Bakarım hocam saolun öneriler için. Attığınız sistem yatarsa benim attığımı alacağım mecburen.
1689364287
Hocam bide 20.000'e tamamlayacak monitör önerebilir misiniz? 144 veya 165 Hz olsun. Üstü de olabilir. 20.500'e kadar çıkabilirim.
Hocam anladım da İlk attığınız linkte anakart micro atx fakat kasa mid tower. Anakart küçük gelmezmi hocam?
1689360807
Sizin tavsiyeniz benim attığım sistemi almak mı, yoksa sizin attığınız gibi almak mı?
Hocam o sistemi atabilir misiniz? Hazır olmasına gerek yok bu arada. Ayrıca şöyle bir seçeneğim de var: Attığım sistemi alıp üstüne masa, Rival 3 falan da alabilirim. Ayrıca mousepad almayı düşünüyorum Steelseries'ten.
Başlıkta da gördüğünüz gibi. Hem bilgisayarım ile oyun oynayabileceğim, hem ödevlerimi yapabileceğim bir çalışma masası istiyorum. Kasayı masanın sağına alacağım. Boyu benim için önemli bu yandan.
Sistemi aceleyle topladığım için bazılarını kötü toplamış olabilirim. Parçalar burada:
Buna bir de PSU lazım. Seçtiğim kasa yerine daha iyisi bulunabilir. 2. El 2060 buldum o nasıl sizce? Onun fiyatı da 5000 TL.