Arama sonuçları: *

1. S

Kulaklığım çalışıyor ama mikrofonunu kullanamıyorum.

Yeni kasa topladım bundan önce hep laptop kullanmıştım. Laptop varken kulaklığı takınca hem kulaklık hem mikrofon çalışıyordu. Şimdi kasaya taktım kulaklığı ama mikrofonu görmüyor sanki hiç mikrofonu yokmuş gibi kulaklığın. Ne yapmam lazım? 1699623563 Bu arada kulaklığın kablosu bu şekilde...
  2. S

Mafia Trilogy Definitive vs Ac Valhalla

bu tarz oyunlarda deneyimim yok denecek kadar az 30 saat witcherım var sadece pcyi yeni topladım oyun arıyorum almak için ondan sordum
  3. S

Mafia Trilogy Definitive vs Ac Valhalla

mafia trilogy 124 liraya ac valhalla ise 175 liraya düşmüş sizce hangisini alayım
  4. S

Çözüldü✓ Gigabyte G24F-2 vs Lenovo G24 20

tamam o zaman teşekkür ederim hepnizie yardımlaır için
  5. S

g sync için demiştim dp olmadan çalışmıyor diye biliyorum. Gsync kullanmaya çok gerek olur mu?
  6. S

nereden aldınız lenovayı
  7. S

Sizce lenovo mu daha iyidir yoksa gigabyte mı Şuana kadar gigabyte almayı düşünüyordum fakat içinden display port kablosu çıkmıyormuş ona da para veirnce maliyeti 200-300 artıyor yani lenovoyla aynı fiyata geliyor...
  8. S

1k klavye önerileriniz var mı

teşekkürler
  9. S

aliexpress harici yok mu ya iadesi falan sıkıntı çıkarır mı hiç almadım pek güven vermiyor bana :( 1699127363 teşekkürler bu arada yardımlarınız için
  10. S

türkçe klavye öneriniz var mı hocam bir de 1k ya kadar çıkabilirim bütçede
  11. S

hocam önerileriniz var mı 1k ya en iyi ne alabilirim 1699126873 @MuratTheFounderOfGariban
  12. S

Çözüldü✓ ViewSonic VX2428 alınır mı

viewsonic nasıl ?
  13. S

Çözüldü✓ ViewSonic VX2428 alınır mı

ViewSonic VX2428 vs Gigabyte G24F-2 vs MSİ G2412 aralarında 300-400 tl fiyat farkı var vermeye değer mi değerse en iyisi hangisi sizce
  14. S

Days Gone 108TL steam key

bu sitelerin böyle ucuzdan satınca kârı ne oluyor. Yani hangi amaçla yapıyorlar bunu
  15. S

lisede 2. dönem come back atmak

her sene yapilan o mistik plan... bu sinavlara gunluk calis bundan sonra da gunluk calisma yap derim gunde 1 bilemedin 1 saat 30dk cok bir sey degil en azindan sinav haftasi rahat gecer 1698774976 bir sınav öğrencisi olarak da tavsiyem matematik ve paragrafa cok onem ver. Geometride konulaei...
  16. S

Çözüldü✓ Bu sistemlerden hangisi daha iyi

teşekkür ederim 1698509356 daha iyileri sizin olur umarım
  17. S

o zaman kasayı bitfenix yapıp alıyorum mesut çevik'i. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  18. S

bundan mı bahsediyorsunuz 1698508566 hee markası kötü anladıım şimdi bu bitfenixin wattı daha düşük mesela sorun olur mu
  19. S

psu dediğiniz kasanın wattı mı oluyor ben çok anlamıyorum da psu düşük olması ne demek yani
  20. S

https://www.itopya.com/ataberk-dogan-boostamd-ryzen-5-5600gigabyte-geforce-rtx-4060-ti-aero-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m_h23878 bu nasıl peki mesut çevikten iyi mi 1698508156 oha tamam sağolun
Top Bottom