Arkadaşlar kasa fanım 3 pinli lakin anakartımda 4 pin fan girişi var nasıl takmalıyım ve takmaya çalıştığımda yerine oturmuyor zorlamama rağmen bu benle mi alakalı
Arkadaşlar yeni aldığım pcde ilk defa açtım hava soğutucu çalışmasına rağmen kasa fanları çalışmıyor biostan falan bir ayarı mı var biosu son sürüme güncelledim
Arkadaşlar sistemi yeni aldım vatandan orda montajladılar anakart kutusunun içinde WiFi aparatı yoktu ama baktığımda kendimiz mi almamız lazım??(Altın rengi olan kısımlara takılan bt ve WiFi aparatından kastım)
Hocam tutuş şeklinize göre atacağım videodan seçebilirsiniz şayet videodaki arkadaşın da dediği gibi hepsi kaliteli mouselardır aklınızda sorun kalmasın.Kendinize göre 4k veya 8k hz olanını seçersiniz.Videoyu bırakıyorum aşağıya
Peşin fiyatına taksitle almayı düşünenler için güzel bir mikrofon.Son 1 yılın en düşük fiyatı
https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-alias-oyun-canli-yayin-podcast-usb-mikrofon.html
Hocam dediğim gibi wraithin bazı mouselarında bu problem var sinyalleri karıştırıyor olmasından kaynaklı gerek.Bende almadan önce araştırmıştım wraith mouselarını baya.Ama kendim dragonfly f1 pro max kullanıyorum onda böyle bi sorunla karşılaşmadım.