Arama sonuçları: *

1. jordanmsd

ATTACKSHARK X3 ALINIR MI?

Selamlar. Yakında bir mouse almayı düşünüoyorum. Oyunlarda beni üzmeyecek ve günlük hayatımda bana zorluk çıkartmayacak bir ürün istiyorum. Bu fiyata çok iyi bir mouse bence. Aynı fiyata muadilleri var mıdır?
  2. jordanmsd

Samsung A35 Alınır Mı? Daha İyi Alternatifleri Var Mıdır?

Hocam doğru söylüyorsunuz dedemden kalma j7 2016 yı kullanıyorum :uzgunpeepo:
  3. jordanmsd

Hocam fazla soru sordum kusuruma bakmayın bu ai özellikleri falan var mı?
  4. jordanmsd

Hmm. Kamerada sizi üzüyor mu benim hiçbir cihazımda düzgün renkleri gösteren bir ekran yok anlayamıyorum tam.
  5. jordanmsd

O doğru. He birde konu samsung üzerineyken buds3 alınır mı?
  6. jordanmsd

Redmileri eleyin, onların performansı poco ve samsungun yanında çok az kalıyor. Normalde xiaomi de severim fakat samsung tercih edin bence. 1729348026 Dex mod özelliği var mıdır? İlla olaca diye bir şey yok ama olursa güzel olur benim için.
  7. jordanmsd

Dediğiniz gibi eski nesil ben biraz güncel nesil bir telefon istiyorum benim yeni olan şeylere takıntım var alacaksam en yenisini alayım kafasındayım ben.
  8. jordanmsd

Maalesef bu telefonu önermeyin demeyi unutmuşum.
  9. jordanmsd

Selamlar yakında samsung ekosistemi kurmayı düşünüyorum. İşe ilk olarak telefon almakla başlayacağım. A35 fiyatıyla bana cazip bir telefon gibi geldi. Alınır mı? Samsung markasının bu telefona başka bir alternatifi var mıdır?
  10. jordanmsd

RTX 4060 için monitör

hmmm ok yanlis gormusum o zaman
  11. jordanmsd

RTX 4060 için monitör

https://www.amazon.com.tr/MSI-G272QPF-Gaming-Monit%C3%B6r-Flat/dp/B0CRVMR1W9/ref=mp_s_a_1_1?tag=indirimkaplani-37357-21 yapistir gitsin
  12. jordanmsd

RTX 4060 için monitör

bütçe?
  13. jordanmsd

💳NAYS'MI PAPARA'MI?💳

naysta komisyon ucreti ne kadar
  14. jordanmsd

20-25k fp hazır sistem önerisi

tamamdir sagolun
  15. jordanmsd

Peki bu sistemi alsam olur mu? daha ucuza geliyor 23,4k ya geliyor. (kasa anakart psu islemci degistim) https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr4
  16. jordanmsd

Evet ya. Fiyatları da bayagi pahalandirmislar. bir ay oncesine kadar bu sistem 23k id. Suan 24k
  17. jordanmsd

sagol doktor biyoloji
  18. jordanmsd

Bu sisteme baktım da özeleştirmesi az ve ozellestirilmesi gereken yerleri ozellestirdigimde butcemi asiyor. Kasanin rengi de gozume uymuyor
  19. jordanmsd

ekran kartı markası falan çok fark etmez bana yeter ki fiyatının karşılığını versin önerilerinizi bekliyorum
Top Bottom