

Aynen hocam delid vs işlemlerine uğramış olabilir. Bazıları delid edemiyor veya pin yamukturuyor veya delid edip içindeki elemanı yan sanayi kullanıyor. Macunla vs alakası yok onun macun boşluğu doldurduysa iletimi sağlar fazla sürmek sıcaklığı arttırmaz, en fazla etrafı pisletir temizlemeye...
Top Bottom