Arama sonuçları: *

1. Serdar Yöntem

20-24k Arası Pc Tavsiyesi

Arkadaşlar 20-24k arası bilgisayar önerebilir misiniz. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Ekran karı NVİDİA olması tercihimdir
  2. Serdar Yöntem

Anker Soundcore Life Q30 Sağ ve Sol Bass Eşitsizliği

Arkadaşlar Anker Soundcore Life Q30 aldım ve sağ tarafın sol tarafa göre daha az bass verdiğini hissettim. Sol taraf baya titrerken sağ taraf çok az titriyor. Bu Anker'in yaptığı bir şey mi yoksa sadece bende olan bir hata mı ?
  3. Serdar Yöntem

Steam hesabım çalındı bütün itemler gitti

bilmiyorum adamlar sessizce halletmiş. Desteğe tam olarak ne yazmalıyım ve mail olarak mı yazmalıyım yardım edersen sevinirim
  4. Serdar Yöntem

Steam hesabım çalındı bütün itemler gitti

arkadaşlar hesabımda iki faktörlü doğrulama olmasına rağmen steam hesabımı çalmışlar ve bana guard kodu dahi gelmiyor. 1000 Tl çöp oldu. Yapacak bişey var mı desteğe fln nasıl yazabilirim
  5. Serdar Yöntem

Öneri Jbl 510 VS TaoTronics SoundSurge 85

Arkadaşlar en son bu iki kulaklık arasında kaldım acaba hangisi daha iyi. https://www.hepsiburada.com/jbl-tune-510bt-multi-connect-mikrofonlu-kulakustu-kablosuz-kulaklik-mavi-pm-HBC00000HBWFS...
  6. Serdar Yöntem

İki kulaklık arasında kaldım hangisi iyidir ?

aynen tasarımı güzel olsa onu alırdım da tasarımı kötü ses olarak daha iyi diyorlar ama hala karar veremiyorum
  7. Serdar Yöntem

İki kulaklık arasında kaldım hangisi iyidir ?

Arkadaşlar TaoTronics SoundSurge 85 ile Anker Soundcore Life Q10 arasında kaldım acaba hangisi iyidir. Taşıma kılıfı ve kulaklığın dönebilmesi açısından TaoTronics daha önde geliyor ama dışarıya çok ses veriyor diyorlar acaba hangisi iyidir ses kalitesi falan.
  8. Serdar Yöntem

Yardım Aliexpress KES ONU! Kampanyası Yardımlaşma

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz! %99 indirim mi! https://a.aliexpress.com/_mqknVd2
  9. Serdar Yöntem

Öneri ÜNİVERSİTE İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Arkadaşlar Elektrik-Elektronik bölümü için 4-6k (7 ye kadar yolu var) fiyat aralığında iyi bir laptop önerebilir misiniz kötü olmasın.
  10. Serdar Yöntem

Mavi Ekran IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası

teşekkürler deneyeceğim
  11. Serdar Yöntem

yani ne yapmam gerekiyor
  12. Serdar Yöntem

Arkadaşlar laptop durduk yere mavi ekran yiyor bunun sorunu nedir ? Minidump dosyam: https://drive.google.com/file/d/1ftWLn0gyxfPPUE3xwzNo4e46xAuH4zWd/view?usp=sharing
  13. Serdar Yöntem

Laptop Ekrana Görüntü Gelmiyor

Evt fanlar fln çalışıyor ama ekranda görüntü yok
  14. Serdar Yöntem

Açtık ama kablo fln çıkmadı 1627987168
  15. Serdar Yöntem

Casper Nirvana C700 1627986853 Olmadı reis
  16. Serdar Yöntem

Bataryayı çıkardık taktık, rami çıkardık taktık, SSD yi çıkardık taktık power tuşuna basıyoruz bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor. (LAPTOP)
  17. Serdar Yöntem

Yardım Cd Rom Kaç MM bulamıyorum

Fotoğrafını paylaştım CD romun
  18. Serdar Yöntem

Yardım Cd Rom Kaç MM bulamıyorum

Arkadaşlar CD rom'u söküp yerine Caddy Aparatı takacağım ama CD romum kaç mm olduğunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim. Laptop: TOSHIBA SATELLİTE C55-A-1Q4
  19. Serdar Yöntem

Windows 11 Donanım gereksinimleri karşılanmıyor

ayn iso ile eskisini kurmak istemiyorum update ile istiyorum iso ya fazla güvenemiyorum
  20. Serdar Yöntem

Windows 11 Donanım gereksinimleri karşılanmıyor

PT10S anakartı destekliyor mudur
Top Bottom