Arama sonuçları: *

1. R

Öneri 700-800tl Bilgisayardan oynamak için gamepad önerisi.

Her türlü oyunu oynamayı düşünüyorum ama fazla bir bütçem yok kablosu uzun olduğu sürece kablolu kablosuz fark etmez, 800tl civarı bütçem var fazla yukseltmem zor sizce ne almalıyım
  2. R

Çözüldü✓ Şok market sitesindeki DualShock 4 V2 orijinal mi?

Cevaplar için teşekkürler sorumun cevabı verildi, yeni bir konu açıp oyun kolu önerisi alacağım galiba.
  3. R

Çözüldü✓ Şok market sitesindeki DualShock 4 V2 orijinal mi?

Şok marketin kendi sitesinde satılan DualShock 4 V2'nin fiyatının diğer sitelere göre ucuz olduğunu gördüm ama orijinal olup olmadığını anlayamadım sizce alınır mı ve orijinal mi? https://www.sokmarket.com.tr/ekstra/doubleshock-4-kablosuz-titresimli-ps4-oyun-kolu-p-179853?ref=akakce&v=1.3.5
  4. R

100-200 TL tıraş makinesi önerisi

Maalesef bütçemi pek aşamam evde kullanım için istiyorum şarjlı olup olmaması önemli değil koltuk altı sakal için onerebilirseniz sevinirim. https://ty.gl/ad4a6ilxoh Bunu buldum ama bütçemi biraz aşıyor bunun hakkında düşüncelerinizi de alabilirim
  5. R

Steam indirme hızını 3 4 kat arttırma gerçek mi?

Bu videoyu gördüm ve deneyince aklım tutuldu nasıl gerçek olabilir ki?
  6. R

Gıbırnet hâla aktif mi alternatifi var mı?

Eskiden gıbırnet Steam klübü gibi bir şeyden bedava oyun veriyordu hâlâ çalışıyor mu çalışmıyorsa ona benzer bir yer var mı?
  7. R

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

SSD'ye önem vermek lazım artık 500GB bile olsa gen 4 bir M2 ve tam performansı alabilmeniz için gen 4 destekli bir anakart.
  8. R

100TL USB WiFi adaptör önerisi

Başlıkta da yazdığım gibi 100tlye kadar USB WiFi adaptör önerebilir misiniz?
  9. R

sinerji.gen.tr havale devam ederken stok biter mi?

Sinerjiden bir sistem satın aldım havale ile ama saat geçtiği için havale yapamıyorum işlemleri başlattım stok biterse iptal olur mu?
  10. R

GAMETECH Black Rider Red Switch alınır mı?

Tam olarak ne kadardır kullanıyorsunuz ve bahsettiğiniz sıkıntılar ne zaman olmaya başladı?
  11. R

NightSilver markasını hiç duymadım ve görünümünü pek beğenmedim maalesef. 1656102897 Teşekkür ederim hocam
  12. R

Masam oldukça büyük klavyenin küçük kalmasını istemiyorum o yüzden numpad önemli. Saat 12 de kartıma para yaticak o zaman gametech olanı alırım.
  13. R

[ALDIM] Gametech Black Rider Red Switch alınır mı? Sorun yaratır mı?

Konu hortlatıyorum ama hâla kullanıyor musun ve memnun musun?
  14. R

G87 de numpad yok maalesef Altec ise çok pahalı galiba hâla en iyi seçenek gametech
  15. R

Link atabilir misin?
  16. R

https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-26YO8NYGRZ Content marka red switch kullanıyor ve ses scrollu var.Benim bütün isteklerimi karşılıyor ama markadan emin değilim bu fiyat bandında öneri alabilirim.
  17. R

400TL Klavye önerisi

Gamenote nin numpadi olsa alabilirdim ama yok maalesef.
  18. R

400TL Klavye önerisi

Baktım güzele benziyor başka alternatif var mı?
  19. R

400TL Klavye önerisi

Rampage,Gamepower gibi markalar önermeyin lütfen. Blue switch olmasın fazla ses çıkartıyor,bu fiyata red switch bulmakta zor o yüzden membran olucak mecbur. Güzel bı aydınlatması olmalı.
  20. R

200TL klavye önerisi

Bunu görmüştüm ama pek ısınamadım alternatif varmı?
Top Bottom