Arama sonuçları: *

1. R

ANAKARTIN PIN ENGELLEME SORUNU

Arkadaşlar altını çizdiğim yerden ötürü kasa fan pinleri system fanlarına girmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim(başka fan girişi yok)
  2. R

ANAKARTA FAN KABLOSU TAKMA

Hocam 1 adet cpu fan girişi var o da dolu system fanlara da o aşağıdaki çıkıntı yüzünden girmiyor ne yapabilirim
  3. R

Hocam galiba şu pinlerin altında yatay bi kısım var ondan dolayı girmiyor engel oluşturuyor ona bi nevi
  4. R

Hocam fotoğraftaki gibi denedim ama boşluklu kısmı üstte kalacak şekilde
  5. R

Hocam kasayı açınca argb yanıyor onlar değil 1731863796 Anakartımın modeli msi z790s WiFi hocam sizde bi bakabilirseniz ben göremedim çünkü
  6. R

Arkadaşlar kasa fanım 3 pinli lakin anakartımda 4 pin fan girişi var nasıl takmalıyım ve takmaya çalıştığımda yerine oturmuyor zorlamama rağmen bu benle mi alakalı
  7. R

Çözüldü✓ KASANIN KENDİ FANLARI ÇALIŞMIYOR

Fanda 3 pin var anakartta o yer 4 pin sorun olur mu hocam
  8. R

Aynen hocam takılmadığını fark ettim.Size fotoğraf atsam tam olarak bağlantının nereye takılacağını der misiniz
  9. R

Arkadaşlar yeni aldığım pcde ilk defa açtım hava soğutucu çalışmasına rağmen kasa fanları çalışmıyor biostan falan bir ayarı mı var biosu son sürüme güncelledim
  10. R

DAHİLİ WİFİ APARATI İÇİNDEN ÇIKMIYOR MU?

Aynen hocam iletişime geçtim şimdi
  11. R

DAHİLİ WİFİ APARATI İÇİNDEN ÇIKMIYOR MU?

Arkadaşlar sistemi yeni aldım vatandan orda montajladılar anakart kutusunun içinde WiFi aparatı yoktu ama baktığımda kendimiz mi almamız lazım??(Altın rengi olan kısımlara takılan bt ve WiFi aparatından kastım)
  12. R

R5 7600X + RTX 4070S SISTEM IYI MI

Hocam bence işlemciyi 7500f ya da 7600 yaparak artan parayı 2x 16 gb ram veya anakartı yükseltmeye harcayabilirsiniz
  13. R

🔥İndirim LOGİTECH G PRO X SUPERLİGHT MOUSE 3489 TL TEKNOSA

Cam almanız daha iyi olabilir.Kendi skatezini kullanmayın da hocam gerisi çok önemli değil
  14. R

🔥İndirim LOGİTECH G PRO X SUPERLİGHT MOUSE 3489 TL TEKNOSA

Alacak arkadaşlara tavsiyem aldıktan sonra yanına skatez de sipariş etsinler.Güzel indirim
  15. R

Yardım Bu mouse alınır mı ?(8k hz)

Hocam tutuş şeklinize göre atacağım videodan seçebilirsiniz şayet videodaki arkadaşın da dediği gibi hepsi kaliteli mouselardır aklınızda sorun kalmasın.Kendinize göre 4k veya 8k hz olanını seçersiniz.Videoyu bırakıyorum aşağıya
  16. R

STEELSERİES YAYINCI MİKROFONU 4250TL

Evet kendi programıyla(steelseriesin sonar programı) gerekli ayarlar yapıldığında muadillerine göre çok başarılı
  17. R

750tllik bi indirim söz konusu hocam fiyatına göre gayet makul bir indirim bence
  18. R

Peşin fiyatına taksitle almayı düşünenler için güzel bir mikrofon.Son 1 yılın en düşük fiyatı https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-alias-oyun-canli-yayin-podcast-usb-mikrofon.html
  19. R

Yardım BU NASİL OLABİLİYOR 😃

Kral attığın iyi oldu bende mangal için ızgara arıyodum kaça bırakırsın en son
  20. R

Yardım Bu mouse alınır mı ?(8k hz)

Hocam dediğim gibi wraithin bazı mouselarında bu problem var sinyalleri karıştırıyor olmasından kaynaklı gerek.Bende almadan önce araştırmıştım wraith mouselarını baya.Ama kendim dragonfly f1 pro max kullanıyorum onda böyle bi sorunla karşılaşmadım.
Top Bottom