Arama sonuçları: *

1. Y

Rampage RM-544 VA alınır mı?

Arkadaşlar 2450₺ ye rampage rm-544 almayı düşünüyorum ghosting sorunu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Y

Kulaklık mikrofonu kendi sesimi almıyor arkadan gelen sesi alıyor.

Kulaklıktan karşıya kendi sesim gitmiyor ama arkadan gelen sesler gidiyor sorun ne olabilir arkadaşlar.
  3. Y

1500+(100) TL BANDINDA MONİTÖR

1500 TL BANDINDA 144 hz monitör önerileri..
  4. Y

Exxen ne kadar internet kullanıyor?

Çok fazla değil ama reklam süreleri fazla bazen 2 dakkaya yakın reklam çıkıyor
  5. Y

Türk Telekom 14 gün içinde cayma hakkım var mı?

Arkadaşlar sabit interneti alalı 14 gün oldu ve iptal ettirmek istiyorum cayma hakkım var mı? Bedelsiz?
  6. Y

Alt yapım yeni döşendi ama sistemde gözükmüyor?

Şu an internet kullanıyorum adsl2 maalesef 14 gün oldu hala sistemde yok
  7. Y

Alt yapım yeni döşendi ama sistemde gözükmüyor?

Sabit interneti yeni bağlattım ama alt yapım sistemde gözükmüyor.
  8. Y

Türk Telekom 14 gün içinde cayma hakkım var mı?

Başlıktaki gibi bir şey var mı arkadaşlar? Çok önemli bugün son gün ve memnun değilim.
  9. Y

Türk telekom sürekli kesinti oluyor ne yapabilirim?

Benim interneti sana veriyor olmasınlar
  10. Y

Adsl mi bilmiyorum ama 24 mbpsye kadar verebileceklerini söylediler adsl 16 ile sınırlı değil mi? TikTok izlemeyin diye yapmışlardır iyi olmuş 😂🤣😅. Şaka şaka büyük ihtimalle ADSL hat kullanıyorsun ve sıkıntı yaşaman çok normal TT Müdürlüğüne altyapının düzeltilmesi ve yeni altyapı için başvuru...
  11. Y

2 hafta önce Türk Telekom sabit internet bağlattım 16 mbps kotasız -12-13 alıyorum bazende 6-7- ama ne youtube nede tiktok izleyemiyoruz donuyor yeniden bağlantı kuruldu gibi uyarılar alıyorum ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardımcı olun.
  12. Y

GTA 5 girilebilecek RP serverleri.

GTA 5 keyif alınabilecek rp server önerileriniz var mıdır?
  13. Y

Türk Telekom sürekli internet kesintisi.

Türk Telekomu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı köyde yaşıyorum direklerden eve hat çekilerek internet sağlandı ama sürekli gidiyor videolar donuyor. Niye olabilir? (16 mbps kullanıyorum 12-14 alıyorum.)
  14. Y

Kasa açık olmasına rağmen monitör kapanıyor.

Kasa açık arkadaşlar fakat monitör klavye mouse gidiyor nedeni nedir?
  15. Y

Bilgisayarım durduk yere kapanıyor

Hata çıkmadı
  16. Y

Bilgisayarım durduk yere kapanıyor

Bilgisayar durduk yere kapanıp açılıyor ve açılırken alan dışı yazısı çıkıyor. Sonra windows(10)düzgün yüklenmedi yazısı geliyor.
  17. Y

Kasa kapanınca ekran gidiyor

Bakacağım teşekkür ederim
  18. Y

Kasa kapanınca ekran gidiyor

Bilgisayar kasasını kıpırdatınca ekran gidiyor pc çalışmaya devam ediyor ancak görüntü yok niye arkadaşlar neden olabilir?
  19. Y

Köyde kullanılabilecek en iyi ev interneti?

1615140440 Fiyatını hak ediyor mu sizce? Bence asla 1615140944 24 verebileceklerini söylediler
Top Bottom