Arama sonuçları: *

• Users: barut
  • Order by date
  1. B

Psu önerisi alabilir miyim?

Fsp 850 watt al geç dua edersin bana
  2. B

Öneri Honor magic 8 lite mı honor 400 mü?

Ya şöyle, teknik servisim bütün gün konumla çalışıyorum batarya önemli mi evet, ama dağ bayır her tarafa çıkıyorum bir manzaralar var öyle böyle değil fotoğraf da çekiyorum. Fotoğrsf ve batarya. Akşamları da bana mobil legends oynatsın tamamm
  3. B

Gereksiz şişirmişler honor 400 ü, 1 hafta önce 18.200 e sattıklarını şuan 24k olmuş yazık günah
  4. B

Dostlar yeni telefon geldi ama yorumları pek iyi değil anlamadım valla hangisi alınır. Honor 500 modeli de tanıtıldı o da mı gleir acaba diye düşünüyorum
  5. B

Öneri Hesap faiz ile 90k ya kadar sıfır faiz!!!

Bu sistemden para çeken oldu mu yapılır mı mantıklı mı yani
  6. B

Yardım 615 bine 1.4 easy plus egea alınır mı??!!!

Neyine dikkat etmememiz gerek hocam yazarsan sevinirim. Dizel araçlar daha mı hızı kaldırıyor
  7. B

Yardım 615 bine 1.4 easy plus egea alınır mı??!!!

Dostlar bu araba alınır mı. Bütçemiz 650 bandında ağır hasar kayıtlı 100.150 arası diye biliyorum. Km si 31binde 2023 model tutulmuyor dandik araba falan diyorlar bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa çok mutlu olurum
  8. B

Boşta yüksek vram kullanımı

Windows 11 ise normal. 10 ise güç tüketen uygulamalara bak bulursun
  9. B

Yardım Honor 400 mü honor 500 mü?

Amazondam al dediğimi anlarsın. Şaka mı yapıyorum sanıyorsun güzel kardeşim. 14 günlük cayma hakkın var. Amazonda da 30 gün. İç çamaşırı değil bu teknolojik alet. Yönergesini aç oku
  10. B

Kusuru yoksa, tüm aparatları tamamsa iade alıyorlar. Ben ilk cihazı xiomi 14 pro almıştım iade ettim kullandım 2 3 gün sonra bunu aldım
  11. B

385 dolar satış fiyatı, vergilerle 100 dolar gelse 20 22 arası olur bence 1764521476 İade hakkım devam ediyor :)
  12. B

14 gün koşulsuz şartsız iade hakkın var 1764520219 Güzel cihaz da basık ses sorunu yaşıyorum çözrmezsem iade edeceğim
  13. B

Dostlar honor 400 aldım lakin iade etme hakkım hala mevcut 1 haftalık cihaz. Sizce iade edip 500 modelini mi bekleyeyim yoksa 400 den devam mı edeyim
  14. B

Yardım Honor 400 basık ses sorunu!!

Bazen bende yaşıyorum şebeke sorunu fakat, basık ses olayı var bende. Herkes de olmasa da ara ara oluyor. Şebeke de aniden gidip geliyor bir şey oluyor bilmiyorum 12 aralığa kadar iade etme hakkım var araştıracağım
  15. B

Fabrika ayarlık bir şey yok bence ya. Herkes demeye başladı sesin yine basık geliyor telsizden geliyormuş gibi diye. Telefondan bir ayar mı yapmam lazım bilmiyorum ama iyice tiksinmeye başladım
  16. B

Ses kaydında bir şey yok, lakin watsap da görüntülü sohbet de bazı kişilerden basık ses sorunu oluyor. Normal aramada da iyi fakat ses patlıyor gibi geliyor bilmiyorum
  17. B

Dostlar honor 400 aldım. İlk gelen telefonds bir şey yoktu fakat herkes şey diyordu sesin çok uzaktan geliyor ve boğuk boğuk geliyor. Bende gönderdim yenisini istedim dün yenisi geldi ve yine aynı sorun devam ediyor sebebini bilen var mı vallahi anlamadım iade edecem sonunda
  18. B

Yardım Bu araba alınır mı? Acil dostlar

Oğlan hiç bir şeyi yok al istediğin eksprere de Sok diyo arkasındayım arabamın diyo
  19. B

Yardım Bu araba alınır mı? Acil dostlar

Dostlar teknik servisim ve acil arabaya ihtiyacım var, aynı işte çalıştığım iş arkadaşımın 2.arabası 1999 model megan1. 345bin de araba motor tertemiz otomatik cam, klima ve rix paket. 210bin tl istiyor 100k peşin gerisi 20 20 5 ay diyor. Araba 2.0 motor. Kimisi 1.6 tutuluyor diyo kimisi 2.0...
  20. B

Tecpro dönüş yaptı sizce bu monitörü onaylamalı mıyım?

Gayet iyi mis gibi monitör güle güle kullan
Geri