Arama sonuçları: *

1. S

Bedelli Askerlik İptali

özele bakar mısın reisim
  2. S

Bedelli Askerlik İptali

neye höngüreceksin tam olarak
  3. S

Bedelli Askerlik İptali

reisim son durumun ne oldu hala aktifen yanıtlar mısın
  4. S

Bedelli askerlik iptali

Dostlarım ben geçen yılbaşından önce bedelli askerliğe başvurdum ve ödememi yaptım. Sevk tarihim aralık ayında. Ben yaklaşık 1 ay önce bedelli askelrik iptali için yaşadığım şehirden dilekçe verdim, bu dilekçeyi başka bir şehirdeki asıl şubem olan yere gönderdiler ve onları aradığımda ise...
  5. S

🔥İndirim Attack Shark X3 Pro 8k 1293 TL

bende niye 2184 la kaçırdık mı indirimi
  6. S

Pivot monitör önerisi

4 ya da maksimum 5 k ya kadar pivot monitör önerisi olan var mı dostlar
  7. S

🔥İndirim Oled Ekranlı Sd 8 Elite İşlemcili Redmagic Astra Tablet 25.800TL

reisim ben redmagic nova 512 alacaktım önümüzdeki ay fiyatlar hemen hemen aynı eğer anlıyorsan bunu mu almalıyım onu mu ?
  8. S

İşlemci sıcaklığı ve fan sesi problemi

9 aydır 7800x3D kullanmaktayım ve aldığımdan beri bu lanet işlemcinin sıcaklığından ve kasa fanlarından gelen sesten harbiden bıktım. allah rızası için bilen biri yardımcı olsun. aldığımda falan anlamadığım için hiç ayar yapmamıştım. bugün biosu güncelledim fanları en düşüğe aldım ses kesildi...
  9. S

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

aga bir şey soracağım mesela 3k bir mikrofon almak istiyorum ne kadar ödeyeceğim bilgilendirir misin?
  10. S

Kablosuz klavyemi nasıl aktif ederim ?

yok reisim ya bi şu ses açıp kısma dalgası var başka ekstra tuş yok
  11. S

usb yi buldum taktım klavyeden nasıl seçeceğim dediğin şeyi 1737133074 zaten çince aga başımıza bela ettik bunu
  12. S

beyler yeni bir kablosuz klavye aldım ama aşırı fransızım mevzuya. bunu usb ile kablosuz nasıl çalıştırabilirim model akko mod007b he pc joy of life
  13. S

🔥İndirim NorthWild Ayakkabılar bedavadan biraz pahalı

ayakkabının adını yaz çıkar kral
  14. S

🔥İndirim NorthWild Ayakkabılar bedavadan biraz pahalı

sporda 1-2 saat takılmalık giyilmez mi bunlar fiyatlar çok iyi 1736683942 kapıda ödeme varmış zaten aga en kötü iade edersin alınır bence. zaten trendyoldada aynı ürün 100 tl pahalıya satılıyor o kadar ahım şahım bir ucuzluk yok yani
  15. S

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO vergi hariç 756.80₺ (siyah) 🔥🔥🔥

Beyler hali hazırda xm1r kullanıyorum bunu almaya değer mi ihtiyacim olmadigini düşünüyordum ama herkes bu kadar övünce benim de alasim geldi
  16. S

Kral bir şey soracam bende bir ekran geldi 3300 TL almak için 3 şey satın al diye alayım mi ilk defa alışveriş yapacağım buradan
  17. S

Kral eğer anliyorsan yardımcı olur musun çark cevirdim 2000 TL kupon paketi çıktı 3 ürün al diyor bu nedir bilgin var mi
  18. S

Yan monitör ne almalıyım

Teşekkürler hocam
Geri