Arama sonuçları: *

1. samuraikek

Yardım Sıvı soğutma hakkında sorular

Hiç ses gelmiyor nerdeyse çalışıp çalışmadığını anlamadım ama sıcaklıklar normal gibi herhalde çalışıyordur
  2. samuraikek

Pu Msi anakart en ucuz lga1700 olanlardan.Pump girişi yok fanlar yeterince dönüyor gibi pompayı CPU girişine takmak sıvıyı gerektiği miktarda dolaştırması için daha mantıklı değil mi
  3. samuraikek

Merhaba bugün havit f2001 soğutucuyu monte ettim işlemcim Intel i5 12400f En başta görüntü gelmemişti ramleri tekrar taktım düzeldi o sorun değil artık Termal pasta fıstık ezmesi kıvamındaydı bu normal mi? Bir de ilk çalıştırmamda sıvı sesi geldi sonra gelmedi ilk çalışmada normal mi? İşim...
  4. samuraikek

🔥İndirim Uption 500e 200 cashback hediye (1000kişi)

Yurtdışı kartı yerine geçen bu muydu
  5. samuraikek

❌İndirim Bitti! SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Bir tane mekanik kol saati alacaktım 50 TL falan zamlanmış ama 1 hafta puan toplamaya alırım gibi
  6. samuraikek

Shein indirimli ürünler

Evet %5 arttı fiyatlar
  7. samuraikek

Ekran kartımı değiştirmeli miyim?

Bende de aynı ekran kartı var da minimum farkla nasıl bir update yapılabilir
  8. samuraikek

🔥İndirim Asrock X870 Pro RS Wi-Fi Anakart 10.500 TL (TEŞHİR)

Teşhire o kadar para verilmez gibi
  9. samuraikek

❌İndirim Bitti! Trendyol 1400/700 İndirim Method

2 günde 1700 TL indirimden yararlandık keşke dünkü elime geçseydi hemen
  10. samuraikek

❌İndirim Bitti! Trendyol 1400/700 İndirim Method

Turbo VPN + yapıkredi world çalışıyor
  11. samuraikek

❌İndirim Bitti! SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Sheinde çoğu üründe ilk üye indirimi kalkmış şubatta çin yeni yılına özel tekrar indirirler mi o zamana kadar puan toplamayı düşünüyorum
  12. samuraikek

🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

Konsoldan değil websitesinden alırsan Microsoft yazar muhtemelen
  13. samuraikek

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Biraz pişman oldum kuponu zaten indirime arada giren bir ürüne harcadığıma.Msi'ın Steam kodu veren sıvı soğutmasını alırdım 2500 civarı olsaydı.
  14. samuraikek

NVİDİA İSRAİLDE TESİS KURACAK(BOYKOT)

İşte dinin önemi.Türkiyede açmak 10 milyon kat daha mantıklıyken sırf Yahudi lobisi yüzünden çölün ortasına açıyorlar.
  15. samuraikek

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Ben de trendyolun 1000 TL kuponuyla 1300e aldım.Beyaz var mıydı indirimde sen alırken
  16. samuraikek

🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

Kampanya sonradan gelen oldu mu sabah yoktu bende
  17. samuraikek

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Valla keşke bilgisayar toplama döneminde olsaydım 4-5 parçadan 5k indirimli alırdım ne güzel
Geri