Arama sonuçları: *

1. Vitorrs

Fiber gigaspeed Öneri hakkında

Saha ekibi bakmaya gelmiyor daha önce denedim tabi mülk senin veya ailenin olmadığı bir yere ikametgah alırsan kira sözleşmesi ister belki o konuda bilgim yok senin veya ailenden birininse altyapı olmayan mülk sistemden bakıyorlar altyapı yoksa feshediliyor sözleşme
  2. Vitorrs

Ben onun da açığını buldum :D altyapı olmayan evimiz var iptal edecek olursam ikametgahı oraya alıp iptal ettiricem :D 1747121169 Bunu almak yerine ttnetin ki daha cazip sözleşmeli ama 3de1 fiyatı neredeyse
  3. Vitorrs

Yöntem güzel ama iptal etmek istediğin de ya ceza ödeyeceksin yada 12 ay yüksek fiyat ödeyeceksin taahhüt bitmesini bekleyeceksin orası kötü
  4. Vitorrs

Uygulamasından tekrar taahhüt yapabiliyorsun mesela şuan 6 ay 550 12 ay 1090 TL ya 6 ay sonra uygulamaya giriyorsun ilk 6 ay 650 TL sonraki 12 ay 1200 TL diyor mesela tahhüt yeniliyorsun bazen kampanya dönemleri oluyor daha ucuza yeniliyorsun
  5. Vitorrs

ttnetin ilk 6 ay indirimli oluyor 1090 değil 6 ay sonrada tekrar taahhüt vererek indirimli kullanmaya devam edebilirsin. tabi iptal etmek istediğin de sürekli tahhüt yenilediğin için cayma bedeli çıkacak tahhütün bitmesini beklersen de indirimden sonra fiyat yükseliyor baya dediğin gibi 1090...
  6. Vitorrs

Hangi Rami Tercih Etmeliyim?

ramin boyutu normal gibi niye küçük geldi ki size
  7. Vitorrs

1000 Mbps İnternet Yavaş İndiriyor Yardım

Sorun SSD kaynaklı olabilir crystaldiskinfo programından test etmeyi deneyebilirsiniz
  8. Vitorrs

1000 Mbps İnternet Yavaş İndiriyor Yardım

Diskiniz ssd mi
  9. Vitorrs

Bu ilan sizce dolandırıcımı?

15 pro Max kullanıyor herhalde kendisi 13, 14, 16 pro Max satıyor 😂😂
  10. Vitorrs

Dark Freezer X123 Freezone'lulara 300₺

cashbakcsız indirim olan bir şeyse paylaşmanda sorun yok ama cashbacksiz normal fiyatıysa paylaşmana gerek yok bence
  11. Vitorrs

🔥İndirim Vodafone Yanımda Premium ile Tarifeniz 50₺ daha ucuz

tt de faturasıza geç 3 ay boyunca 25gb internet 150 tl olması lazım daha sonra vodafoneye geri dönebilirsin Turkcelde 20gb 175 tl yada orayada geçebilirsin faturasız
  12. Vitorrs

Migros mion %50 money ve 1000 TL 300 kupon

Money puan için ekstra+%50 veriyordu bir ara o kampanya gelmiyor mu artık bilgisi olan var mı
  13. Vitorrs

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Üyelerine Özel: ₺600'ye %20 indirim

seçili prime üyelerine fsalhjasgas
  14. Vitorrs

🔥İndirim Vodafone Yeni Faturalı Tarifeler

Tamam şimdi baktım 26 yaş altındakiler faydalanıyormuş ben red tarifeleri gibi sandım
  15. Vitorrs

🔥İndirim Vodafone Yeni Faturalı Tarifeler

freezoneye dahil değil sanırım bu paketler (kampanyalar da freezoneyi seçince bu paketler gözükmüyor)
  16. Vitorrs

🔥İndirim Seçili Atıştırmalık Ürünlerinde 2 Al 1 Öde

1746472786 Yani iade edilebilir amazon sıkıntı çıkartmaz
  17. Vitorrs

🔥İndirim Seçili Atıştırmalık Ürünlerinde 2 Al 1 Öde

tüketim tarihi yakın olabilir toplu almak isteyenler dikkat etsin
  18. Vitorrs

🔥İndirim Migros'ta bisküvi, kek, gofret 2 al 1 iade

Ediyor ama biraz karışık 2 al 1 iade olmayan bir çikolata almışsındır
  19. Vitorrs

Yardım TürkTelekom ile Yaşadığım Sorun Hk.

Bina içerisine kadar sağlayıcı firma getiriyor fakat daireye kadar olan kısmı sizin yapmanız gerekiyor olabilir çünkü şuan sıfır yapılan binalarda bina içi fiber kabloları inşaat sırasında döşeniyor
  20. Vitorrs

🔥İndirim Süvari Erkek Slim Armürlü Yelekli Takım Elbise 1.999 TL

İnternetten bedeni tutturmanız çok zor zaten terziye gitmeniz gerekir büyük bir ihitmal
Geri