Arama sonuçları: *

1. E

11 Pro Max Kapandı Açılmıyor Tepki Vermiyor

teşekkürler hocam
  2. E

öyle yaparım zaten hocam aldığım telefoncu söylememişti bana nand değişimi olduğunu ben aldıktan sonra fark etmiştim belki onun bile haberi yoktu 1719175577 çok sağolun hocam bilgiler için 1719175958 hocalarım bide dfu moduna almayı detaylı anlatır mısınız atladığım bir kısım mı var acaba bide...
  3. E

tamam hocam eğer çok pahalıya patlamazsa işlem dediğiniz gibi yapıcam
  4. E

ne kadar tahmini hocam bi telefon parası kadar tutarsa yaptırmayı düşünmüyorum zaten
  5. E

önceden yapılmış nand değişiminin etkisi olabilir mi hocam
  6. E

tamam hocam bu yada fppro ya götüreceğim artık 1719175060 bağlanmıyor ki hocam ben mi yapamıyorum anlamadım ki
  7. E

tahmini ne kadara patlar hocam bide bu cihazda nand değişimi yapılmış diye biliyorum 64 gb olarak kayıtlı imeide ama cihaz 256 gb 1719175000 yok hocam cihaz hiçbir şekilde tepki vermiyor denedim
  8. E

Afyon İstanbul'a geçeceğim 2 haftaya 1719174789 bide hocam benim cihaz eski ama yeni iphone 13 vs almış kişilerin de başına gelmiş saçma değil mi sıfır cihaz da bile olmuş forumda gezerken denk geldim
  9. E

önerdiğiniz bir yer var mı hocam
  10. E

ekran yada pil ile alakası yoktur değil mi pilim bitikti çünkü 1719174422 tamam hocam teşekkür ederim önerdiğiniz bir yer var mı fppro tarzında
  11. E

durduk yere anakartta neden sorun olur ki anlamıyorum birden oldu çünkü anakartın tamamı mı değişmek zorunda kalır acaba
  12. E

11 pro max telefonuma bu sabah birden küçük pembe kareler şeklinde bir ekran geldi dondu ve kapandı hiçbir türlü açılmıyor tuşlar işe yaramıyor bilgisayar görmüyor telefonu örnek olabilecek bir fotoğraf ekledim bu şekilde oldu ekran açıkken dondu ve kapandı sonra sebebi ne olabilir yardımcı olur...
  13. E

Ps4 Çakma Kolla Kullanılabilirmi

Kanka bende böyle marka değil normal pc ler için olur ya ondan var options tuşu falan var
  14. E

Ps4 Çakma Kolla Kullanılabilirmi

Elimde dualshock 4 yok Çakma kol var kullanabilir miyim sistemi açarken falan ps tuşuna basmamızı istiyor orda sıkıntı olur mu
  15. E

PS4 PRO SIFIRLAMA YARDIM!

Reis konudan bağımsız sistemi açarken ps tuşuna basın vs diyor ya yada kurarken illa orijinal kol olması mı lazım yoksa normal kolla da o ekranı geçer miyiz
  16. E

PS4 PRO SIFIRLAMA YARDIM!

Arkadaşlar 2. El ps4 pro aldım cihazı full sıfırlamak istiyorum sıfırlandıktan sonra sistem yazılımı otomatik yüklenir mi yoksa benim usb den mi yüklemem gerekiyor?
  17. E

PLAYSTATİON 4 PRO HESABI ÜZERİME GEÇİREBİLİR MİYİM??

Hmm anladım kanka sağol 1644141771 Eyvallah reis sağol
  18. E

O ne knk tam bilmiyorum ben 1644141594 Kanka ne biliyim kime sorduysam gider dediler
  19. E

Eminsin dimi kanka oyunlar vs gider diyen pldu
  20. E

Hesap kalkmayacak kanka sistemde hesap aktif iken değiştiricem
Top Bottom