Arama sonuçları: *

• Users: barut
  • Order by date
  1. B

Yardım Motorumun grenajına japon yapıştırıcısı aktı nasıl temizlerim?

yapma be knkm :( bende direkt çıkarttı anlık hazırladım 5 dakika içinde belki ondan çabuk çözündü
  2. B

15 dakka şişede beklet dinlensin asidi gitsin yavaştan aç kapağını sonra dök sil direkt bekletme çok knkm
  3. B

çok dua edecen bana veriyorum tarifi; yarım litre coca cola dök bir şişenin içine, 2 kaşık karbonat, biraz da fairy çalkala iyice az 10 15 dk dinlendir asidi gitsin dök gıcır gıcır oluyo benim de başıma geldi araştırmadığpım şey kalmamıştı sanayiden bir ustadan aldım tarifini
  4. B

Yardım Monitör tavsiyesi 24" ya da 27"

aoc 27g4x kullanıyorum gayet iyi 2k olanını da alabilirsin
  5. B

İninal kart yerine alternatif öneriler ?

noob direk açıyorsun
  6. B

Öneri Bluetooth kulaklık önerisi!!

jbl ankerden daha kötü bu arada :) ses kıyaslaması yapma şansım olmuştu anker ezip geçiyordu seriden seriye değişir tabi ama bu kulaklığı biliyorum
  7. B

3-5 k arası mekanik klavye önerisi

swich yağlanıyor mu valla ilk defa duydum ve evet hocam mavi swich illahlah ettirdi 3 sene oldu kullanalı ama sıkıldım hem de sorunları çıkmaya başladı 1744558497 yakışıklı duruyor he
  8. B

İninal kart yerine alternatif öneriler ?

iyzico al ben aldım acayip indirim ve cash back var şuana kadar yaklşaşık 2000 2500 kazandım bile
  9. B

minimum az sessiz diye değiştireyim o zaman 1744555505 şuan da kullandığım takır tukur mavi swich ama çok ses yapıyor kajsdjka
  10. B

bizim forumdakiler bu aula mouse klavye seti kullanıyorlar zaten ahjlsdha beyaz sistem değil benim ki ful black her şey o yüzden sesiz ama ful mekanik bir şey arıyorum acayip seçenek var hangisini önerirsin
  11. B

dostlar mevcuttaki klavyem gametech baya götürdü beni de ledleri gitmeye başladı yavaştan tuşlar da ara ara basmıyor 3 senedir kullanıyorum tüm önerilere açığım yalnız kaliteli bir şey olsun sistemin değişmeyen tek parçası klavye kaldı :)
  12. B

yok brom almışken iyisini alayım diyorum ondan sordum :) 1744549419 peki önereceğin kulak üstü hem pc için hemde dışarıda müzik dinlemek için olan kulaklık var mı?
  13. B

İyi midir
  14. B

WD 2tb black SN7100 vs Kingston 2tb

dediğiniz gibi teknoloji işi şans işi bana hem 11 12 adet ölü pikselli açılmış arızalı ürünü gönderdiler hem de tamir parası istediler :) saçma sapan bir şey yaşattılar ama sonucunda iade etmeyi başarım 3 hafta sonrasında, tabi o 3 haftada aldığım monitörden daha iyileri indirime girdi ve hiç...
  15. B

WD 2tb black SN7100 vs Kingston 2tb

tecrübeden dolayı yazıyorum itopyadan bir şey alınmaz aga ucuz diye yönelmeyin ben yöneldim ömrümden ömür yediler
  16. B

POWERCOLOR RX7800XT ve AMD Ryzen 5 7600 nasıldır arkadaşlar

dar boğaz sıfır çoğu kişi yapar dedi hiç de yapmıyor hocam gönül rahatlığıyla alabilirsin
  17. B

POWERCOLOR RX7800XT ve AMD Ryzen 5 7600 nasıldır arkadaşlar

bende saphire 7800xt nitro 7500f var şuan 2k 4k muazzam gidiyor tavsiye ederim 7800xt iyidir sistemi kuralı 2 gün oluyor :)
  18. B

knki kaba saba olmasın minimal da olmasın orta ne büyük ne küçük işte 1744494054 bu sennheiser önerdiğin serisi hangisi ona bi bakayım
  19. B

anker iyidir dostum teşekkür ettim bunları bi araştırayım eline koluna sağlık 1744493589 varsa kulak üstü de olur bu fiyatlara yakın
  20. B

tr pop yabancı pop öyle aman aman baslı şarkılar dinlemez sevmez de
Top Bottom