Arama sonuçları: *

1. E

Superonline geçilir mi ?

aynı paketi kullanıyoruz 10 numara hiç kesinti falan olmuyor
  2. E

Bilgisayarda durduk yere internet kesiliyor (ethernet)

Yarın sabah denicem teşekkür ederim önerileriniz için haber ederim
  3. E

Yardım Sürekli internet kesiliyor

aynısı bana oluyor çözebildin mi
  4. E

Bilgisayarda durduk yere internet kesiliyor (ethernet)

Bilgisayarda ethernet bağlı kabloda herhangi bir aşınma olduğunu sanmıyorum durduk yere bir anda internet kesiliyor internet gidince ağ sorunları tanılaya basıp aşağıya koyduğum fotoğraftaki ağ bağdaştarıcını yeniden başlat tuşuna bastığımda internet öyle geliyor başka türlü gelmiyor yada...
  5. E

Ayt edebiyat hangi hoca ile başlanır

Merhaba bu sene 2. mezun senem 2 sene de sayısaldan girdim ama artık cidden olmadığını farkettim bu yüzden eşit ağırlıktan gireceğim 200 bin sıralama bana yeterlidir bunun için edebiyat kasmayı düşünüyorum coğrafyam falan iyi zaten tarihimde iyi aynı şekilde edebiyat için hangi hocanın kampına...
  6. E

Garantiden hangi kartı almalıyım

kanka bonusgenç kredi kartı mı normal banka kartı mı
  7. E

tamamdır teşekkür ederim 1763049984 kusura bakma başlık biraz sade olmuş :D
  8. E

mobil bankacılık hesabımı açtım kartlarım kısmında kartım gözüküyor ama kart takibine bak dediğimde kart sipariş etmemişsin istersen et diyor o yüzden tam anlamadım
  9. E

arkadaşlar normal klasik banka hesabı açmak istiyorum kredi kartı olandan değil bir sürü seçenek var uygulamada kart olarak ve adam akıllı açıklamamışlar çok arada kaldım hangi kartı çıkarmam lazım uygulamada gençbonus diye bir kart var ama kredi kartımı emin olamadım 19 yaşındayım ne...
  10. E

🔥İndirim BYNOGAME CUMHURİYETE ÖZEL 102 TL İNDİRİM

kanka tf2 key alınca takas banı oluyor mu 1 hafta
  11. E

23 Ekim CS2 Market Darbesi

Olmm daha geçen boş itemler diye bir sürü kırmızı skipledim keydropta hay kafamı
  12. E

Çözüldü✓ Macbooka bi bardak kola döküldü?!?!

kanka nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama oralarda hava güneşliyse balkona koy aynısı bana oldu asus laptop döküldü gece pc siyah ekranda falan kalıyordu şakasız son çare yazın balkona koydum sabahına hiç bişey yoktu sadece tuşlar yapış yapıştı onuda ıslak mendille falan halledersin
  13. E

Steam aile grubuna girmek istiyorum

insanları kırmayın olm siz aynı durumda olsanız siz de istemez miydiniz bizim ekipte var öyle 1-2 kişi aldık
  14. E

Steam aile grubuna girmek istiyorum

dostum merhaba ekipte şuan 1 boşluk var çoğu oyunumuz var dc ekle ekran açarım istersen ona göre seni de alalım -Emirhan52
  15. E

Garanti BBVA bedava 1500tl bonus yardımlaşma (son gün)

sadece telefondan hesap açsam yetertlimi yoksa kart çıkarmak laızm mı illa
  16. E

3 Tane Laptop arasında kaldım yardımcı olur musunuz

lenovadan yana sıkıntı çeker miyim önermeyen çok arkadaşım oldu
  17. E

3 Tane Laptop arasında kaldım yardımcı olur musunuz

https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-13-nesil-core-i5-13420h-rtx4060-8gb-16gb-1tb-ssd-15-6inc-w11.html https://www.hepsiburada.com/msi-cyborg-15-a13vf-1204xtr-intel-core-i5-13420h-16-gb-ram-1-tb-ssd-rtx4060-freedos-tasinabilir-bilgisayar-k117-pm-HBC00009MK2VS...
  18. E

YKS açıklandı bölüm önerileri puanları ve moral destek için açtım

Ben valla bıktım ya artık keşke 9. Sınıfs geri dönebilsem
  19. E

YKS açıklandı bölüm önerileri puanları ve moral destek için açtım

Bilgisayar programcılığı okunurmu 600k tyt yapmışım 500k ayt
  20. E

🔥YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI !

Beyler bilgisayar programcılığı yazılırmı 600k tyt
Geri