Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

Yardım ATK Blazing Sky X1 Ultra Mouse'um 8K'da FPS drop yaşatıyor.

Hocam nokta atışı olmayacak ama birkaç bilgi vereyim, yardımı dokunur diye tahmin ediyorum. 1. 8khz farenin max raporlama hızı, yani fare sürekli bu hızda raporlamıyor. Bu hıza genelde ani ve hızlı hareketlerde çıkar, bunları denetim masasında tekrarlaman zor olabilir ama fareyi güzelce hareket...
  2. Ricciardo

S26u mı beklenir s25u mu alınır

İlk defa duyuyorum, S25U hiç üzerine düştüğüm bir telefon değildi, araştıracağım hocam teşekkür ederim bilgi için.
  3. Ricciardo

Kötü/iyi meselesinden ziyade Ultra serisini resmen tüm akıllı telefonlardan ayrı bir yere koyuyordu, öne çıkıyordu. Şimdi hepsi gibi oldu. Bunun dışında şahsen çok daha güzel buluyorum. Muhtemelen yine yuvarlak yapacaklar, seviyorsan senin için güzel bir olay. Hayalet ekrandan kastın yansıtma...
  4. Ricciardo

Samsung üretici olduğu için bu duruma bağlı fiyat farkı olacağını sanmıyorum ama belli olmaz. Fiyat konusunu bir kenara alırsak S24U dan sonra S25U bekleneni veremedi, hatta tat kaçırdı (köşelerin yuvarlanması, s-pen den bt çıkarılması vs) bu yüzden S26U da biraz akıllanırsa güzel değişiklikler...
  5. Ricciardo

R5 7500F, RTX 5060 8GB, 32GB Ram, 43.254 TL'ye alınır mı?

Hocam ramlerdeki artış yakın gelecekte devam edecek gibi duruyor, zaten sistemi önce rami sonra alma topu da sakat. İşinizi aksatmadan aradan çıkarmaya bakın, sadece mümkün olursa bir sıvı soğutucu gerekebilir belki uzun renderlarda işlemci oyunlardan farklı yük altına girecektir, bu durumda...
  6. Ricciardo

DA FRİDAY SİSTEM XMP SORUNU

Hocam kit olarak alınan ramlerde genelde xmp daha sağlıklı çalışıyor ama kesinliği yok diye biliyorum. Şahsen kullandığım sistemde önce anakartın bioslarına bakıp yama notlarına göre rame dair optimizasyon yapan bir bios kurmuştum, ben beta kurdum ama size en güncel stabil versiyonu kurmanızı...
  7. Ricciardo

🔥İndirim Samsung tab s11 128gb 24.999

Kuponla 24k oluyor, herkese tanımlı mı bilmiyorum.
  8. Ricciardo

🔥İndirim Qcy Sp2 Tekrar 300 TL

Bu ürüne sahip, kullanan ve başka taşınabilir hoparlörlerle kıyaslayabilecek birisi varsa yorumu çok makbule geçer. Elimde vaktinde yine indirimden aldığım C4U hoparlör var, evde müzik dinlerken veya dışarda bi etkinlik yaparken ses seviyesi tatmin ediyor ancak daha net ve güzel bir ses + bt...
  9. Ricciardo

Çözüldü✓ Cyclone 2 gameped ayarı nasıl yapılır

Benim de oynadığım oyun tuşun kendisini algılamıyor. GameSir uygulamasını indir Tuş atamasına git R5/L5 olarak geçiyor sanırım arka tuşlar, onlara diğer tuşlardan istediğin tuşu ata (ör L5->B, R5->X) Bu şekilde oyundaki tuşu atayabilirsin, tercihen ön yüzde kullanmanın rahat olmadığı bir tuşa...
  10. Ricciardo

🔥İndirim Steam Black Friday İndirimleri

F1 almayı düşünenler için güzel fırsat. F1 26 çıkmayacak, 2026 araçları DLC olarak gelecek ve 2027 senesinde çıkacak oyuna kadar bu oyun güncel ana oyun olacak. 2-3 aydır oynuyorum, daha önce biraz F1 20'yi kurcalamıştım, onun kadar seri akmıyor menülerde biraz takılma vs var ama daha sonraki...
  11. Ricciardo

Yeni Yönetmeliğe Uygun Bisiklet Ekipmanları Önerisi

Bu kaskı kullandım, konfor açısından iyi. Çok şükür kaza bela yaşamadım ama genel olarak iyidir diye düşünüyorum. Ordan burdan ismi cismi belirsiz, başına bir iş geldiğinde sorumluluk almayacak firmadansa dechatlonu tercih etmiştim vakti zamanında, tavsiye edebilirim. Gözlük ve eldiven konusunda...
  12. Ricciardo

Manuel ehliyet alacam önerileriniz.

Hocam fiyat neye göre değişiyor, ne zaman değişir vs bilgim yok maalesef.
  13. Ricciardo

Sor hocam en erken ne zaman derslere başlayabilirim sınavları verirsem ne zaman ehliyet alırım diye :)
  14. Ricciardo

Kursun yeri = teorik dersleri aldığın yer. Teorik sınavın yapıldığı yer zaten ayrıca bir okul olacak. Parkur = direksiyon derslerini aldığın ve direksiyon sınavına girdiğin yer. Bugün birçok kurs teorik derslerin devamsızlığını hic önemsemez. Zaten trafik kurallarına dair en ufak fikri olan...
  15. Ricciardo

Rica ederim hocam sağ ol, şahsen tanıdık bir yere kaydolup geçmiştim. Yorumlara hiç bakmadım ama kayda değer sayıda değerlendirme varsa (atıyorum 100+) fikir verebilir ama nihai faktör değildir. Ayrıca kursun yeri ve parkur yeri çok ters olabilir. Kursa hangi parkurda eğitim verdiğini sorarak...
  16. Ricciardo

Sürücü kursu sahibi bir arkadaş güzel bilgi vermiş, ben işin maddi kısmına değinmeden görece yeni zamanda ehliyet almış birisi olarak kendi deneyimlerimi ve gözlemlerimi aktarayım hocam, belki bi yardımım dokunur. Öncelikle sinyal konusu çok çok basit, bazı arkadaşlar kemer çekme vs demiş ama...
  17. Ricciardo

Android Yeni sızıntılar! S26 ultradan beklentiniz neler?

Dediğiniz gibi daha yüksek ram ve pil kapasitesi. Şarj hızı için özel iyileştirilmeler yapmayacaklarsa (çift hücre pil vs) hiç o topa girmesinler, gereksiz ısınır şarj olurken. Bootloader ve side loading kilitlerinden vazgeçmezlerse android direkt çöp olacak benim gözümde ama nafile, inat...
  18. Ricciardo

23 Ekim CS2 Market Darbesi

Güncelleme maçtayken geldi, yama notunu redditte görüp inanmadım 😂 Maçtan çıkıp reel olduğunu gördüğümde iş işten geçmişti 🙃
  19. Ricciardo

Yurt dışı için E-Sim

Kendim bu yaz Mayanet kullandım (ismini tam hatırlamıyorum, buna benzer bir şey de olabilir) 1. VPN e bağlan 2. Kullanacağın uygulamaya veya websitesine gir 3. E-simi cihaza yükle, sim yönetiminde devre dışı bırak 4. Yurt dışına gittiğinde kendi simini devre dışı bırakıp e-simi etkinleştir...
  20. Ricciardo

Android Samsung Z Fold 7 Mi Yoksa S26Ultrayımı beklemek?

Fold serilerinde şu an iç ekranın hâlâ çok narin, çizilmeye müsait olması bence sorun. Fold serilerinden s-pen desteği kaldırılması sıkıntı. Kamera kitinin ultraya yetişememesi ufak eksiklik. Tasarım ve keyif ön plandaysa fold 7 düşünebilirsin, şahsen hiç fold kullanmadığım için git al gibi...
Geri