Arama sonuçları: *

1. U

Iyzico ile odemeyi yanlis mi yaptim??

Herkese selamlar, decathlondan alisveris yaptim ama odeme gecmisimde gozukmuyor. Odemeyi yaparken iyzico ile odeye tiklayip kart bilgilerimi girdim odedim decathlonda da odeme yontemi kisminda kredi ksrti yaziyor. Oderken iyzico ile odeyi sectim
  2. U

🔥İndirim 5 kişilik Yazlık Çadır - 2.762 TL

Cadir iyiyse bedava.
  3. U

Android Nedir bu S24FE ayrımcılığı?

Gec gelmesini illa kotu bir seye baglamaya gerek yok su an ki isletim sistemi cokmus de kullanamiyormus gibi yazmayin. Adamlar sozunu vermis 7 sene 3 4 ay gecikmeyecek ya :)
  4. U

🔥İndirim Samsung Watch 7 5.299 TL

Watch 4 var elimde yukseltsem mi bilemedim
  5. U

Antalyada otelde calismak ?

Herkese selamlar, orta duzeyde ingilizcem var ehliyetim yok 19 yasindayim. Ingilizce sohbet edebilirim herhangi biriyle. Pansiyonlu bir otelde calismak istiyorum nasil is bulabilirim birkac yere basvurdum ama sonuc alamayacagim galiba direk aramayi dusunuyorum yarin tavsiyeniz nedir ??
  6. U

❌İndirim Bitti! Hepsiburada'da 750TL Sepet Tutarına 250TL Kod

Dayi 20 saniyede nAsI bitti
  7. U

🔥İndirim Nothing CMF Buds 1.099 TL

aldim bakalim
  8. U

🔥İndirim Nothing CMF Buds 1.099 TL

Huawei se 2 mi bu mu tavsiye ediyor musunuz ??
  9. U

Huawei freebuds se 2 alinir mi ?

Herkese selamlar, 1150tl tavsiye eder misiniz ?
  10. U

🔥İndirim İyzico parola kombosu uygulanabilecek ürünler

Bu iyzico hb n11 vb gibi yerlerde var mi kulaklik almayi dusunuyorum nerelerden alabilirim
  11. U

Maks 1200tl kulaklik onerisi

Herkese selamlar maks 1200tl lik kulakici onerilerinizi bekliyorum. Sadece muzik dinlenecek huawei buds 2 fe nasil ??
  12. U

E-sim'e geçildiği halde yd cihaza mesaj geldi ??

herkese selamlar ip 15 pro max 4 ay boyunca imei kullanıldı ve e sime geçildi. bugün yeni imeinin de 14 gün içinde kapatılacağına dair bir mesaj geldi neden olabilir ??
  13. U

Hediye kulaklik onerisi

Herkese selamlar, anneler gunu icin almak istiyorum maks 1500 2000tl verebilirim. Apple cihaz ile kullanilacak tavsiyeniz nedir indirim olur mu anneler gunune ozel ?
  14. U

🔥İndirim Philips 3000 Series L AirFryer 1.461 TL🔥

Anneler gunune nasil olur kullanaj var mi alinir mi ??
  15. U

Garanti bonusum ile decathlon online odeme yapabilir miyim ??

Herkese selamlar, decathlonun online sitesinde 270 tl olan batonlar hb ve diger sitelerde 400tl. 750tl bonusum var bir kismini buradan odemek istiyorum garantipay bildigim kadariyla decathlonda yok nasil kullanabilirim decathlonun online sitesi uzerinden ??
  16. U

Acer Nitro 16 AN16-42 Nasil ??

O yuzden hb veya amazon uzerinden alin ki sorun ciktiginda iade edebilesiniz. 1745953789 Alakasi bile yok, n11 uzerinden aldigim icin magdur oldum.hb veya amazon uzerinden alsaydim magdur olmazdim.
  17. U

Acer Nitro 16 AN16-42 Nasil ??

Teknorya su an piyasadaki en iyi saticilardan. Basta beni de magdur ettiler hatta konum bile duruyor. Buyuk ve kurumsal bir firma bot vs demek kolay nitro 16 an42 verdiler asus rog strix g16 yerine gayet de anlayisli ve ilgiliydiler. Yasal kisimda burunlarini surttum biraz hb veya amazon...
  18. U

🎇🎇🎇Hp Ryzen 7 8845hs rtx 4060 16gb 1tb laptop 39000 TL

Gaming laptoplarin hepsi plastik. Birkac casper modelinde metal + plastik var. Nitro 15 de alinmaz ustte arkadaslar sebebini yazmis. Yeni 16 larda da hall sensor sorunu var birkac sene garanti bitene kadar kullanabilirsiniz bilginize...
Geri