Arama sonuçları: *

1. kalın bacak sevdalısı

Sizce Takas mantiklimi

Ver gitsin kral, maci daha hızlı satarsın hem satacak olursan. Kullanmak için de mantıklı, hem PS de varmış ben olsam takas yapardım.
  2. Kapalı kutu AJ159P

Kapalı kutu AJ159P

Kapalı kutudur, kutusunu ilk siz açacaksınız. İhtiyacım kalmadığından uygun fiyata bırakıyorum.
  3. kalın bacak sevdalısı

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

P'yi satıp Pro için stok beklemek mantıklı mı sizce, bunu satarsam kaça satmam uygun olur?
  4. kalın bacak sevdalısı

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

AJ159 Pro yerine P modelini almışım, bi sorun olur mu? Çok fark var mı aralarında?
  5. kalın bacak sevdalısı

Öneri DDR4 sistemi DDR5 e geçireyim mi ?

Birden fazla kaynak var diye kaynak paylaşmamak biraz komik açıkçası. Bilgiyi aldığınız kaynağı paylaşın biz de görelim.
  6. kalın bacak sevdalısı

Öneri DDR4 sistemi DDR5 e geçireyim mi ?

Kaynak nedir?
  7. kalın bacak sevdalısı

🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1.211TL

Ben de aldım, baya iyi bu fiyata kaçırmayın.
  8. kalın bacak sevdalısı

🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1.211TL

Bir adet satın aldım, hali hazırda kablosuz kulak içi kulaklığım var bu model konfor açısından iyi midir? Sporda ve gün içinde kafa ağrıtıyor mu, rahatsızlık verir mi? Bir de sağlamlık ve esneklik açısından nasıl? Boyunda rahat duruyor mu?
  9. kalın bacak sevdalısı

İ5 10400 işlemcili fiyatı iyi mi?

Vaktin varsa tek tek toplamanı tavsiye ederim, bana pahalı geldi fiyat.
  10. kalın bacak sevdalısı

Öneri Ruhsatta 50 cc görünen 125 cc motor varmı öneri

TK03 var aslında da, ne kadar tercih edilebilir bir motor orası tartışılır.
  11. kalın bacak sevdalısı

Motorsiklet'den Anlayan Dostlar Bir Yardımcı Olabilirmi Rica Etsem

Biraz saçma bir soru olmuş, ikisi de çok farklı klasmanda motorlar. İlla sıfır olsun takıntın yoksa MT25 de bakılabilir ama CB250R da mis gibi motor. Şimdiden hayırlı olsun.
  12. kalın bacak sevdalısı

Saf(katkısız,aromasız) whey protein nasıl tadlandırılır ?

İnternetten bulamassın dostum, fabrikadan tanıdığın varsa vs. o şekilde alırsın rahat bir şekilde. Yoksa aromasız satılmıyor internette. Konu sahibinin sorusuna gelecek olursam, şu tatlandırıcıyı önerebilirim: https://grizzone.com.tr/sweetlux-toz-tatlandirici?aroma=cilek
  13. kalın bacak sevdalısı

Monitör Arıyorum Yardım Eder Misiniz

Hocam valla monitör geldi, herhangi bir ölü piksel vs söz konusu değil. Ghosting yok, oyunlarda da gayet güzel hissiyatı var. Aşırı detaylı bir inceleme yapamadım ama genel itibariyle güzel gözüküyor, alınır gibi.
  14. kalın bacak sevdalısı

Bu monitörün hiç 5000 civarına düştüğünü hatırlamıyorum hocam, ghosting de yok IPS panel bu VA olan Odyssey'lerden değil bu. Gelince sorayım memnun muymuş diye.
  15. kalın bacak sevdalısı

Bütçe 700 TL artarsa al geç, 240 Hz IPS. Ben de bir tanıdığa aldırdım, yakın zamanda gelince yorumlarını paylaşırım. https://www.sinerji.gen.tr/samsung-25-odyssey-g4-ls25bg400euxuf-1ms-240hz-ips-hdr10-g-sync-gaming-monitor-p-44261?utm_campaign=akakce&v=1.74.2
  16. kalın bacak sevdalısı

❌İndirim Bitti! Trendyol 300-150 TL İNDİRİM KUPONU 🔥

Benim hesaplara gelmiş 2 tane kullandım, yan hesaba da 2 tane alt limitsiz 100'lük kupon tanımlamışlar onu da kullandım. Bilgilendirme için teşekkürler.
  17. kalın bacak sevdalısı

Beyler seçmelerdeki kilomu nasıl düşük gösterebilirim

Bitki çayı olarak da kiraz sapı-mısır püskülü-defne yaprağı-yeşil çay karıştırıp demleyebilirsin, limon da sık içine. Yardımcı olacaktır. Ama bol su içmeyi unutma tartı gecesine kadar.
  18. kalın bacak sevdalısı

Beyler seçmelerdeki kilomu nasıl düşük gösterebilirim

Hayır değil, su alımın azaldığında vücudun deri altında su depolar. Fazla su içtiğinde bu deri altındaki su atılır.
Top Bottom