Arama sonuçları: *

1. U

Acer Nitro 16 AN16-42 Nasil ??

O yuzden hb veya amazon uzerinden alin ki sorun ciktiginda iade edebilesiniz. 1745953789 Alakasi bile yok, n11 uzerinden aldigim icin magdur oldum.hb veya amazon uzerinden alsaydim magdur olmazdim.
  2. U

Acer Nitro 16 AN16-42 Nasil ??

Teknorya su an piyasadaki en iyi saticilardan. Basta beni de magdur ettiler hatta konum bile duruyor. Buyuk ve kurumsal bir firma bot vs demek kolay nitro 16 an42 verdiler asus rog strix g16 yerine gayet de anlayisli ve ilgiliydiler. Yasal kisimda burunlarini surttum biraz hb veya amazon...
  3. U

🎇🎇🎇Hp Ryzen 7 8845hs rtx 4060 16gb 1tb laptop 39000 TL

Gaming laptoplarin hepsi plastik. Birkac casper modelinde metal + plastik var. Nitro 15 de alinmaz ustte arkadaslar sebebini yazmis. Yeni 16 larda da hall sensor sorunu var birkac sene garanti bitene kadar kullanabilirsiniz bilginize...
  4. U

Yazılıma nereden başlamalıyım?

Bizde de ayni hocam siz de muhendislik okuyorsunuz galiba mufredat ilk sene ayni. Ilk domem lti gorduk 2. Donem de farkli hali integralin
  5. U

🔥İndirim POCO F4 6 GB 128 GB 11999TL * 45TL Kargo

Kargo fiyati oldugu icin almiyorum.
  6. U

Bimden aldığım elektrikli bisikleti iade edebilir miyim?

Kapanmadan gidin diyecegim ama 6dk var 14 gun icinde vermeniz gerekiyor.
  7. U

Travmalarim canlandi bu cuma mat 2 sinavim var integral sorulacak ve daha calismaya baslamadim. Bekle beni bogazicili
  8. U

ben gömülü sistemler ile ilgileniyorum ilgili arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır. roadmap.sh' dan yardım alabilirsiniz fikir edinirsiniz.
  9. U

Nothing Phone 1 vs İphone 13/14

nothing alabilirsiniz zaten ucuz. ihtiyaçlarınızı birkaç yıl daha kusursuz biçimde görecektir. kablosuz şarj gövdenin ve kapağın materyali saf google olması optimizasyon konusunda çok iyi olduğu anlamına geliyor ki bu da uzun yıllar bana kalırsa bu cihazı 4 sene kadar rahat kasmadan...
  10. U

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 16 AN16-42-R8NQ RTX 4060 R7 8845HS 16 GB 512 GB 48449TL

Rox strix ile tek farki ekran cerceve orani ve tasarimi. Rog strix g16 dan nitro 16 ya gectim
  11. U

💥💥💥💥 Vav tactical sezon indirimi kacirmayin

vanedanın dayanmama sebebi nedir onu merak ettim ?. lowa kullanım açısından beni de memnun etmişti diğer markaların yds vs bariz farkı hissediliyor.
  12. U

mağazası istanbulda istanbuldaysanız gidebilirsiniz yds nin hemen karşısında kalıyor. yılların mağazası güvenilirlik konusunda çekinmenize gerek yok ürünü beğenmezseniz iade edersiniz.
  13. U

Cok iyi fiyat 1744556476 Kaliteli hocam tavsiye ederim. Yds den kaliteli oldugunu dusunuyorum 1744556645 neden oyle dusunuyorsunuz ? Su an elime ulasan model cogu markanin urununden daha kaliteli. Yds de kullandim lowa da kullandim salomon da Qartal da solognac da.Gelir gelmez botla 2600 m de...
  14. U

var hocam mağaza h.o muhabbeti geçince atmadım anafartada çok güzel indirimler vardı bedenleri tükendi. vanedayı burada paylaşmıştım. bu vav gearda airsoft için özel bir kısım var oraya baktınız mı ? kıyafetler ve yelekler çok iyi. silah miğfer vb. kısma gelince denk gelirse konusunu açarım yine...
  15. U

aynen öyle ben de siyahı olsa alacaktım onun yerine https://www.taktikstore.com/tactical-outdoor-erkek-yagmurluk-rastorm01?language=tr&h=b1c1dc76&gad_source=5&gclid=EAIaIQobChMI0ffIjvHUjAMVd-ARCB3qnjPwEAEYASAGEgJUPPD_BwE şu yağmurluğu aldım
  16. U

kral mağazaya bi bak allah aşkına böyle bir firma böyle bir şekilde duyuru yapar mı ? firma kaç milyonluk büyük bir şey. buradan aldığım ürünlerle birlikte 4 ay sonraki kyk bursumu da bitirmiş oldum dekont mu atayım öğrenci belgemi mi atıyım inandırmak için markayı bilen bilir alır geçer...
  17. U

yazılım okuyorum ve üniye gelmeden önce ben de bu soruyu çok sormuştum kendime. hobi olarak lisede ilgileniyordum bu yüzden soruya daha iyi cevap verebileceğimi düşünüyorum. öncelikle amacını belirlemen gerekiyor amacına göre bir dil seçimi yaptıktan sonra dile başla. ing seviyen önemli ama...
  18. U

Guzel mont. Alacaktim da rengi benlik degil siyahı kalmamış. fiyati cok iyi beğenmezseniz iade edersiniz 1744530692 @Darkbahn neye guldun soyle biz de gulelim bir sey soylerim sana burdan da moderatorler var dua et trol
  19. U

Vanedayi da paylasmistim gecen gun bot geldi bekledigimden daha kaliteliydi oncelikle. Onun da indirimi devam ediyorsa kacirmayin. Simdi indirime gecelim, vav tactical montlar 6 7 binden 3 4 bine hatta bazı modeller 2 bine düşüyor botlar pantolonlar ayakkabilar daha bir suru urunde indirim var...
Top Bottom