Arama sonuçları: *

1. O

Hangi 1 tb ssd önerirsiniz ?

Hocam o kadar düşündüm bir kere alıyım kafam rahat olsun dedim 2tb 990 pro sipariş geçtim.1tb yeterli olur mu emin olamadım. Belki daha uygun fiyatlarda da ssd ler vardır belki fazla abarttım ama 2 defa ssd yüzünden sorun yaşadığımdan garantiye almak istedim kendimi umarım çok abartmamışımdır.
  2. O

2 defa ssd üzdü beni bu sefer f/p yerine direkt performans odaklanıp samsung alıp geçeceğim sanınırım hocam. yardımların için teşekkürler
  3. O

evet ikisinde de dram mevcut 1tb üzerinden ilerlersek biri 4000tl diğeri 2700tl olunca düşündürdü. Kararsız kaldım :D
  4. O

o yüzden fiyatı 2.plana koyuyorum önceliğim performansı. teknik konularından çok anlamam ama dram konusuna gelince ürün kodlarından bakınca akakçede dram var olarak görünüyor ama yanlış mı bilemiyorum.
  5. O

hocam 990 pro düşünüyordum da şunlar da denk geldi fiyat olarak iyi gibi de bilemedim kararsız kaldım.
  6. O

Hocam konudan bağımsız bir sorum daha olacak. Bir arkadaşım ssd almak istiyor gen3 destekli anakartı mevcut m2 önerisi verir misin? Gen3 destekli dramli bir ssd bulamadım. Samsung vardır akakçede ama fiyatı epey fazla idi.
  7. O

çok teşekkürler hocam
  8. O

ssd teknik kısımlarından anlamıyorum pek dram vs muhabbeti varmış 990 yeterli mi hocam?
  9. O

merhabalar, görselde belirttiğim ssdlerden hangisini almamı önerirsiniz? Önceki kullandığım 2 farklı kingston pek memnun etmediğinden samsung olanına daha sıcak bakıyorum ama kingston öneren de çok oldugundan kafam karıştı biraz
  10. O

Sistem yükseltme önerisi

Sağ olun hocam çok daha iyileri sizlerin olsun.
  11. O

Sistem yükseltme önerisi

Bütün parçalar elimde bir tek anakart kaldı onu bekliyorum işte.. sabırsızım biraz :D
  12. O

Sistem yükseltme önerisi

Sanırım şu an 2.elde 6-7k civarından başlıyor. Bir dost yardımcı oldu 5kya aldım.
  13. O

Sistem yükseltme önerisi

Teşekkür ederim, ben de öyle düşünüyorum hocam ddr5 geçene kadar 3 sene kadar rahatlıkla götürür diye düşünüyorum.
  14. O

Sistem yükseltme önerisi

bende ryzen 5 3600 ve rx 5600xt vardı. anakart olarak asus prime b450m k vardı. 5700x3d ikinci el aldım. ekran kartı anakart ve psu 0 aldım.
  15. O

Sistem yükseltme önerisi

Selamlar arkadaşlar. Son bir haftadır epey vaktinizi aldım, çok konu açtım kusura bakmayın. Sistemin son hali aşağıdaki gibidir. Uyumsuz gördüğünüz am5 geçmek dışında şöyle yapsan daha iyi olur dediğiniz bir yanı var mıdır? Cpu : Ryzen7 5700x3d Anakart: MSI B550-A PRO Anakart Cpu Soğutucu...
  16. O

rx 7700 xt ekran katına en iyi işlemci hangisi ?

Hocam nerden nereye gitmişsiniz 😁😁. Güle güle kullanın.
  17. O

Min 750W Psu önerisi

Hocam oyun teslerinde 240w tükettiğini görüyorum videolarda ama işte korkutuyor ileride kablo erimesi vs yaşatır mı emin olamadım 1741955158 Msi düşüneceğim hocam teşekkür ederim 1741955188 Çok teşekkürler hocam
  18. O

Min 750W Psu önerisi

Risk alıp kullanmalı mkyım yoksa bir psu mu bakayım ne dersiniz 1741926053 Var mı psu öneriniz 4 4.5kncivarı bütçe ayırabilirrim sanırım
  19. O

Min 750W Psu önerisi

Nzxt tek kablonun 2x8 olsa da 220w önerildiğini söylemiş. O yüzden endişe duydum hocam bilemiyorum kararsız kaldım. 1741925493 Hocam ayrıca 5700x3d ve 7700xt ikilisiyle 1080p çözünürlükte darboğaz vs olmaz değil mi
  20. O

Min 750W Psu önerisi

O güç kaynağını 4 ay önce aldım ekran kartını şimdi update edince 2.pci ihtiyaç duydum o zaman düşünemedim.
Geri