Arama sonuçları: *

1. Raekent

27" Monitör Tavsiyesi

Merhaba, 27" IPS monitör arıyorum. Aktif kullandığım Asus TUF 165hz 23.8" monitörümde iki adet devasa ölü pikseller baş gösterdi. Hoparlör barındırması gerekiyor. Bütçem max 7-8k
  2. Raekent

Yardım MAX. 600₺ MOUSE ÖNERİSİ🙏🏻

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-logitech-g102-lightsync-siyah-910-005802-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,796876624.html https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-msi-forge-gm300-rgb-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,694462112.html
  3. Raekent

TYT 65 NET İÇİN ne yapmalı

Az vakit kalmış, çözebildiğin kadar çöz. Ekstra "tyt konu dağılımı" yaz internete, gördüğün çerez konulara çalış.
  4. Raekent

TYT 65 NET İÇİN ne yapmalı

Her gün 2 Türkçe denemesi çöz.
  5. Raekent

67 OBP ile eşit ağırlıkta 3 bin yapmak mümkün mü?

Yapamazsın neredeyse fullemen lazım.
  6. Raekent

Anakart + işlemci tavsiyesi

Her alandaki tekelleşme işinden ciddi manada sıkılan taraftayım. Ne kadar çok rakip olursa piyasa hem ona göre şekillenir hem de dandik teknolojileri absürt fiyatlara bize yediremezler.
  7. Raekent

Iphone 15 alınır mı ?

Knk bak, en baştan beri olay "iPhone en iyisidir, geri kalanı çöp" demiyorum zaten. Sadece bu telefon 50K etmez, 60Hz’miş deyip geçilmesin diyorum. Kimse 1 senede çöken telefon almıyor belki ama 2-3 sene sonra hangisi hâlâ aynı performansta kalıyor, hangisi hâlâ güncelleme alıyor, bu işler orda...
  8. Raekent

Anladım hocam. Teşekkür ederim, umarım ileride de bir sıkıntı yaşatmaz. Malum piyasaya rakip lazım.
  9. Raekent

Iphone 15 alınır mı ?

Knk bak anlıyorum seni, deneyim yaşamışsın ve hissetmişsin, eyvallah ama yine de olaya biraz geniş açıdan bakalım. iOS’un akıcılığı dediğimiz şey sadece ekran tazeleme değil. Animasyonlar, geçişler, dokunmatik tepkisi, sistemin hafifliği... Bunlar bir bütün. 60Hz iPhone ile 90Hz Techno’yu...
  10. Raekent

Hocam meraktan soruyorum Intel GPU tercihinin sebebini paylaşabilir misiniz?
  11. Raekent

Iphone 15 alınır mı ?

Hocam katılmıyorum valla. Her şey Hz değil yani. iPhone 15 60Hz olabilir ama iOS’un akıcılığı zaten çoğu 120Hz Android’den daha iyi hissettiriyo. Kasmıyo, donmuyo, yıllarca güncelleme alıyo. Bi kere alıp kafan rahat ediyor. Kamera desen, video desen mükemmel zaten. Xiaomi ya da Honor alırsın...
  12. Raekent

Iphone 15 alınır mı ?

Alınır. 14, Pro dışında alınmaz 13 ile arasında değecek fark yok. Apple gibi bir seçeneğin varken başka ekosistemlere dalmaya gerek yok.
  13. Raekent

EA FC 25 Kontrolcü Çalışmıyor.

Ben hem Xbox hem de PS5 kontrolcüsünü direkt Type-c kablo ile bilgisayara takmıştım ve ikisini de oyun otomatik olarak görmüştü.
  14. Raekent

Sizce Ryzen Kontroller sıcaklığı doğru değer gösteriyor mu?

Laptopta normal hocam. Ekstra olarak o işlemcide sıcak çalışan bir işlemci.
  15. Raekent

ENPARA HESABI ACMAK VE SORULARIM

Dostum okulun bankasıyla kantin ve yemekhane ödemesini yapıyorsun. Eve gönderiyor, evde olmazsan okulun hesabını açtığı şubeye gider ve elden teslim alırsın.
  16. Raekent

Siyah ekran veriyor sesler gidiyor no signal yazıyor

Hocam sistem sıfırsa neden uğraşıyorsun? Gönder geri baksınlar. Hiç kafanı yorma.
  17. Raekent

Aldığım monitör iade ürün mü?

Değişim isteyin, hiç uğraşmayın.
  18. Raekent

ENPARA HESABI ACMAK VE SORULARIM

Şimdilik Enpara kullanabilirsin. Arkadaşın yazdıkları doğru. Eğer üniversite hedefin varsa, okul zaten senin adına bir bankadan hesap açacak. O bankayı kullanabilirsin. Enparanın avantajı işlem ücretinin olmaması.
  19. Raekent

5080 sistem ips-va monitör mü 5070ti sistem oled monitör mü

IPS tabii ki.
  20. Raekent

35k Toplama Sistem onerisi

Hocam evet, ikinci M.2’yi takmak için PCIe aparatı alıp kullanabilirsin, ama bir iki şeye dikkat etmen lazım. Anakartında ekran kartının altındaki PCIe slot boşsa, o slota bu aparatı takabiliyorsun. Taktığın M.2 SSD’nin NVMe tipi olması lazım, SATA olanlar bu aparatta çalışmaz. Eklediğin diski...
Geri