Arama sonuçları: *

1. E

Twisted Minds 24" 180hz 1MS MPRT

Anladım teşekkür ederim.
  2. E

Hocam neden alınmaz? Pek fazla bilgim yok anlamak için soruyorum.
  3. E

Arkadaşlar monitör alma düşüncesindeyim, son zamanlarda bu monitörü inceliyorum ve güzel bir monitöre benziyor sizce alınabilecek bir monitör mü? Evet 1ms gtg değil ama pek FPS oyuncusu değilim...
  4. E

Bu iki monitör arasında kaldım hangisini alayım?

Birazcık forumda bakındım bu modeli de tercih edebilirsin. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CR9ZS4ZK/ref=asc_df_B0CR9ZS4ZK1716424440000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CR9ZS4ZK&linkCode=asn
  5. E

FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorsan @Salihayaz ın da yazdığı "ASUS VG249Q3A" modeli alabilirsin 1ms GTG tepkime süresi olsun Fast IPS panel olsun ve 180 Hz olması da çok süper ben olsam yazdığım modeli alırdım.
  6. E

Hocam FPS oyuncusu isen 27 inç ve curved tavsiye edilmiyor ama daha çok hikaye bazlı oyunlar oynuyorsan curved daha iyi olur diye düşünüyorum.
  7. E

Sistem Güncelleme Önerisi

Anakart - Gigabyte B450M-K CPU - Ryzen 5 4500 GPU - RX 580 Gaming X 8GB RAM - XPG 8x2 (16GB) PSU - Thermaltake LT-500AL2NL Depolama - Samsung 980 M2 - SanDisk SSDPlus 128GB SataSSD - WD Purple 1TB HDD Sistemim bu şekilde ekran kartını upgrade etmeyi düşünüyordum ama kararsızım bu sistem için...
  8. E

Monitör Satın almak istiyorum ama hangisini alacağım bilmiyorum

4k nın üzerine çıkmayı pek düşünmüyorum bir iki tanıdığa haber ettim bi monitör buldular "https://www.lg.com/tr/monitor/oyun-monitorleri/24gq50f-b/" acaba bu iyi midir? 1 ms gtg olmasını bayağı övdüler ama pek anlamadım onları.
  9. E

Monitör Satın almak istiyorum ama hangisini alacağım bilmiyorum

Yeni bir monitör istiyorum ama hem ne özelliklerde monitör alacağım hem de hangi marka alacağım bilmiyorum yardım istiyorum. Genelde hikayeli ve simulasyon tarzı oyunlar oynuyorum ama bir yandan da fps oyunları için de yeterli olmasını istiyorum bu kriterlere göre bir monitör önerisi istiyorum...
Top Bottom